Golfreis snelzoeker

Brochure

De Golftime brochure 2018/2019 is dikker dan ooit!

Vanaf 30 augustus 2018 kunt u de brochure voor het golfseizoen 2018-2019 op uw deurmat verwachten. Hij is ook hier te downloaden.

Wat een prachtige zomer hebben we dit jaar! We zijn al getrakteerd op vele dagen met perfect golfweer. We hopen dat dit nog even blijft, maar het is onvermijdelijk dat ook de regen en kou weer intrek gaan nemen. Niet getreurd, ook komend jaar staan wij weer voor u klaar om de winterzon op te zoeken. De Golftime brochure 2018/2019 staat weer boordevol inspiratie voor uw volgende golfreis.

WINACTIE!

Ook dit jaar weer een winactie! In samenwerking met onze partner GolfCenter.nl mogen wij een gefitte Driver weggeven. Hiermee begint u de volgende golfreis met een perfecte afslag.

Om kans te maken op deze prachtige prijs hoeft u ons alleen een mail te sturen voor 01.10.2018 naar [email protected] onder vermelding van Winactie Brochure. U gaat hiermee akkoord dat Golftime en GolfCenter.nl uw e-mailadres mogen gebruiken om de nieuwsbrief toe te sturen. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen.   

De winnaar wordt bekend gemaakt in de nieuwsbrief en op onze Facebookpagina: Facebook.com/GolftimeTravel. Volg ons ook op Facebook voor nog meer reisinspiratie, golfnieuws, aanbiedingen en meer.

WINACTIE!

In de nieuwe brochure staat weer een aantal nieuwe accommodaties die met zorg zijn geselecteerd voor een onbezorgde golfreis. Eén van de nieuwe parels is onze eigen Villa Cocheira in de Algarve, die wij later dit jaar zullen openen. Met 8 slaapkamers (allemaal met eigen badkamer) is dit een ideale bestemming voor groepen tot 16 personen. Ook vindt u dit jaar een ruim aanbod in Belek, Turkije. Steeds meer mensen willen weer naar Turkije en we snappen dat heel goed gezien de goede prijs- kwaliteitsverhouding. Ook dichterbij huis zijn er volop nieuwe ontdekkingen. In België opent de Martin’s hotelketen twee nieuwe hotels. De kwaliteit en service zoals gewend van de Martin’s hotels. Eén van de nieuwe hotels ligt in de buurt van het drielandenpunt, en biedt de mogelijkheid om in drie landen te golfen.

Een brochure aanvragen kan hiernaast, maar ook door een mail te sturen naar [email protected]. De brochure is dit jaar dikker dan ooit! Toch hadden we niet genoeg plek voor alle inspiratie. Voor nog meer inspiratie en om uw aanvraag achter te laten, kunt u onze website www.golftime.nl bezoeken. Zelfs buiten onze website om kunnen wij u eigenlijk altijd helpen. Heeft u voor komend jaar plannen die niet op de website te vinden zijn? Bel of mail ons gerust om met één van onze deskundige reisadviseurs uw golfreis op maat uit te stippelen.

Met vriendelijke groet,

Uw Golftime Team