Copyright/disclaimer

Disclaimer / Informatie en prijzen:

De informatie op onze site is met de grootste zorg samengesteld. Echter is het mogelijk dat door technische storingen, bij het overzetten van gegevens of door andere omstandigheden fouten in de informatie zijn ontstaan. Voor deze fouten of vergissingen op deze website kan Golftime niet aansprakelijk worden gesteld. De op deze site genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten. Toeristenbelasting, babybedjes, kluisjes en dergelijke dienen ter plaatse te worden afgerekend. Indien er zich toch wijzigingen voordoen in de prijzen, vervoerskosten, geldkoersen, heffingen en belastingen, dan behouden wij ons het recht voor de reissom te wijzigen. Aan de gedane boeking kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Bij de accommodaties beschrijven wij de faciliteiten die aanwezig zijn, soms met vermelding van de kosten. We kunnen echter niet garanderen dat de vermelde faciliteiten gedurende het hele seizoen geopend zijn. Met name in het laagseizoen kan het gebeuren dat bepaalde faciliteiten bij de accommodatie of in de omgeving (nog) gesloten of beperkt open zijn.

Copyright Golftime Travel BV

Niets van de website mag worden overgenomen, vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, internet of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Golftime BV.

Brochure aanvragen

Op uw gemak eerst even de brochure doornemen? Dat kan ook. Laat uw gegevens achter en we verzenden de brochure zo snel mogelijk.