RISICOLOOS BOEKEN. Boek voor 20 juli zonder aanbetaling en met de optie tot gratis annuleren tot 5 dagen voor vertrek. Klik hier om ons aanbod met deze speciale voorwaarden te bekijken. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden.

Golfreis snelzoeker

Golftime is aangesloten bij

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Golftime SGR logo kleur jpgB.V. KvK nr. 32097679 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGRgarantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.” 

SGR

Calamiteitenfonds
Calamiteiten Logo kleur jpgGolftime B.V. (KvK nr. 32097679) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite  gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
– (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

 

Europeesche Verzekeringen
Nog steeds gaan te veel mensen onverzekerd of onvoldoende
verzekerd op (golf)vakantie. Mocht er iets gebeuren, kunnen de gevolgen groot zijn. Veelal lopen schades immers op tot boven de reissom zelf. Met een reis- en annuleringsverzekering voorkomt u een financiële strop. Graag adviseren wij u bij het afsluiten hiervan. U bent voor een reis- en annuleringsverzekering bij Europeesche Verzekeringen aan het juiste adres. Europeesche Verzekeringen heeft voor iedere reiziger een passende verzekering. Door de jarenlange ervaring is Europeesche Verzekeringen  een wereldwijde marktleider op gebied van reisverzekering en hulpverlening!

U kunt de reis- en annuleringsverzekeringen telefonisch en/of per e-mail bij Golftime afsluiten.

 

IAGTO (International Association of Golf Tour Operators)
Golftime is aangesloten bij de IAGTO, de wereldwijde IAGTO Logo No Line JPGbranchorganisatie voor de toeristische golfsector. Aangesloten leden zijn met name professionele (golf-)reisorganisaties, golfresorts en golfbanen. IAGTO initieert onder andere(markt-)onderzoeken  en organiseert jaarlijks de grootste reisvakbeurs voor aangesloten leden.

 

U KUNT OOK DE BROCHURE DOORNEMEN

Op uw gemak eerst even de brochure doornemen? Dat kan ook. Laat uw gegevens achter en we verzenden de brochure zo snel mogelijk.

Vraag de brochure aan Vraag de digitale brochure aan