Klantbeoordelingen

Totaalscore

8,8
o.b.v. 33 beoordelingen
in de afgelopen 12 maanden.

Scoreverdeling

Totaal aantal beoordelingen: 1.443
Algemeen: 8,5
Website: 8,3
Reisaanbod: 8,3
Communicatie: 8,8
Persoonlijke aandacht: 8,8
Kwaliteit: 8,6
Nazorg: 8,7
9,0
Arjan Brouwer
25-04-2024

"Alles top geregeld"

Fijn contact, alles op locatie goed geregeld en goede aftersales.


Beste meneer Brouwer,

Bedankt voor dit mooie cijfer en uw beoordeling.
Wij hebben uw golfreis met veel plezier verzorgd. Bij uw volgende golfreis zijn wij u graag weer van dienst.

Met sportieve groet,

Danique

Algemeen: 9,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 10,0
9,0
Ron Groot
25-04-2024

"Super goede long stay gehad in La Sella Marriotts appartementen."

Het appartement was 70 meter groot en alles was aanwezig. Het appartement was erg schoon. Om de 5 dagen was er een schoonmaak. Het gehele complex doet erg knus aan. De golfbaan is op 1 minuut lopen en heeft 3 lussen. De baan was goed bespeelbaar ondanks het een beetje droog was. De restaurants in het hotel zijn goed en hebben normale prijzen. Daarbij heeft La Sella en goede ligging in een mooie omgeving. Denia en Xabia zijn op 10 minuten rijden. Al met al een aanrader!!


Beste Ron,

Leuk dat je tips deelt over de accommodatie en omgeving en bedankt voor de super beoordeling. Mochten er weer concrete plannen zijn voor een long stay of andere wensen staan we uiteraard weer graag voor u klaar!

Met sportieve groet,

Jordy

Algemeen: 9,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 8,0
10,0
Lex
23-04-2024

"Perfecte organisatie alles klopte"

Goed bereikbaar bij vragen , luisteren goed naar wensen , denken mee !!


Beste Lex,

Bedankt voor dit mooie cijfer en fijne beoordeling! Wij hebben uw golftrip met veel plezier verzorgd. In de toekomst denken wij graag weer mee bij het realiseren van een mooie golfreis.

Met sportieve groet,

Jordy

Algemeen: 10,0
Website: 7,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: -
7,0
Marja
07-02-2024

"Prima tijd gehad."

Verblijf, golfbaan en omgeving waren prettig en zeer goed verzorgd. Tip: vraag in de winter een huis aan de “zonzijde” Wij hadden alleen zon bij de voordeur. Aan de andere kant hadden ze zon in tuin en balkon.


Beste Marja,

Fijn om te horen dat alles goed verzorgd was!
Daarnaast zullen we uw tip toepassen in de toekomst.

Met sportieve groet,

Golftime

Algemeen: 7,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 10,0
10,0
Peter
05-02-2024

"Top service!"

Boeken via Golftime kan ik van harte aanbevelen. Nononsens en leveren wat beloofd is.


Beste Peter,

Wat een super review, waarvoor dank!
We vinden het heel leuk om te horen dat onze service zo goed is bevallen bij jullie.

Voor een volgende golfreis bieden wij jullie weer graag onze service aan!

Met sportieve groet,

Jur

Algemeen: 10,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
8,0
Petronella
11-01-2024

"Top bestemming"

Goed hotel. Vriendelijk personeel, geweldig ontbijt. Makkelijk bereikbaar, een goed beveiligde parkeergarage bij de hand. Om de hoek het gezellige centrum van Murcia. Wezen Golfen op Altorreal, El Valle en Hacienda Riquelme. Overal even vriendelijk ontvangen. De laatste baan heeft wel wat achterstallig onderhoud maar daar wordt aan gewerkt. Altorreal was de mooiste baan. Een mooie vakantie met een mix van stad en Golf. Uitstapjes naar Cartagena en Jumilla zijn aan te bevelen.


Beste Petronella,

Bedankt voor uw mooie feedback en wat fijn dat jullie genoten hebben van zowel de hotelfaciliteiten als de golfbanen! En bedankt dat u aangeeft dat de laatst gespeelde golfbaan toe was aan extra onderhoud! Dat is zeer waardevol voor ons.

Voor een volgende keer staan we weer graag voor u klaar.

Met sportieve groet,

Jur

Algemeen: 8,0
Website: 6,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: -
8,0
Kees van den Corput
20-12-2023

"mooi locatie"

Goed hotel, mooie golfbaan.


Beste Kees,

Bedankt voor uw mooie reactie!
Fijn om te horen dat u het hotel & de golfbaan als positief heeft ervaren!

Voor een volgende keer helpen wij u weer graag.

Met sportieve groet,

Jur

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 7,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 9,0
10,0
Sigrid
11-12-2023

"Alles super geregeld, erg genoten!"

We hebben enorm hebben genoten in Portugal. Alles was goed geregeld, vervoer, mooi hotel op loopafstand van het oude centrum van Lagos, mooie golfbanen, goed weer, lieve mensen, lekker eten en borrelen, kortom top! Maken graag een volgende keer weer gebruik van de kennis en kunde van Golftime (Jordy) op het gebied van golfreizen. Hartelijke groet, Sigrid Moerbeek


Beste Sigrid,

Hartelijk dank voor deze fantastische review!
We zijn erg blij om te horen dat jullie zo genoten hebben in Portugal!

Voor een volgende golfreis helpen wij jullie weer graag.

Met vriendelijke groeten,

Jordy

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
10,0
Ina
09-12-2023

"Duidelijke en fijne communicatie "

De reis hoe ik hem graag wilde werd volledig geregeld


Beste Ina,

Bedankt voor deze mooie review!
We zijn blij om te horen dat alles is gelopen zoals gewenst was.

We staan ook zeker graag de volgende keer weer klaar!

Met vriendelijke groet,

Ruby

Algemeen: 10,0
Website: -
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
10,0
Elvir
05-12-2023

"Geweldig "

Alles was super geregeld


Beste Elvir,

Wat een mooie review!
Hier worden wij blij van.
Wij hebben jouw golfvakantie met plezier verzorgd.

Graag tot een volgende keer.

Vriendelijke groet,
Ruby

Algemeen: 10,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0