Klantbeoordelingen

Totaalscore

9,0
o.b.v. 108 beoordelingen
in de afgelopen 12 maanden.

Scoreverdeling

Totaal aantal beoordelingen: 1.349
Algemeen: 8,5
Website: 8,2
Reisaanbod: 8,3
Communicatie: 8,8
Persoonlijke aandacht: 8,7
Kwaliteit: 8,5
Nazorg: 8,6
7,0
Filip De Waele
23-05-2022

"zeer goed georganiseerd , perfect volgens afspraken !"

Het resort in Italië is zeer mooi , groot met tal van mogelijkheden . De kamer zonder balkon of terras was een minpunt . Een koffie bij het ontbijt kost 2€ , wat toch raar is als je ontbijt inclusief hebt . Jammer dat we geen kamer met balkon hadden met zicht op de driving range en de heuvels erachter . Als golfers was dit wel een meerwaarde geweest. Het verblijf in Luxemburg was dik in orde. De kamers zijn wat gedateerd maar dat maakt de locatie meer dan goed. Groeten , Filip

Algemeen: 7,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 7,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 7,0
Nazorg: 10,0
10,0
Marcel
22-05-2022

"Zalige golfvakantie"

Prima reis. Tivoli is een mooi hotel dichtbij het centrum van Lagos, veel goede restaurants , de banen bij dit arrangement waren super mooi.

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 9,0
10,0
M karbaat
18-05-2022

"Goede service"

Alles prima geregeld


Geachte heer Karbaat,

Hartelijk dank voor uw reactie.
Graag helpen wij u in de toekomst weer een keer met een mooie golfreis.

Met sportieve groet,

Jordy - Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 10,0
8,0
Arjan
17-05-2022

"Prima"

Alhoewel er in eerste instantie in de papieren een en ander niet juist was is het keurig opgelost voor vertrek en bleek alles ter plaatse prima geregeld. Hotel en golfbaan zijn echte aanraders. Komen zeker terug voor een volgende golftrip!


Beste Arjan,

Wat fijn om te lezen dat alles in orde is gekomen en dat u het hotel en golfbanen aanraad.

We helpen u in de toekomst graag weer een keer met een mooie golfreis.

Met sportieve groet,

Mariska
Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 7,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
10,0
Maikel
17-05-2022

"Geweldig"

Een hele fijne ervaring en alles tot in de puntjes verzorgd!!


Beste Maikel,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Leuk om te horen dat het een fijne ervaring was en dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

We helpen u graag weer een keer met een mooie golfreis.

Met sportieve groet,

Marjolein
Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
10,0
Gerard van Knijff
11-05-2022

"Sella Golf is een prachtige golflocatie waar we graag nog eens terug komen"

Het appartement was ruim en luxe en de service van het hotel als er iets gedaan moest worden uitstekend. ook het personeel van de golfbaan was zeer vriendelijk en behulpzaam. Alleen de buggy's waren wat oud en versleten. Er waren nieuwe besteld, maar door de corona perikelen nog niet vervangen. Prima restaurants en supermarkten in de directe omgeving en het klimaat was daar in april heerlijk. We hebben gedurende de 4 weken maar 1 dag gehad dat we door de regen niet hebben kunnen golfen. De banen zijn prima, de fairwways breed en je verspeelt daardoor nauwelijks ballen.


Geachte heer van Knijff,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review.
Fijn om te horen dat u een goede reis heeft gehad.

Graag helpen wij u in de toekomst weer een keer met een mooie golfreis.

Met sportieve groet,

Léonie - Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 9,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 9,0
9,0
Otto
10-05-2022

"Alles goed geregeld"

Alles goed geregeld


Beste Otto,

Wat leuk om te lezen dat alles goed is geregeld.

Graag staan we in de toekomst weer een keer voor je klaar.

Met sportieve groet,

Jur - Golftime

Algemeen: 9,0
Website: -
Reisaanbod: -
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 8,0
10,0
Paul
10-05-2022

"Goed georganiseerde golfreis met dank aan flexibel opstellen na last minute extra wensen"

Dat staat hier boven


Beste Paul,

Wat fijn om te lezen dat alles goed is geregeld last minute.
We wensen u nog veel naplezier van de reis toe.

In de toekomst helpen we u graag weer een keer met een mooie golfreis.

Met sportieve groet,

Mariska
Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 9,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
10,0
Bianca
05-05-2022

"Alles ademt golf"

Fijne gezellige accommodatie. Alles prima geregeld. Golfbaan tegenover het hotel, hotel ademt golfplezier uit. Mooie , best lastige baan, fijn om te lopen. Lekker gegeten in het restaurant. Wij eten vegetarisch en hadden dat van tevoren doorgegeven. In het restaurant gaf men aan een speciaal menu voor ons te hebben gemaakt. Heerlijk gegeten! Verder wel wat uit de buurt van het dorpje en het strand, daar heb je de auto of een fiets voor nodig om er te komen.


Beste Bianca,

Wat leuk om te lezen dat u bent ondergedompeld in golfplezier.
Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan met het vegetarische menu.

We helpen u in de toekomst graag weer een keer met een mooie golfreis.

Met sportieve groet,

Marjolein - Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 7,0
8,0
ernest claassen
04-05-2022

"Prima reis, alles klopte"

Goede en prettige bediening bij het regelen van de reis en alles wat daar bij komt kijken


Geachte heer Claassen,

Hartelijk dank voor uw bericht. Leuk om te horen dat alles goed en prettig is verlopen.

We staan in de toekomst graag weer een keer voor u klaar.

Met sportieve groet,

Jordy - Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0