Klantbeoordelingen

Totaalscore

9,0
o.b.v. 56 beoordelingen
in de afgelopen 12 maanden.

Scoreverdeling

Totaal aantal beoordelingen: 1.372
Algemeen: 8,5
Website: 8,3
Reisaanbod: 8,3
Communicatie: 8,8
Persoonlijke aandacht: 8,7
Kwaliteit: 8,5
Nazorg: 8,6
10,0
Petra Brandts
12-01-2023

"Fantastisch "

Goede service zowel van Merijn als hotel en transport Een dikke 10


Beste Petra,

Hartelijk dank voor de mooie feedback! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ook in de toekomst staan we weer graag voor uw klaar om een mooie golfreis te organiseren!

Met sportieve groet,

Jur- Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 7,0
Reisaanbod: 7,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
10,0
Jean-pierre Van Eetvelde
04-01-2023

"El Rompido : een aanrader"

Voor het zoveelste jaar op rij via golftime in december een weekend (met 20 mannen) en aansluitend een week (met 5 koppels) kunnen genieten van Precise El Rompido. Ondanks de tegenvallende weersomstandigheden toch een zeer leuk verblijf gehad. Prijs / kwaliteit is het moeilijk om beter te vinden.

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 9,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
10,0
Anton
17-11-2022

"Prima geregeld"

Goed contact met Golftime. Vliegreis een paar dagen eerder plannen om ook nog een stedentrip naar Sevilla te kunnen doen was geen probleem. Tijdens de vakantie erachter komen dat je op de verkeerde dag in de planning een starttijd hebt geboekt werd probleemloos opgepakt. Top service, zeker nog een keer in de toekomst.


Beste Anton,

Bedankt voor je mooie review van uw golfreis naar Sevilla en voor het geven van dit mooie cijfer! Leuk ook om te lezen dat u een stedentrip heb gecombineerd met een golfreis. We staan in de toekomst weer graag voor u klaar om wederom een mooie reis voor u te mogen organiseren.

Met sportieve groet,

Jordy- Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 7,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 10,0
10,0
Wim
09-11-2022

"Fijne accommodatie en mooie golfbanen"

We zaten op een prima, relaxed resort. Huurauto en golfsets prima voor mekaar. in de buurt twee prima golfbanen waar we als beginners goed uit de voeten konden.


Beste Wim,

Bedankt voor je mooie review van uw golfreis en voor het geven van dit mooie cijfer!
We staan in de toekomst weer graag voor u klaar om wederom een mooie reis voor u te mogen organiseren.

Met sportieve groet
Jordy- Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 7,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: -
10,0
Jan
04-11-2022

"Voortreffelijk geregeld "

Wederom zeer goede ervaring met Golftime en onze geboekte golftrip.

Algemeen: 10,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 7,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 9,0
10,0
Koen
01-10-2022

"Uitstekende service en snelle respons"

Op het laatste moment nog aanpassingen moeten doen en Golftime was zeer behulpzaam om snel het eea geregeld te krijgen. Top gedaan! Uiteindelijk een heerlijk weekend gehad zonder zorgen!

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
8,0
Liesbeth Bol
25-09-2022

"Heerlijk, relaxed hotel aan de rivier. Golfbanen prachtig."

Hotelkamer ruim, maar waarschijnlijk in de zomer warm; geen airco of zonnescherm. Huisjes zien er mooi uit. Ontbijt is heel goed. Diner is goed. Eten is perfect, alleen is de opmaak met stukje tomaat/komkommer niet mooi. Hotel wel ietwat gedateerd, maar alles is prima. Aanbeveling voor hotel; schoonmaakster begint klokslag 8 uur, tegelijk met ontbijt, in de receptie, naast ontbijtzaal. Dus half uur de stofzuiger geluiden. Misschien verstandiger om in de bar en lounge ruimte, met de deur dicht, te beginnen....


Beste Liesbeth,

Bedankt voor uw mooie review van uw golfreis naar Luxemburg.
We staan in de toekomst weer graag voor u klaar om wederom een mooie reis voor u te mogen organiseren.

Met vriendelijke groet,

Jordy- Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 7,0
10,0
Peter-Paul Blonk
13-09-2022

"Klasse: Uitstekend geregeld, super fijne dagen, heerlijk gespeeld"

We kwamen vrij laat bij Michiel aankloppen voor ons jaarlijkse Golftoernooi : 3 dagen op 3 fraaie banen. We hadden één echte eis : we wilden 18 én 9 holes spelen op één dag op Golf Château de Preisch in Frankrijk. Onderweg daar naar toe en op de terugweg elders nog 18 holes spelen en natuurlijk overnachten. Michel/Golftime heeft dat super geregeld, last minute wijzigingen nog door kunnen voeren wat geresulteerd heeft in drie volle dagen spelen op drie geweldige en geweldig verschillende banen. Klasse Ergo goed geregeld en komen volgend jaar graag weer aankloppen voor onze "driedaagse", beloofd dan wat beter op tijd.

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
8,0
herman
15-08-2022

"Positief"

Contactname, afwerking dossier, bijstand verliep vlot en klantvriendelijk


Beste Herman,

Bedankt voor je mooie review van uw golfreis!
We staan in de toekomst weer graag voor u klaar om wederom een mooie reis voor u te mogen organiseren.

Met vriendelijke groet
Merijn - Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
10,0
Dave
11-07-2022

"Snel en proffesioneel met aandacht voor de klant"

Onze ervaring was zeer goed met de mannen van golftime. Ondanks dat we pas 1,5 week voor vertrek wisten dat we uberhaupt weg konden en de aanvraag deden hebben de mensen van golftime toch nog een locatie in Portugal weten te regelen terwijl dit nagenoeg onmogelijk leek op deze korte termijn. We hebben enorm genoten en ook hotel en banen waren geweldig!! Volgende keer zeker weer mede doordat golftime alles tot in de puntjes geregeld had!!

Algemeen: 10,0
Website: 7,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 9,0