Geldteruggarantie Geldig op ALLE golfreizen geboekt in 2021 met vertrek in 2021. Kosteloos annuleren en uw geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Dit geldt voor het gehele arrangement met uitzondering van eventueel geboekte vliegtickets. Bekijk de voorwaarden.

Klantbeoordelingen

Totaalscore

8,4
1226 beoordelingen

Scoreverdeling

Algemeen: 8,4
Website: 8,2
Reisaanbod: 8,2
Communicatie: 8,7
Persoonlijke aandacht: 8,7
Kwaliteit: 8,4
Nazorg: 8,3
10,0
Joop
21-10-2020

"Betrouwbaar en punctueel bedrijf, komen afspraken na."

Ondanks de korte voorbereidingstijd hebben ze alles keurig geregeld. Betrokkenheid bij jou reis is dik in orde. Snelle reactie op mails ed.


Beste Joop,

Erg fijn om te horen dat de reis naar wens is geweest. Hier worden wij vrolijk van! Graag tot de volgende keer.

Met sportieve groet,
Marjolein Coenen
Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 10,0
9,0
José
21-10-2020

"Zeer goed en snel geregeld op korte termijn."

We boekten pas een paar dagen van tevoren. Binnen korte tijd kregen wij al een bevestiging en waren de golfbanen gereserveerd.


Beste José,

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en onze service als prettig hebben ervaren. Wij zijn u uiteraard ook in de toekomst graag van dienst.

Met sportieve groet,
Marjolein Coenen
Golftime

Algemeen: 9,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 9,0
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 9,0
8,0
Jan Wijnand
14-10-2020

"Dat was een prima Golftime golfweekendje, het heeft ons aan niets ontbroken."

Volgende keer weer!


Beste Jan,

Fijne dat jullie een onbezorgd weekend hebben gehad! Uiteraard staan we in de toekomst weer voor jullie klaar.

Met sportieve groet,
Marjolein Coenen
Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
10,0
Cees Eshuijs
03-10-2020

"Top geregeld na last minute wijziging"

Golftime heeft ons binnen de mogelijkheden( Corona) top geregeld. Vriendelijk en klantgerichte service.


Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u het leuk heeft gehad en wij zijn u graag weer in de toekomst van dienst! Met vriendelijke groet, Mariska van Golftime.

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 7,0
Nazorg: 8,0
8,0
carlo eijkels
02-10-2020

"Prima alternatief als je nieuw bent met golfen in Portugal"

Onze eerste ervaring met Golftime en golfen in het buitenland. De huurauto, hotel en de tee reservering waren goed. Wellicht was de afstand van een van de golfbanen met een reistijd van 50 minuten iets te ver. De mogelijkheid van het huren van complete golfsets was mij niet bekend. Had denk ik handiger geweest. Heb gekeken naar de beschikbare sets maar die zagen er prima uit dus een goed alternatief voor al het gesjouw. Ik zeg: volgende keer weer....


Beste Carlo,

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat jullie eerste golfervaring in het buitenland goed is bevallen, en onze service als prettig hebben ervaren. Wij zijn u uiteraard ook in de toekomst graag van dienst.

Met sportieve groet,
Marjolein Coenen
Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: -
8,0
Mariet
30-09-2020

"Prima gokftrip"

Prachtig hotel en golfbaan aangepast op onze wensen. Heerlijke golftrip


Beste Mariet,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Hier worden wij vrolijk van. Graag tot de volgende keer!

Met sportieve groet,
Marjolein Coenen
Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
8,0
T.D. van der Meulen
30-09-2020

"Prima eerste ervaring door communicatie en aandacht"

Via de website terechtgekomen bij Golftime, aanbieding voor golfweekend in Twente waarbij het hotel helaas volgeboekt was. Ik zou zeggen haal de aanbieding dan ook weg, maar goed. Daarna uitgeweken naar Brabant, De Swinkelsche en De Gulbergen, zeer leuke banen. Het hotel West Ende Golden Tulip was prima, goed diner maar veel herrie van het uitgaansleven zelfs in deze Corona tijden. Hotel zou ik persoonlijk niet aanbevelen, Golftime wel. Hotel heeft ons na de eerste nacht een upgrade gegeven maar toch. Al met al prima ervaring door zeer goede en vlotte communicatie.


Goedendag heer Van der Meulen,

Wij hebben al contact gehad hierover.
Helaas kan het voorkomen dat een bepaalde aanbieding voor een gewenst weekend/dag is volgeboekt.
Het hotel is van de situatie op de hoogte en heeft dit prima opgelost voor u.
Dank voor uw review en graag tot een volgende keer bij Golftime.
Met vriendelijke groet, Mariska van Golftime.

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
10,0
Harry
30-09-2020

"Perfecte service"

Vlotte afhandeling. Meedenken voor creatieve oplossing en maatwerk.

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: -
8,0
Jan
29-09-2020

"Prachtige uitdagende golfbanen, daar gaat het toch om?"

Genoten van het golfen in een mooie herfstsfeer en de horeca waar ze niet zo krenterig doen met de wijn.


Beste Jan,

Fijn om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad! Als ik in de toekomst weer iets voor jullie kan betekenen dan hoor ik het graag.

Fijne middag!
Marjolein

Algemeen: 8,0
Website: 7,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 7,0
8,0
Eric
23-09-2020

"Heerlijk hotel, lekker dicht bij vliegveld en strand. Super dat jlie het zo op korte termijn konden "

Super dijne vakantie. Variatie in banen had beter gekund. Nu 3x dezelfde baan. Wel gevraagd, maar werd aangegeven dat we zelf ter plekke maar een extra baan moesten regelen. Uit website hotel blijjt dat er ook andere deals mogelijk zijn. Hadden we graag een voorstel vooraf van gehad. Verder echt super en goed meegedacht toen onze eerste voorkeur niet kon.


Beste Eric,

Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad! Bij een last-minute aanvraag is het inderdaad soms lastig om specifieke banen te reserveren. Uiteraard proberen we altijd om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Ter plaatse kan er plek in de baan zijn ontstaan, die wij van tevoren helaas niet kunnen boeken. In de toekomst staan we ook graag weer voor jullie klaar!

Met sportieve groet,
Lisette Westerling
Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 9,0
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: -