Laagste prijs garantie

Goedkoop golfen met onze laagste prijs garantie

Goedkoop golfen in eigen land of in het buitenland? Bij Golftime weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Bij ons boekt u uw golfreis met Laagste Prijs Garantie. Is de bij ons geboekte golfreis bij een andere aanbieder toch goedkoper? Dan ontvangt u het verschil terug plus een waardebon van Golftime t.w.v. €50,-. Zo kunt u onbezorgd uw golfreis, golfweekend of golfarrangement bij ons boeken. Wel zo prettig.

Dankzij onze intensieve samenwerkingen met golfbanen en verblijven kunt u goedkoop golfen. Wij bieden voordelige greenfees en overnachtingen aan bij de mooiste golfreisbestemmingen. Dit kan in eigen land zijn of in het buitenland. U vindt bij ons voordelige golfreizen naar populaire golfreisbestemmingen zoals Spanje, Portugal, Turkije, Canarische Eilanden, Schotland en nog veel meer.

Tips voor goedkoop golfen

Bij onze Aanbiedingen en Last Minutes vindt u golfreizen met extra hoge kortingen. Schitterende golfreizen naar de mooiste golflocaties, maar dan nog voordeliger. Elke week selecteren wij de beste aanbiedingen. Goedkoop golfen is dus ook zeker in het buitenland mogelijk. Houd onze aanbiedingen goed in de gaten. Vindt u niet wat u zoekt, dan helpen wij u graag!

Om goedkoop te golfen kunt u uiteraard het beste een golfbestemming dichtbij huis zoeken. Zo kunt u met eigen vervoer naar de bestemming en hoeft u geen auto te huren op locatie. U kunt kiezen uit meer dan 50 golfreizen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg. Een andere inkopper is natuurlijk de duur van uw reis. U kunt bij ons ook één overnachting en twee keer 18 holes boeken voor zeer gunstige prijzen.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij de golfreisspecialist van Nederland. Al meer dan 50.000 golfers gingen u voor. Zij beoordelen ons met een 8,4. Wij zijn uw travel caddy. Wij zijn tevens aangesloten bij SGR, Stichting Calamiteitenfonds Reizen en IAGTO (International Association of Golf Tour Operators). Dat is goedkoop golfen met een veilig gevoel.

Voorwaarden van onze Laagste Prijs Garantie

Wanneer u bij ons een golfreis heeft geboekt en de golfreis elders goedkoper wordt aangeboden dient u binnen 48 uur na boeking hiervan melding te maken. U dient naast deze melding ook schriftelijke bewijzen aan ons toe te zenden. Onder schriftelijk bewijs verstaan wij een reisvoorstel van de desbetreffende aanbieder, een (vanaf) prijs op de website is niet voldoende. Er zijn enkele voorwaarden van toepassing op onze Laagste Prijs Garantie.

Voorwaarden:
• De reis heeft identieke boekingsvoorwaarden (dezelfde vertrekdatum, reisduur, accommodatie, green fees, kamertype, verzorging, aantal personen en overige condities)
• Vluchten en autohuur zijn uitgesloten voor de prijsgarantie
• Tijdelijke acties zijn uitgesloten voor de prijsgarantie
• De reis dient nog beschikbaar te zijn op het moment van melding
• Alleen van toepassing op Nederlandse touroperators

Bekijk nu onze aanbiedingen!

Brochure aanvragen

Op uw gemak eerst even de brochure doornemen? Dat kan ook. Laat uw gegevens achter en we verzenden de brochure zo snel mogelijk.