Geldteruggarantie Geldig op ALLE golfreizen geboekt in 2021 met vertrek in 2021. Kosteloos annuleren en uw geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Dit geldt voor het gehele arrangement met uitzondering van eventueel geboekte vliegtickets. Bekijk de voorwaarden.

Klantbeoordelingen

Totaalscore

8,4
1226 beoordelingen

Scoreverdeling

Algemeen: 8,4
Website: 8,2
Reisaanbod: 8,2
Communicatie: 8,7
Persoonlijke aandacht: 8,7
Kwaliteit: 8,4
Nazorg: 8,3
6,0
Paul
22-09-2020

"Achtergebleven bij de verwachting"

Hotel prima centrumlokatie met mooie ruime kamer maar wel lawaaiig, ook 's nachts. Dinerkaart in het arrangement was wat beperkt en door personeelsproblemen in vooral keuken was één avond een drama door eindeloze wachttijden. Golfbanen bij hittegolf gespeeld met buggy ( noodzakelijk) waarvan Helmondse Overbrug als verrassend en compact is ervaren. De Swinkelse door plaatsing van meerdere 4-tallen voor ons leidde tot ernstige vertraging in de baan bij extreme temperaturen. Onverantwoord een speelster vóór ons moest zelfs voortijdig opgeven omdat ze niet goed werd, en geen Marshall gezien. Jammer want die 18 holes leverde alleen irritatie op. Baan zelf was geonduleerd en uitdagend met lastige, snelle, greens


Beste Paul,

Bedankt voor de uitgebreide beoordeling over het hotel en de golfbanen. Jammer dat de reis wat achterbleef bij de verwachting. De feedback is helder en zullen wij ook aan het hotel en de golfbanen doorgeven. Hopelijk heeft u onze service wel als prettig ervaren en kunnen wij binnenkort voor u een golfreis samenstellen die uw verwachtingen zal overtreffen.

Met sportieve groet,
Marjolein Coenen
Golftime

Algemeen: 6,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 7,0
Communicatie: 6,0
Persoonlijke aandacht: 6,0
Kwaliteit: 7,0
Nazorg: -
8,0
T.H. Hartman
22-09-2020

"Prima golfaccommodatie"

Op zeer korte termijn alles door Golftime geregeld. Alleen de afspraken tussen Golftime en de baan over de starttijden klopten niet. Maar dat werd snel en goed door de baan naar tevredenheid opgelost. Upgrade van de kamer was een schot in de roos. Golftime had van te voren beter kunnen aangeven dat het raadzaam was om diners te reserveren. Eigenlijk konden wij niet dineren. Het restaurant was geheel bezet. Maar ook dit probleem(pje) werd ter plaatse naar tevredenheid opgelost.


Goedendag heer Hartman,

Bedankt voor uw review.
Vervelend dat de starttijden niet klopten, zoals wij ze bevestigd hebben gekregen.
Diner reservering voorafgaand is niet aan Golftime doorgegeven door het hotel.
Hier gaan wij rekening mee houden. Dank u wel.
Fijn om te horen dat alles goed is opgelost ter plaatse.
Graag zijn wij u weer van dient bij een toekomstige golfreis.
Met vriendelijke groet, Mariska van Golftime.

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: -
9,0
Marie-Paule
20-09-2020

"We hebben een heerlijke ontspannen golfvakantie gehad"

Zowel het verblijf als de golfrondes op Chateau Chailly waren voortreffelijk. De locatie is erg mooi en ruim. Hygiëne goed, duidelijke routing en voldoende afstand. Dus geen covid stress. Het personeel ontzettend vriendelijk en voorkomend. Mooie, goed onderhouden golfbaan. Waar de tweede negen een duidelijk ander karakter hebben dan de eerste negen. En heel soepel met teetime. Pauze tussendoor altijd mogelijk. Kortom zeer relaxed. Bovendien in de nabijheid veel te zien en verrassende restaurants.


Beste Marie-Paule,

Wat fijn om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad, hier worden wij blij van! Graag tot de volgende keer.

Met sportieve groet,
Marjolein Coenen
Golftime

Algemeen: 9,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 9,0
10,0
Cathelijne
20-09-2020

"Supersnel geregeld op een hele prettige manier. "

Wij wilden graag binnen 2 dagen weg in een hele drukke tijd. Binnen een kwartier had ik een offerte en binnen een ochtend was alles rond en bevestigd. Heel vriendelijk te woord gestaan toen we nog wat vragen hadden. Alles wat je wilt van een reisbureau!


Beste Cathelijne,

Bedankt voor je review en wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze service. Daar doen we het voor! Mochten we in de toekomst weer iets voor jullie kunnen betekenen horen we het graag.

Met vriendelijke groet,

Lisette
Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 7,0
Reisaanbod: 7,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: -
8,0
CÉDRIC
18-09-2020

"Zeer leuke golfervaring!"

Aan te raden hotel voor een golfweekend. Dinner en ontbijt waren in orde. Gezellige bar. Misschien wel iemand extra achter de bar plaatsen in geval van drukkere periode. Golfparcours lag er prachtig bij en is echt een aanrader voor Belgische/Nederlandse golfliefhebbers. Is te combineren met Duinkerke Golf dat wij speelden op zaterdag (zeker aan te raden atypisch parcours en op redelijke afstand van Saint-Omer Golfhotel). Kamer/ontbijt/dinner: 7/10. Topparcours! Dikke 9/10!


Goedendag heer Vercauteren,

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Graag tot ziens voor een mooie golfreis!

Met sportieve groet,
Mariska
Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 7,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
8,0
Tonny
15-09-2020

"Fantastisch gegolfd op goed onderhouden banen!"

Het was erg druk op de golfbaan, ondanks dat is het vrij soepel verlopen. Was wel jammer dat hotel Simplon gesloten was, Splendid viel ons tegen. Kamer wat verouderd en klein.


Goedendag Tonny,

Bedankt voor uw review.
Goed om te horen dat u fantastisch gegolfd heeft en de banen er goed bij lagen.
Vervelend dat Hotel Simplon gesloten was en u bent ondergebracht in Hotel Splendid.
Dit is ook niet onze eerste keus qua aanbod. Wij zullen hier zeker rekening mee houden.
Graag tot een volgende keer voor een mooie golfreis.

Met sportieve groet, Mariska van Golftime

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
3,0
Theo
15-09-2020

"Slechte ervaring"

Zeer goede keuken en vriendelijk personeel. Hotel maakt een zeer gedateerde indruk. Sombere, donkere gangen. Badkamer gedateerd. Nadat we terug waren van een ronde golf en we even bij het zwembad wilde bijkomen moest ik tot mijn verbazing tweemaal 25 euro afrekenen. Dit is de eerste keer dat ik, als hotelgast, moet betalen voor een plaats aan het zwembad. Ik heb dit onmiddellijk gemeld aan Golftime. Tot mijn verbazing heb ik geen enkele reactie terug gekregen. Verder was het een mooie baan om te spelen. Met vriendelijke groet, Theo Snieders

Algemeen: 3,0
Website: 5,0
Reisaanbod: 3,0
Communicatie: 1,0
Persoonlijke aandacht: 1,0
Kwaliteit: 4,0
Nazorg: 3,0
8,0
peter lugten
15-09-2020

"alles netjes en vlot geregeld"

we hadden nog een corona voucher van maart jl. Best een flink bedrag, waar we nu twee keer een weekje vakantie van kunnen houden in eigen land / over de grens. Ik heb de eerste 5 dagen opgesplitst in twee locaties = 2 x 3 nachten net over de grens in België. Kleinschalige gelegenheden had onze voorkeur en dat heeft goed uitgepakt Het verzoek per mail ingediend, en dat is prima gegaan. zelf zou ik het prettig vinden indien op de website ook de halfpensionprijzen vermeld zouden worden

Algemeen: 8,0
Website: 7,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
8,0
Bart
15-09-2020

"Boeking erg goed"

Prima boekingsproces. Aanvullende wens correct doorgegeven. Locatie top. Golfbaan voldoende uitdagend. Bediening horeca werkelijk bijzonder traag en daardoor een smet op een verder vlekkeloze overnachting. Kwaliteit eten ronduit goed.

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 6,0
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 7,0
Kwaliteit: 7,0
Nazorg: 6,0
10,0
Jan
15-09-2020

"Waren 2 fantastische dagen!"

Wij speelden de banen Millenium en Spiegelven, wij verbleven in het hotel Stiemerheide. Als wij van tevoren hadden geweten dat Spiegelven zo'n leuke baan is, dan hadden wij daar gewoon twee dagen gespeeld, ipv Millennium de eerste dag. Niet dat deze baan slecht was maar Spiegelven is uitdagend. Het eten in Stiemerheide was fantastisch!

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 8,0