Les van golfprofessional Roel Gritter in de Algarve

Geen auteur gevonden
09-09-2022

Wanneer u graag uw golfvaardigheden wilt verbeteren tijdens een heerlijke vakantie naar het warme zuiden, kunt u terecht bij onze golfprofessional Roel Gritter maar wie is hij eigenlijk? Die vraag kan in één zin beantwoord worden: een echte gezellige, Nederlandse pro golfer die les geeft in de Algarve. Echter zegt dat nog niet heel veel, dus hebben wij samen met Roel deze pagina opgesteld om u wat meer te informeren over hem en zijn golflessen.

Roel Gritter

Roel Gritter is geboren in 1964 en hij is een golfer in hart en nieren. Ze heeft hij zijn PGA kwalificatie gehaald in 1990 en heeft hij ruim 40 jaar golfervaring in verschillende Europese landen. Sinds ongeveer 30 jaar terug bevindt hij zich vooral in Portugal in de Algarve. Hier helpt hij u graag om het beste uit het spel te halen en er vooral zo veel mogelijk plezier in te hebben .

Lessen

Roel leert u dus graag de fijne kneepjes van het golfen en zorgt ervoor dat u uw GVB kan halen of om uw handicap te verbeteren. Hieronder vindt u meer informatie over de lessen.

Locatie

De lessen zullen gegeven worden in de Algarve in Portugal. Roel’s voorkeur gaat naar de Pestana banen Gramacho en naastgelegen baan Vale da Pinta dichtbij het pittoreske vissersdorp Carvoeiro.

 

‘Vanwege de beste en ruimst opgezette oefenfaciliteiten in de Algarve waar alles naar golf ademt. Deze banen worden als mooiste gezien in de Algarve.’ (aldus Roel Gritter)

 

Door de locatie van de banen profiteert u bovendien vaak van goede weersomstandigheden om heerlijk te kunnen golfen.

GramachoVale da Pinta

 

(Gramacho links, Vale da Pinta rechts)

Wat te verwachten

Wat mag u dan verwachten van Roel en zijn lessen? Als eerste een heleboel typisch Nederlandse gezelligheid. Bij de kennismaking zal Roel tijdens een praatje en onder het genot van een kopje koffie een goede inschatting maken wat u nodig heeft qua lessen en wat u zelf verwacht / zou willen leren.

Hierna zult u samen met hem een goede basis van uw spel oefenen, namelijk de fundamentele onderdelen van de golfswing. Een goed begin is het halve werk! Hierbij krijgt u uitleg waarbij u directe verbeteringen zal zien, zonder ellenlange praatjes. Daarbij legt Roel ook uit waarom. Zo zult u uw spel effectiever kunnen verbeteren en wordt het gelijk leuker.

De volgende uren zal er door Roel een uitgestippeld programma op een logische volgorde doorlopen worden, met alle facetten en disciplines van het op de baan spelen. Vanzelfsprekend is hierbij de video analyse belangrijk, waarin o.a. nogmaals het belangrijke “waarom” aan bod komt. De laatste uren worden besteed aan de zo geheten trouble shots, voordat u met Roel de baan in gaat. Vanaf dag één komt ook uitgebreid het golfcourse management (het spelen van een hole) aan bod.

Groepsgrootte

Wanneer er eventueel groepjes golfers bij elkaar gevoegd worden, wordt er rekening gehouden met een vergelijkbaar golfniveau. Meestal bestaat de groep uit 2 tot 4 golfers en het maximum is in principe 6 deelnemers.

Doelstellingen

Behalve het doorvoeren van directe verbeteringen, zal ook de opgedane kennis, een enorme hulp zijn bij het bevorderen van het spelplezier en het verbeteren van het spelniveau. De clinics zijn dan ook uitermate geschikt voor (behalve beginners en gevorderden) spelers die moeite hebben met het stapje GVB naar hcp 36. Daarnaast is er gedurende de lessen altijd tijd voor een dolletje en een grapje.

Vraag uw reisadviseur voor de mogelijke pakketten en de beschikbaarheid van golfprofessional Roel Gritter door te bellen naar 033 - 462 72 00.