Golfclinics

Golfclinic volgen tijdens een heerlijke vakantie? Dat kan! Een golfclinic is sowieso al erg leuk, maar tijdens een ontspannen vakantie geniet u nog veel meer. Ook leert u vaak sneller en beter als u in vakantiestemming bent. U pikt sowieso ontzettend veel op en u zult als een betere golfer terugkomen. Wat dacht u van een golfclinic in Portugal? Genieten van een prachtige omgeving, heerlijk weer en ook nog beter leren golfen. Het kan uiteraard ook in Nederland of België als u het dichterbij huis zoekt.

Golfclinic voor beginners

We werken samen met ervaren PGA Professionals die u de fijne kneepjes bijleren. Ongeacht uw niveau. Wij organiseren ook speciale golfclinics voor beginnende golfers (of mensen die graag willen beginnen met golfen). Heeft u nog geen clubs? Geen probleem. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van een golfset. Ook liggen er meer dan genoeg golfballen voor u klaar. U kunt tijdens uw vakantie alle tips op de uitgebreide oefenfaciliteiten trainen.

Tijdens de golfclinic kunt u direct het GVB halen. U heeft de mogelijkheid het theorie- en praktijkexamen te doen. U ontvangt daarvoor een lesboek met alle golfregels. U krijgt veel persoonlijke aandacht en leert snel (beter) golfen. Na de 12 lesuren kunt u genieten van bijvoorbeeld het strand, de prachtige omgeving of de leuke stadjes. Zo slaat u twee vliegen in één klap. Het GVB halen was nog nooit zo leuk!

Golfclinic voor 2 personen

Samen (beter) leren golfen? Tijdens de golfclinic lest u alleen met de mensen met wie u zich aanmeldt (vanaf 2 personen). Op de meeste golfreisbestemmingen werkt een Nederlands sprekende golfpro. In de andere gevallen worden de golfclinics in het Engels gegeven.

Bent u al in het bezit van uw GVB? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een aantrekkelijke golfclinic op de mooiste golfbanen. Tijdens veel van onze golfreizen krijgt u 12 uur les, waarvan 2 uur baanles. Zo is er alle tijd om aan alle onderdelen van uw golfspel te werken.

De golfpro maakt onder andere een analyse van uw swing met behulp van een launch monitor. Ook course management en het korte spel komen uitgebreid aan bod tijdens de golfclinic. Er veel aandacht voor uw verbeterpunten die compleet anders kunnen zijn dan die van uw reisgenoten. Zo kunt u in korte tijd grote stappen maken. Daar heeft u thuis ook nog veel plezier van. Als u uw thuisgebleven golfmaten ineens met gemak verslaat bijvoorbeeld…

Golf Lodge Drentsche

  • Direct aan de 27 holes golfbaan Drentsche GC
  • Charme hotel
2-Night Break Clinic
3 dagen vanaf € 419

Hotel Pestana Dom João II

  • Direct aan het strand gelegen
  • Loopafstand van centrum Alvor
Weekpakket Hcp Clinic
8 dagen vanaf € 919 Aanbieding
Weekpakket Gvb
8 dagen vanaf € 919 Aanbieding

Meer over Golfclinics

Les van ervaren PGA Professionals

Roel Gritter is één van de golfpro’s bij wie u terecht kunt voor een golfclinic. Roel is sinds 1980 PGA professional, zogenaamd van de “oude school”. Hij coacht en speelt al 35 jaar met veel passie. In 1990 heeft hij zijn werkterrein in Nederland omgeruild voor de prachtige Algarve. Daar waar het mogelijk is om 12 maanden per jaar onder perfecte omstandigheden te golfen op Europa’s mooiste banen.

Hij coacht op Gramacho & Vale da Pinta. Zijn kracht is de complexe technieken simpel en begrijpbaar te maken. Dat is essentieel voor een stevig fundament. Zo wel voor het halen van uw GVB als voor het verbeteren van uw handicap. Zijn no-nonsense golfclinics worden ervaren als zeer prettig en persoonlijk. Daarnaast vertelt hij u alle geheimen van de Algarve… waar veel te doen en te beleven is!

Boek nu uw golfclinic!