Klantbeoordelingen

Totaalscore

8,9
o.b.v. 37 beoordelingen
in de afgelopen 12 maanden.

Scoreverdeling

Totaal aantal beoordelingen: 1.439
Algemeen: 8,5
Website: 8,3
Reisaanbod: 8,3
Communicatie: 8,8
Persoonlijke aandacht: 8,8
Kwaliteit: 8,6
Nazorg: 8,7
9,0
Karel van de Braak
12-06-2024

"Goede service en inzet om alles naar wens te vervullen. "

Er werd alles op alles gezet om de teis te regelen.

Algemeen: 9,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
8,0
Michael
10-06-2024

"Ontzorging"

Goed hotel, schone kamer. Goede banen en geen ophouden in de baan. Diner was goed.

Algemeen: 8,0
Website: -
Reisaanbod: 7,0
Communicatie: 6,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
10,0
Paul
07-06-2024

"Je maakt zelf je keuze en golftime zorgt voor de rest."

Je maakt zelf je keuze en golftime zorgt voor de rest. Gladjes verlopen procedure. Het door mij gekozen hotel Iberostar in Lagos is een uitstekend hotel maar voldeed niet aan onze verwachtingen. Veel te massaal, gigantische hoeveelheid gasten, druk vanuit personeel om “up te graden” naar betere kamer, naar all inclusive, naar parkeergarage etc. Maar dit heeft ons (golf)plezier niet verstoord.

Algemeen: 10,0
Website: -
Reisaanbod: 7,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 10,0
10,0
Anne
30-05-2024

"Prachtige banen en goede prijs-kwaliteit verhouding"

Heerlijk afgelegen golfhotel op 2,30 uur van Amsterdam zonder poespas maar met hele vriendelijke service. Mooie parkbaan bij het hotel. Voor mensen die van een kleinschalig hotel houden is dit top. Kamers zonder opsmuk maar met prima voorzieningen. Bar en restaurant aangenaam. Absoluut boeken met banen l'anglais en americain bij La Tournette. Vooral Amercain is een aaneenschakeling van ansichtkaarten. Is ook top 5 van België. We hebben 4dagen en dus drie nachten geboekt. Dat is precies goed voor de accommodatie. Een absolute aanrader.

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
10,0
Johan Vlaar
25-05-2024

"Uitstekend"

Een prima hotel met vriendelijke mensen. Prachtige uitdagende golfbanen.

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
1,0
Jos
23-05-2024

"Dubbele boeking"

Ivm verhindering reis over gezet naar collega business lid. Dat vindt GolfTime een annulering en rekent €260,- Een regelmatige klant neemt hierbij afscheid….

Algemeen: 1,0
Website: 6,0
Reisaanbod: 6,0
Communicatie: 1,0
Persoonlijke aandacht: 1,0
Kwaliteit: 6,0
Nazorg: 1,0
9,0
Arjan Brouwer
25-04-2024

"Alles top geregeld"

Fijn contact, alles op locatie goed geregeld en goede aftersales.


Beste meneer Brouwer,

Bedankt voor dit mooie cijfer en uw beoordeling.
Wij hebben uw golfreis met veel plezier verzorgd. Bij uw volgende golfreis zijn wij u graag weer van dienst.

Met sportieve groet,

Danique

Algemeen: 9,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 10,0
9,0
Ron Groot
25-04-2024

"Super goede long stay gehad in La Sella Marriotts appartementen."

Het appartement was 70 meter groot en alles was aanwezig. Het appartement was erg schoon. Om de 5 dagen was er een schoonmaak. Het gehele complex doet erg knus aan. De golfbaan is op 1 minuut lopen en heeft 3 lussen. De baan was goed bespeelbaar ondanks het een beetje droog was. De restaurants in het hotel zijn goed en hebben normale prijzen. Daarbij heeft La Sella en goede ligging in een mooie omgeving. Denia en Xabia zijn op 10 minuten rijden. Al met al een aanrader!!


Beste Ron,

Leuk dat je tips deelt over de accommodatie en omgeving en bedankt voor de super beoordeling. Mochten er weer concrete plannen zijn voor een long stay of andere wensen staan we uiteraard weer graag voor u klaar!

Met sportieve groet,

Jordy

Algemeen: 9,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 8,0
10,0
Lex
23-04-2024

"Perfecte organisatie alles klopte"

Goed bereikbaar bij vragen , luisteren goed naar wensen , denken mee !!


Beste Lex,

Bedankt voor dit mooie cijfer en fijne beoordeling! Wij hebben uw golftrip met veel plezier verzorgd. In de toekomst denken wij graag weer mee bij het realiseren van een mooie golfreis.

Met sportieve groet,

Jordy

Algemeen: 10,0
Website: 7,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: -
7,0
Marja
07-02-2024

"Prima tijd gehad."

Verblijf, golfbaan en omgeving waren prettig en zeer goed verzorgd. Tip: vraag in de winter een huis aan de “zonzijde” Wij hadden alleen zon bij de voordeur. Aan de andere kant hadden ze zon in tuin en balkon.


Beste Marja,

Fijn om te horen dat alles goed verzorgd was!
Daarnaast zullen we uw tip toepassen in de toekomst.

Met sportieve groet,

Golftime

Algemeen: 7,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 10,0