Klantbeoordelingen

Totaalscore

9,0
o.b.v. 64 beoordelingen
in de afgelopen 12 maanden.

Scoreverdeling

Totaal aantal beoordelingen: 1.366
Algemeen: 8,5
Website: 8,2
Reisaanbod: 8,3
Communicatie: 8,8
Persoonlijke aandacht: 8,7
Kwaliteit: 8,5
Nazorg: 8,6
8,0
Liesbeth Bol
25-09-2022

"Heerlijk, relaxed hotel aan de rivier. Golfbanen prachtig."

Hotelkamer ruim, maar waarschijnlijk in de zomer warm; geen airco of zonnescherm. Huisjes zien er mooi uit. Ontbijt is heel goed. Diner is goed. Eten is perfect, alleen is de opmaak met stukje tomaat/komkommer niet mooi. Hotel wel ietwat gedateerd, maar alles is prima. Aanbeveling voor hotel; schoonmaakster begint klokslag 8 uur, tegelijk met ontbijt, in de receptie, naast ontbijtzaal. Dus half uur de stofzuiger geluiden. Misschien verstandiger om in de bar en lounge ruimte, met de deur dicht, te beginnen....


Beste Liesbeth,

Bedankt voor uw mooie review van uw golfreis naar Luxemburg.
We staan in de toekomst weer graag voor u klaar om wederom een mooie reis voor u te mogen organiseren.

Met vriendelijke groet,

Jordy- Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 7,0
10,0
Peter-Paul Blonk
13-09-2022

"Klasse: Uitstekend geregeld, super fijne dagen, heerlijk gespeeld"

We kwamen vrij laat bij Michiel aankloppen voor ons jaarlijkse Golftoernooi : 3 dagen op 3 fraaie banen. We hadden één echte eis : we wilden 18 én 9 holes spelen op één dag op Golf Château de Preisch in Frankrijk. Onderweg daar naar toe en op de terugweg elders nog 18 holes spelen en natuurlijk overnachten. Michel/Golftime heeft dat super geregeld, last minute wijzigingen nog door kunnen voeren wat geresulteerd heeft in drie volle dagen spelen op drie geweldige en geweldig verschillende banen. Klasse Ergo goed geregeld en komen volgend jaar graag weer aankloppen voor onze "driedaagse", beloofd dan wat beter op tijd.

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
8,0
herman
15-08-2022

"Positief"

Contactname, afwerking dossier, bijstand verliep vlot en klantvriendelijk


Beste Herman,

Bedankt voor je mooie review van uw golfreis!
We staan in de toekomst weer graag voor u klaar om wederom een mooie reis voor u te mogen organiseren.

Met vriendelijke groet
Merijn - Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
10,0
Dave
11-07-2022

"Snel en proffesioneel met aandacht voor de klant"

Onze ervaring was zeer goed met de mannen van golftime. Ondanks dat we pas 1,5 week voor vertrek wisten dat we uberhaupt weg konden en de aanvraag deden hebben de mensen van golftime toch nog een locatie in Portugal weten te regelen terwijl dit nagenoeg onmogelijk leek op deze korte termijn. We hebben enorm genoten en ook hotel en banen waren geweldig!! Volgende keer zeker weer mede doordat golftime alles tot in de puntjes geregeld had!!

Algemeen: 10,0
Website: 7,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 9,0
9,0
Anoniem
04-07-2022

"Prachtig golfweekend"

Zeer leuk weekend gehad op basis van arrangement via Golftime. Hotel Idingshof in Duitsland, met de banen Habichtswald en Osnabrück-Duetetal. Echte aanrader voor iedere golfer.


Beste klant,

Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw golfweekend in Duitsland! Wij staan in de toekomst weer graag voor u klaar!

Met sportieve groet,

Jur - Golftime

Algemeen: 9,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 6,0
Persoonlijke aandacht: 7,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 10,0
9,0
Steven
30-06-2022

"Was echt helemaal goed!"

fijne banen, fijne overnachting en goed eten. Kortom dikke voldoende


Beste Steven,

Wat leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor het mooie cijfer! Ook in de toekomst helpen wij u graag bij het organiseren van een heerlijke golfreis.

Met sportieve groet,

Jordy- Golftime

Algemeen: 9,0
Website: -
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 8,0
10,0
Henk
25-06-2022

"Gewoon prima geregeld!"

Wij hebben nu voor de 2e keer via Golftime een shortbreak geboekt en steeds hebben jullie de zaakjes goed en op tijd voor elkaar.


Beste Henk,

Leuk dat u zo tevreden bent over Golftime, dank daarvoor! Wij staan ook graag weer in de toekomst klaar voor u om een mooie golfreis te organiseren.

Met sportieve groet,

Merijn - Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: -
8,0
Patrick
16-06-2022

"Alles goed geregeld "

Reserveren ging snel, reisbescheiden op tijd gemaild en prima informatie

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 9,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
9,0
m van der Meer
09-06-2022

"geweldige vakantie"

we hebben een heerlijke vakantie gehad naar Spanje. Alles was perfect geregeld door jullie,auto,hotels, greenfee/starttijden. hartelijk dank hiervoor.


Beste mevrouw van der Meer,

We vinden het erg leuk om te horen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad in Spanje! In de toekomst staan we weer graag voor u klaar.

Met sportieve groet,

Jur

Algemeen: 9,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
10,0
Lia
31-05-2022

"Freetime golftime"

Prima verzorgt door Golftime, ze hebben alles onder controle van gebonden tot eind.


Beste Lia,

Goed om te horen dat alles goed is verzorgd en bedankt voor uw prachtige cijfer!

Met sportieve groet,

Jur - Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0