5 leuke activiteiten/bezienswaardigheden in het Spaanse Murcia! 

Geen auteur gevonden
31-01-2023

In deze blog informeren wij u over leuke attracties die Murcia u te bieden heeft! Het centrum staat bekend om zijn mooie oude gebouwen/Kathedralen.

Golfen in de regio Murcia 

  1. De leukste en nummer 1 activiteit is uiteraard golfen bij een van de prachtige banen! Om deze vakantie helemaal compleet te maken, moet u uiteraard ook even heerlijk gegolfd hebben bij een van de topbanen in Murcia. Mocht u bijvoorbeeld willen gaan voor het Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort, kunt u heerlijk golfen op de eigen golfbaan Mar Menor Golf. Deze golfbaan ligt direct aan het resort en is ontworpen door architect Jack Nicklaus! Ondanks de vele waterhindernissen, is de baan interessant voor zowel beginnende golfers als gevorderde golfers. Maar de keuze is niet beperkt. Zo kunt u ook heerlijk verblijven in het DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort, waar de luxe nergens ontbreekt. Bij dit luxe hotel heeft u ook weer het voordeel dat u kunt gaan spelen op de eigen golfbaan La Torre Golf. De baan bevat een zeer speelse lay-out met uitdagende waterpartijen, diepe bunkers en brede fairways.
  2. Op nummer twee staat Kathedraal de Santa Maria. Dit is een schitterend rijkversierde kathedraal waaraan zeer lang is gewerkt. U zult meerdere mooie bouwstijlen zien, wat natuurlijk niet zo gek is, aangezien de zeer lange bouwtijd. De kathedraal is namelijk gebouwd van de 14e tot de 19 eeuw. Echt een must see!
  3. Nummer drie op de lijst is Plaza Cardenal Belluga. Dit is een prachtig en gezellig plein in het centrum van Murcia en heerlijk om te vertoeven na een lange dag shoppen! Dit prachtige plein ligt aan de andere kant van het gemeentehuis en bevat allemaal gezellige tentjes waar u heerlijk kunt eten en drinken.
  4. Net buiten het oude centrum vindt u Plaza de las Flores. Dit is ook weer een prachtig en gezellig plein in de stad. Op een mooie zonnige dag kunt u hier heerlijk plaatsnemen op een van de vele terrasjes die er zijn. Maak de fijne Spaanse sfeer mee door lekker laat te lunchen/dineren. Het is er dan heel gezellig en lekker druk.
  5. Het Carrascoy and El Valle Regional Park is een mooie invulling voor plek vijf op de lijst. Voor de wandelaars onder ons is dit echt de ideale bestemming eens te bezoeken. Het park bevat mooie wandelroutes waar u helemaal tot rust komt. Na een mooie wandeltocht kunt u hier ook heerlijk eten op een mooie locatie. Een echte aanrader dus!