RISICOLOOS BOEKEN. Boek voor 20 juli zonder aanbetaling en met de optie tot gratis annuleren tot 5 dagen voor vertrek. Klik hier om ons aanbod met deze speciale voorwaarden te bekijken. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden.

Golfreis snelzoeker

Brochure

Beste golfliefhebber,

Na ruim 22 jaar werd het tijd om de huisstijl onder de loep te nemen. Het resultaat hiervan is onder andere een nieuw logo en nieuw ontwerp voor de jaarlijkse brochure. De brochure staat nog steeds boordevol schitterende golfreizen naar golfbestemmingen binnen en buiten Europa zoals u van ons gewend bent. Echter hebben we in deze editie ook een aantal (reis)verhalen opgenomen met een prachtige foto als achtergrond. Hiermee willen wij bij u extra inspiratie opwekken en tips geven voor een heerlijke golfreis. Het einde van wederom een schitterende zomer nadert. Dat betekent dat het einde van het golfseizoen in zicht is. Niet getreurd, want in deze brochure vindt u genoeg bestemmingen waar u het hele jaar terecht kunt voor heerlijk golfweer. Ook kunt u alvast inspiratie opdoen voor de komende lente en zomer. Voor ons volledige aanbod verwijzen wij u graag door naar al onze golfreizen.

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!

Met swingende groet,
Uw Golftime Team
Nadine van Megen
Femke de Jong
Lisette Westerling
Annemiek van Dijk
Joep Slagt
Beau Bauman
Boudewijn Damler

WINACTIE: Maak kans op een driver!

Wil je kans maken op een gefitte PING driver? Een retorische vraag lijkt
ons. Samen met onze partner GolfCenter.nl bieden wij u deze prijs aan.
Om kans te maken op deze schitterende prijs stuurt u een mail naar [email protected] met als onderwerp Winactie Brochure 2020. U gaat hiermee
akkoord dat Golftime en GolfCenter.nl uw mailadres mogen gebruiken om de nieuwsbrief toe te sturen. Deze nieuwsbrieven staan boordevol leuke aanbiedingen die u niet wilt missen!

U kunt ten met september meedoen. De winnaar wordt bekend gemaakt in onze nieuwsbrief en op onze Facebookpagina: Facebook.com/GolftimeTravel. Volg ons ook op Facebook voor reisinspiratie, golfnieuws, aanbiedingen en meer.