Geldteruggarantie Geldig op ALLE golfreizen geboekt in 2021 met vertrek in 2021. Kosteloos annuleren en uw geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Dit geldt voor het gehele arrangement met uitzondering van eventueel geboekte vliegtickets. Bekijk de voorwaarden.

Klantbeoordelingen

Totaalscore

8,4
1265 beoordelingen

Scoreverdeling

Algemeen: 8,4
Website: 8,2
Reisaanbod: 8,2
Communicatie: 8,7
Persoonlijke aandacht: 8,7
Kwaliteit: 8,4
Nazorg: 8,4
10,0
Eric
07-07-2021

"Prima geregeld!"

Ondanks de nodige covid-perikelen is het Mariska gelukt een prima trip voor ons te regelen. We hebben genoten en gaan in het najaar zeker weer een golfreisje met Golftime maken.

Algemeen: 10,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 10,0
10,0
Andries
06-07-2021

"Weer extreem goed georganiseerd"

We doen al jaren een golfuitje met Golftime en ieder jaar worden we weer fantastisch geholpen. Zeker in deze moeilijker tijden zijn ze heel flexibel en meedenkend. Ga zo door!

Algemeen: 10,0
Website: 7,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 9,0
10,0
Ron Hansen
06-07-2021

"Volgend jaar ander bureau dan Golftime? No way!"

Al jaren boeken we bij Golftime. Vanwege corona moesten we onze golfvakantie dit keer doorschuiven van 2020 naar 2021. Geen probleem voor Golftime. Ook deze keer werd alles prima voor ons geregeld; hotel, greenfees, vlucht, transfer, alles klopt gewoon, iedere keer weer. Volgend jaar ander bureau dan Golftime? No way!

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
8,0
Herman
05-07-2021

"Goed geregeld en goede follow up"

De reis was prima geregeld Ook toen er een foutje was met het hotel is dit snel en adequaat opgelost. De ervaring met de Golftrainer Roel was weer positief. Dit was onze 2e sessie met hem en is weer uitstekend bevallen

Algemeen: 8,0
Website: -
Reisaanbod: 6,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 7,0
Nazorg: 7,0
10,0
Puck
05-07-2021

"Heerlijk goed verzorgde trip op een prachtlocatie!"

Last-minute wilde ik er een paar dagen tussenuit om te ontspannen en golfen onder de zon. Golf time kwam snel met een aantal passende voorstellen waaronder mijn trip naar La Cala Mijas (Malaga). Ik heb ontzettend genoten, alles was top en snel geregeld. Het eten was heerlijk op locatie, het personeel ook zeer vriendelijk. Ik kon 2 dagen golfen op de prachtige 18 holes banen, uiteindelijk heb ik nog een paar prive-lessen kunnen regelen ter plaatse waar ik enorm veel baat van heb gehad met mijn handicap 54 wat op deze baan nog een uitdaging was voor mij. De locatie is nogmaals prachtig en ik kan het zeker iedereen aanraden!

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 8,0
10,0
arie
02-07-2021

"perfecte dagen"

zeer goed georganiseerd, niets tekort gekomen

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
10,0
Gerco
01-07-2021

"Echt een top golfvakantie "

Dit Fuerteventura arrangement was echt een perfecte deal. Ook de service van Golftime heeft hierin geholpen. Verandering naar beter hotel en super arrangement op de golfbaan. Volledig geregeld en een week lang plezier. Aanrader!

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
9,0
Dirk
30-06-2021

"Top golfreis!!"

Genoten van een fijne golfreis. Na twee keer uitstel vanwege corona uiteindelijk anderhalf jaar na de eerste boeking toch in het vliegtuig gestapt. Leuke stedentrip naar Lissabon en omgeving en lekker gegolfd. Top banen zoals West Cliffs, Royal Obidos, Praia del Rey en Penha Longa zijn allemaal aan te bevelen. Bedankt Golftime voor het tot drie keer opnieuw boeken en regelen van de reis!!

Algemeen: 9,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 9,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 9,0
10,0
Roelof
29-06-2021

"Correct en goed georganiseerd"

Alles was prima geregeld, hotel inclusief maaltijden en starttijden. Leuke dagen gehad!

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: -
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: -
10,0
Erik
25-06-2021

"Prima "

Goed hotel Mooie golfbanen


Beste Erik,

Bedankt voor uw review.
Erg fijn om te horen dat alles naar wens geweest is!

Hopelijk kunnen we u in de toekomst weer helpen met een mooie golfreis.

Met vriendelijke groet
Merijn Barske

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 9,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 9,0