Klantbeoordelingen

Totaalscore

8,8
o.b.v. 33 beoordelingen
in de afgelopen 12 maanden.

Scoreverdeling

Totaal aantal beoordelingen: 1.443
Algemeen: 8,5
Website: 8,3
Reisaanbod: 8,3
Communicatie: 8,8
Persoonlijke aandacht: 8,8
Kwaliteit: 8,6
Nazorg: 8,7
7,0
Lisette
11-07-2024

"geslaagde golfvakantie"

Hebben 5 dagen golf gespeeld, buggy is nodig op de lange banen. Erg rustige omgeving. Zou geen halfpension meer nemen maar in de avond naar de kust rijden, 20 min, om ergens te gaan eten.


Beste Lisette,

Dank voor de mooie beoordeling en het delen van tips over o.a. de omgeving. In de toekomst staan wij graag weer voor u klaar.

Met sportieve groet,

Jordy

Algemeen: 7,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 9,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 7,0
Nazorg: 9,0
9,0
Christel
20-06-2024

"Alles perfect geregeld "

Alles goed geregeld. Contact zeer vriendelijk en adequaat.

Algemeen: 9,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 7,0
Nazorg: 10,0
8,0
Hans
15-06-2024

"Fijne golfvakantie, waardeloze vliegmaatschappij "

Vooraf al veel contact gehad dus feedback is geen verrassing neem ik aan. Het sueno hotel in Belek was fantastisch en de medewerkers zijn erg vriendelijk. De golfbanen zijn prachtig dus ik zou zo weer terug willen. 5x heerlijk gespeeld. Probleem is alleen dat jullie een 8 daagse all inclusive met 7 nachten aanbieden maar dat Corendon 2 weken voor vertrek uiteindelijk bepaalt hoe lang je echt gaat. In ons geval gingen er in eerste instantie 2 dagen en 1,5 nacht af. Dat hebben jullie voor de terugreis nog kunnen repareren maar ipv vroeg in de ochtend te vertrekken kwamen we nu de volgende morgen om 04.00 aan in het hotel. En daar kunnen jullie niets aan doen maar Corendon heeft dus veel invloed op de vakantieduur.

Algemeen: 8,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
10,0
Lesley
14-06-2024

"Super"

Voor herhaling valt baar

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 9,0
9,0
Karel van de Braak
12-06-2024

"Goede service en inzet om alles naar wens te vervullen. "

Er werd alles op alles gezet om de teis te regelen.

Algemeen: 9,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
8,0
Michael
10-06-2024

"Ontzorging"

Goed hotel, schone kamer. Goede banen en geen ophouden in de baan. Diner was goed.

Algemeen: 8,0
Website: -
Reisaanbod: 7,0
Communicatie: 6,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
10,0
Paul
07-06-2024

"Je maakt zelf je keuze en golftime zorgt voor de rest."

Je maakt zelf je keuze en golftime zorgt voor de rest. Gladjes verlopen procedure. Het door mij gekozen hotel Iberostar in Lagos is een uitstekend hotel maar voldeed niet aan onze verwachtingen. Veel te massaal, gigantische hoeveelheid gasten, druk vanuit personeel om “up te graden” naar betere kamer, naar all inclusive, naar parkeergarage etc. Maar dit heeft ons (golf)plezier niet verstoord.

Algemeen: 10,0
Website: -
Reisaanbod: 7,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 10,0
10,0
Anne
30-05-2024

"Prachtige banen en goede prijs-kwaliteit verhouding"

Heerlijk afgelegen golfhotel op 2,30 uur van Amsterdam zonder poespas maar met hele vriendelijke service. Mooie parkbaan bij het hotel. Voor mensen die van een kleinschalig hotel houden is dit top. Kamers zonder opsmuk maar met prima voorzieningen. Bar en restaurant aangenaam. Absoluut boeken met banen l'anglais en americain bij La Tournette. Vooral Amercain is een aaneenschakeling van ansichtkaarten. Is ook top 5 van België. We hebben 4dagen en dus drie nachten geboekt. Dat is precies goed voor de accommodatie. Een absolute aanrader.

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
10,0
Johan Vlaar
25-05-2024

"Uitstekend"

Een prima hotel met vriendelijke mensen. Prachtige uitdagende golfbanen.

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 8,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
1,0
Jos
23-05-2024

"Dubbele boeking"

Ivm verhindering reis over gezet naar collega business lid. Dat vindt GolfTime een annulering en rekent €260,- Een regelmatige klant neemt hierbij afscheid….

Algemeen: 1,0
Website: 6,0
Reisaanbod: 6,0
Communicatie: 1,0
Persoonlijke aandacht: 1,0
Kwaliteit: 6,0
Nazorg: 1,0