Geldteruggarantie Geldig op ALLE golfreizen geboekt in 2021 met vertrek in 2021. Kosteloos annuleren en uw geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Dit geldt voor het gehele arrangement met uitzondering van eventueel geboekte vliegtickets. Bekijk de voorwaarden.

Klantbeoordelingen

Totaalscore

8,4
1232 beoordelingen

Scoreverdeling

Algemeen: 8,4
Website: 8,2
Reisaanbod: 8,2
Communicatie: 8,7
Persoonlijke aandacht: 8,7
Kwaliteit: 8,4
Nazorg: 8,3
10,0
Trees Puijn
20-04-2021

"Super"

Upgrade naar grote kamer was erg fijn. Heerlijk gegeten. Ontbijt was goed verzorgd. Lekker gegolfd in mooie omgeving. Dik tevreden. En byzonder blij met het verschuiven van de datum ivm gezondheidsproblemen. Top geregeld.


Goedendag mevrouw Puijn,

Wat fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad en alles naar wens is verlopen.

Graag ben ik u weer van dienst bij een toekomstige golfreis!

Met vriendelijke groet,

Mariska van Golftime

Algemeen: 10,0
Website: -
Reisaanbod: -
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: -
8,0
Gineke Bossema
09-04-2021

"prima"

We hebben mooie paasdagen gevierd in de Logde en op de golfbaan. De service was gezien de omstandigheden prima. Fijn het toch te hebben meegemaakt maar ik hoop dat we snel back to normal kunnen gaan.


Goedendag mevrouw Bossema,

Bedankt voor uw review!
Goed om te horen dat u ondanks de omstandigheden toch heeft genoten tijdens de paasdagen.

Graag tot ziens bij Golftime!

Met vriendelijke groet,

Mariska van Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 9,0
8,0
Lars
07-04-2021

"binnen de huidige mogelijkheden uitstekend!"

Aparthotel is eenvoudig maar prima, personeel was uitermate vriendelijk. Jammer dat alle faciliteiten ongebruikt moesten blijven. Beide golfbanen met plezier gespeeld. De lage Mors voelt niet als een volwaardige golfbaan maar lag er wel uitstekend bij. De Twensche gc was top.


Goedendag heer Van Eijck,

Bedankt voor uw reactie en fijn om te horen dat u een prima golfreis heeft gehad.
Zoals u zelf ook al zegt; binnen de huidige mogelijkheden.

Graag tot een volgende keer bij Golftime.

Met sportieve groet, Mariska

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 8,0
10,0
Jaap
30-03-2021

"Onze shortbreak golftrip naar Dorhout Mees werd uitstekend geregeld door Golftime!"

Onze golftrip naar Dorhout Mees werd uitstekend geregeld door Golftime. Duidelijke website, waarbij de gekozen opties van de trip direct zichtbaar zijn, zodat je meteen ziet wat het arrangement inhoudt. Dit wordt ook direct nog eens via de mail op een rijtje gezet, dus goed geregeld. Door omstandigheden moesten wij de Tee-time, die we juist van Zondag hadden om laten zetten naar Zaterdag terug laten zetten naar een Tee-time op Zondag. Dit werd zonder 'morren' geregeld. Telefonisch contact met Golftime was vriendelijk en efficiënt. Wij genoten van een heerlijk golfweekend op Dorhout Mees, waar wij door de GolfPro Andy, hartelijk werden ontvangen. Ook de andere medewerkers zorgden er voor dat wij ons welkom voelden. Kamer was prima, lekker bed, TV en goeie douche. Hoewel er i.v.m. de grote werkzaamheden aan de baan (waar je overigens totaal geen hinder van hebt) op de course maar 8 holes beschikbaar waren, hebben wij heerlijk gegolfd. Vrijdag liepen we 2 x 8 en dat voelden we wel 's avonds ;-) Het is gewoon een lekkere baan om te lopen, met een paar leuke uitdagingen, lange holes met doglegs, hoogteverschillen, waterpartijen en een aantal hoger gelegen greens. Als straks de baan weer helemaal klaar is, komen we beslist weer eens terug! Enne...als je van lekker eten houdt, dan kom je hier zeker aan je trekken. Wij hebben in ieder geval gesmuld van de heerlijke 3-gangen diners die op de kamer werden gebracht! Happy days!


Beste Jaap,

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat jullie, ondanks de omstandigheden, een fijne vakantie hebben gehad en onze service als prettig hebben ervaren. Wij zijn u uiteraard ook in de toekomst graag van dienst.

Met sportieve groet,
Marjolein Coenen
Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 7,0
Reisaanbod: 7,0
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 7,0
Nazorg: 9,0
10,0
Bea
24-03-2021

"Fijne snelle en duidelijke communicatie. "

Goed klantvriendelijk hotel, mooie, uitdagende golfbanen uitgezocht door Golftime. Lekker 2 dagen weggeweest in Corona tijd. Was prima te doen, eten op de kamer is wel minder praktisch en gezellig en we misten natuurlijk bij het golfen hole 19...maar wel fijn om er toch even paar daagjes uit te zijn geweest. Willen met mooier weer (het was behoorlijke fris) en als Corona voorbij is zeker nog een keertje terug.


Beste Bea,

Wat fijn om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad bij hotel Nobis Asten! Een volgende keer sta ik graag weer voor jullie klaar.

Met sportieve groet,
Marjolein

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
8,0
Raymond
10-03-2021

"Golfbaan was echt geweldig. "

Golfbaan was echt perfect. Het clubhuis ziet er fantastisch uit, we hebben heerlijk gegeten op de kamer. Jammer dat het clubhuis niet open was, ga zeker een keer terug! Vriendelijk personeel!!


Goedendag heer Alflen,

Wat fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad in Golf Lodge Drentsche.
Graag zijn wij u een volgende keer weer van dienst voor een mooie golfreis binnen of buiten Nederland.

Met sportieve groet,

Mariska van Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 8,0
9,0
christine vroonen
21-01-2021

"meer dan verwacht"

Vriendelijke correspondentie in deze moeilijke tijden Upgrade omdat hotel gesloten was Hotel : Sheraton met allen verwachtingen maar vooral lekker eten


Goedendag mevrouw Vroonen,

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wij vinden het erg fijn om te horen dat u in deze tijd een mooie golfreis heeft gehad in Fuerteventura. Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Mariska van Golftime

Algemeen: 9,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 9,0
4,0
cees
19-11-2020

"golftime medewerkers doen hun best maar het 2 daags tripje verliep niet naar wens"

bijna alles ging fout


Goedendag heer Verweij,

Bedankt voor uw beoordeling en feedback.
Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Helaas is er door miscommunicatie ter plaatse en de kwaliteit van het hotel niet aan de verwachtingen voldaan.
Uiteraard hebben wij direct contact gehad hierover en actie ondernomen waar mogelijk.
Wij proberen ten aller tijden de golfreis zo goed mogelijk te laten verlopen en zijn hierbij afhankelijk van onze leveranciers.
Namens Golftime en het gehele team zijn wij blij om te horen dat wij ons uiterste best doen en u hier tevreden over bent.

Fijne dag gewenst!

Met sportieve groet, Mariska van Golftime

Algemeen: 4,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 6,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 4,0
Nazorg: 10,0
9,0
frank
09-11-2020

"top"

Heerlijke accommodatie en omgeving, met als voordeel een echt familiebedrijf met bijbehorende gastvrijheid.


Goedendag heer Roelofs,

Bedankt voor uw mooie review en fijn dat de accommodatie en omgeving goed zijn bevallen.
Graag is Golftime u weer van dienst bij een mooie golfreis in de toekomst.

Met sportieve groet,

Mariska van Golftime

Algemeen: 9,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 7,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
10,0
Adri
28-10-2020

"Snel, secuur en prettige communicatie."

Goed aanbod, goede prijs en kwaliteit. Snel geregeld met duidelijke info.


Beste Adri,

Bedankt voor uw beoordeling, hier worden wij blij van! Fijn om te horen dat jullie onze service als prettig hebben ervaren. Wij zijn u uiteraard ook in de toekomst graag van dienst.

Met sportieve groet,
Marjolein Coenen
Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: -