Golfreis snelzoeker

Nieuwsbrief week 31 – Penha Longa, The Evolutee at Royal Obidos & Islantilla

Nadine van Megen Golftime Golfreizen Reisadviseur Nadine van Megen - augustus 6, 2016

De aanbiedingen van week 31

Ook komend seizoen kunt u bij Golftime weer verblijven in accommodaties direct aan de baan. Reserveer nu alvast uw reis voor 2017 en geniet van uw ideale golfvakantie. Golfen onder de mediterraanse zon en verblijf in een prachtig hotel.

Penha Longa Resort

Penha Longa is een exceptioneel luxueus hotel welke u net buiten Cascais, in de heuvels van het Sintra gebergte vindt. Het hotel behoort tot de top van Europa door de uitmuntende service, de ruime kamers en de gastvrijheid. De naastgelegen 27-holes golfbaan staat in de top 5 van Europa en is ontworpen door Robert Trent Jones Jr.

 

 

 

 

 

The Evolutee Hotel at Royal Óbidos Spa & Golf Resort

Dit is een luxe boutique hotel dat vorig jaar genomineerd was door IAGTO voor Europees Resort van het jaar. Direct aan het hotel ligt de gelijknamige golfbaan, welke het laatste meesterwerk van Seve Ballesteros is. Een uitdagende baan waarbij alle holes uitzicht hebben op de zee of de lagune met brede fairways en geonduleerde greens. Een aanrader is het Kobe restaurant, welke bekend staat om zijn sushi en steak specialiteiten.

 

 

 

 

 

Islantilla Golfresort

Islantilla is één van de meest populaire hotels aan deze Costa. De kamers in het hotel zijn ruim en beschikken over alle benodigde faciliteiten. Op 800 meter vindt u het strand waar het hotel een eigen beachclub heeft (geopend in de zomer). Direct aan het hotel ligt de gelijknamige 27-holes golfbaan. Islantilla GC is voor iedere golfer interessant omdat elke 9-holes lus een eigen signatuur en moeilijkheidsgraad heeft.

 

 

 

 

 

Pssst, volgt u ons al op Instagram? Vanaf heden kunt u ook achter de schermen meekijken! 

Bekijk de nieuwsbrief van week 31 hier.

 

Nieuwsbrieven

Tags: #Golf Costa La Luz #golf in Portugal #Golf in Spanje #golf Lissabon #Golfen in Portugal #golfen in Spanje #Golfreizen Costa Lisboa #golfreizen Portugal #Golfreizen Spanje #Golfvakantie Costa Lisboa #golfvakantie Portugal #golfvakantie Spanje

Het laatste nieuws
Jeroen Schouten Golftime

Golflegende Ben Hogan

augustus 16, 2019 - Jeroen Schouten - Golflegendes

Jeroen Schouten Golftime

Golf statistieken

augustus 6, 2019 - Jeroen Schouten - Golftips Topgolf

Golflegende Sir Nick Faldo

juli 26, 2019 - Joep Slagt - Golflegendes

British Open 2019

juli 17, 2019 - Joep Slagt - Toernooien Topgolf

Gerelateerde golfreizen

Gerelateerde golfbanen

Gerelateerde bestemmingen