Geldteruggarantie Geldig op ALLE golfreizen geboekt in 2021 met vertrek in 2021. Kosteloos annuleren en uw geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Dit geldt voor het gehele arrangement met uitzondering van eventueel geboekte vliegtickets. Bekijk de voorwaarden.

Klantbeoordelingen

Totaalscore

8,4
1226 beoordelingen

Scoreverdeling

Algemeen: 8,4
Website: 8,2
Reisaanbod: 8,2
Communicatie: 8,7
Persoonlijke aandacht: 8,7
Kwaliteit: 8,4
Nazorg: 8,3
9,0
christine vroonen
21-01-2021

"meer dan verwacht"

Vriendelijke correspondentie in deze moeilijke tijden Upgrade omdat hotel gesloten was Hotel : Sheraton met allen verwachtingen maar vooral lekker eten


Goedendag mevrouw Vroonen,

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wij vinden het erg fijn om te horen dat u in deze tijd een mooie golfreis heeft gehad in Fuerteventura. Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Mariska van Golftime

Algemeen: 9,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 9,0
4,0
cees
19-11-2020

"golftime medewerkers doen hun best maar het 2 daags tripje verliep niet naar wens"

bijna alles ging fout


Goedendag heer Verweij,

Bedankt voor uw beoordeling en feedback.
Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Helaas is er door miscommunicatie ter plaatse en de kwaliteit van het hotel niet aan de verwachtingen voldaan.
Uiteraard hebben wij direct contact gehad hierover en actie ondernomen waar mogelijk.
Wij proberen ten aller tijden de golfreis zo goed mogelijk te laten verlopen en zijn hierbij afhankelijk van onze leveranciers.
Namens Golftime en het gehele team zijn wij blij om te horen dat wij ons uiterste best doen en u hier tevreden over bent.

Fijne dag gewenst!

Met sportieve groet, Mariska van Golftime

Algemeen: 4,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 6,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 4,0
Nazorg: 10,0
9,0
frank
09-11-2020

"top"

Heerlijke accommodatie en omgeving, met als voordeel een echt familiebedrijf met bijbehorende gastvrijheid.


Goedendag heer Roelofs,

Bedankt voor uw mooie review en fijn dat de accommodatie en omgeving goed zijn bevallen.
Graag is Golftime u weer van dienst bij een mooie golfreis in de toekomst.

Met sportieve groet,

Mariska van Golftime

Algemeen: 9,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 7,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
10,0
Adri
28-10-2020

"Snel, secuur en prettige communicatie."

Goed aanbod, goede prijs en kwaliteit. Snel geregeld met duidelijke info.


Beste Adri,

Bedankt voor uw beoordeling, hier worden wij blij van! Fijn om te horen dat jullie onze service als prettig hebben ervaren. Wij zijn u uiteraard ook in de toekomst graag van dienst.

Met sportieve groet,
Marjolein Coenen
Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 10,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: -
10,0
J.A.T.M Pennings
26-10-2020

"geweldige service!"

Bij het overboeken van onze reis van Duitsland naar Nederland, direct hulp, makkelijk te bereiken en tijdige toezending van alle reisbescheiden


Beste Jan,

Wat fijn om te horen dat jullie ondanks het omboeken een fijne tijd hebben gehad! Ik sta in de toekomst graag weer voor jullie klaar.

Met sportieve groet,
Marjolein Coenen
Golftime

Algemeen: 10,0
Website: -
Reisaanbod: 8,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
9,0
Marinus Visser
26-10-2020

"het was prima geregeld ondanks corona."

prima geregeld. kamers goed verdeeld ivm corona, in de avond mooi gebruik kunnen maken van alle faciliteiten in het Aparthotel.


Beste heer Visser,

Fijn om te horen, dank u wel voor uw feedback.
Graag zijn wij u weer van dienst bij een mooie golfreis in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Mariska van Golftime

Algemeen: 9,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 6,0
Communicatie: 8,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 8,0
Nazorg: 8,0
9,0
Jacqueline
26-10-2020

"Ideaal voor het boeken van golfreizen!"

Via wekelijkse nieuwsbrief golfhotel in Nederland geboekt, van A tot Z prima geregeld. Was met eventuele annulering in verband met regen, gelukkig geen gebruik van hoeven maken.


Goedendag Jacqueline,

Wat goed dat alles door heeft kunnen gaan en jullie een prettig verblijf hebben gehad.
Bij nieuwe plannen zijn wij jullie graag weer van dienst!

Met sportieve groet, Mariska van Golftime

Algemeen: 9,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 9,0
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 9,0
Nazorg: 9,0
10,0
michel.moons@sea-invest.com
23-10-2020

"Beste golfreisservice die er is"

Steeds paraat, bereikbaar, en zelfs tijdens de reis kan je je reservaties voor de golfcourses wijzigen indien er één is die je minder bevalt dan een andere.


Dank u wel!!!
Heel erg fijn om te horen.

Graag tot ziens voor een mooie golfreis!

Met sportieve groet,
Mariska van Golftime

Algemeen: 10,0
Website: -
Reisaanbod: 9,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
10,0
Hetty de Kolf
22-10-2020

"Wij zijn uitermate tevreden over Golftime"

Al ruim 10jaar boeken wij onze golfreizen voor 4 personen bij Golftime. Wij zijn zeer tevreden, iedereen is altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en denken goed mee. En onze volgende reizen worden zeker bij Golftime geboekt.


Beste Hetty,

Wat een mooie beoordeling, daar worden we blij van! Uiteraard staan we in de toekomst weer voor jullie klaar.

Met sportieve groet,
Marjolein Coenen
Golftime

Algemeen: 10,0
Website: 8,0
Reisaanbod: 10,0
Communicatie: 10,0
Persoonlijke aandacht: 10,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0
9,0
Rob
22-10-2020

"First time Golftime....great time!!"

Voor het eerst via golftime geboekt. Mooie aanbieding Marriot hotel icm 3 fantastische golfbanen. Als verwende golfers kwamen we volledig aan ons trekken. Op 1 dag na ook perfect weer gehad.


Dank voor uw mooie woorden en fijn om te horen dat uw eerste boeking via Golftime goed is bevallen. Graag zijn wij u weer van dienst in de toekomst voor een mooie golfreis!

Met sportieve groet,
Mariska van Golftime

Algemeen: 9,0
Website: 9,0
Reisaanbod: 9,0
Communicatie: 9,0
Persoonlijke aandacht: 9,0
Kwaliteit: 10,0
Nazorg: 10,0