Brochure

De nieuwe Golftime-brochure 2017/2018 met de mooiste golfvakanties!

Boordevol reisinspiratie voor golfvakanties in 14 landen, 28 bestemmingen en ruim 300 golfbanen. Met het nieuwe seizoen in het vooruitzicht, is het weer tijd om te dromen over de mooiste golfbanen in Europa of ver daarbuiten. Van zonzekere bestemmingen tot uitwaaiers, de fraaiste golfbanen en de meest rustieke locaties. Om de ideale lijn uit te zetten van uw golfreis, kunt u deze handzame brochure gebruiken.

Op uw scorecard worden birdies in het rood gemarkeerd, bij Golftime herkent u hieraan aanbiedingen en leuke extra’s.

In de nieuwe brochure ziet u weer een aantal nieuwe golfreizen in onder andere de Algarve (Portugal) en Killarney (Ierland). Daarnaast vindt u ook de mogelijkheid tot overwinteren en onze evenementen voor het komend seizoen. Wilt u meer informatie over een specifieke golfreis of het gehele aanbod bekijken, bezoek dan onze website Golftime.nl.

Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen via 033-462 72 00 met één van onze deskundige reisadviseurs.

Wij helpen u graag bij het organiseren van uw ideale golfreis.

Onbezorgd afslaan op de mooiste golfbanen! Dit jaar heeft Golftime voor de brochure samengewerkt met LeadingCourses.nl. In één oogopslag ziet u bij de accommodaties welke golfbanen daar in de buurt liggen en hoe deze zijn beoordeeld door andere golfers. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!

Een brochure aanvragen kan hiernaast, maar ook door een mail te sturen naar info@golftime.nl

Met vriendelijke groet,

Uw Golftime Team