Golfreizen in Costa Lisboa - 15 reizen

Golfvakantie Costa Lisboa

Naast de Algarve heeft Portugal nog een prachtige golfregio, de Costa de Lisboa! De Costa de Lisboa heeft een heerlijk klimaat voor golf. Met zijn prachtige droge zomers en heerlijke temperaturen gedurende het gehele jaar is deze bestemming zowel ’s winters als ’s zomers erg populair. De streek rond Lissabon is een ideale bestemming voor een ieder die een golfvakantie wil combineren met cultuur en entertainment!

Golfreizen met cultuur, gezelligheid, goede restaurants en met een ruime keus uit zeer fraaie golfbanen
 • Hoge concentratie topbanen
 • Goede combinatie cultuur, entertainment en elegante badplaatsen. Bekend als Portugese Rivièra
 • Wereldstad Lissabon
 • Meerdere vluchten per dag

De Costa de Lisboa kent een hoge concentratie aan top golfbanen. Het grootste deel van deze golfbanen is gevestigd in de driehoek tussen Lissabon, Cascais en Sintra. Door de grote hoeveelheid banen is er veel diversiteit in moeilijkheidsgraad te vinden. De golfbanen in deze regio zijn allen van hoge kwaliteit en worden goed onderhouden. De omgeving waarin de banen gevestigd zijn verschilt erg. Zowel de prachtige kust met uitzichten op de Atlantische Oceaan als het bijzondere achterland van de Costa de Lisboa komen terug op de verschillende golfbanen. Bovendien zijn de golfbanen in de Costa de Lisboa erg vriendelijk geprijsd vergeleken met de Algarve.

Kaart van Costa Lisboa wordt geladen....

- Top 5 Golfbanen - in Costa Lisboa

Praia d'El Rey

De eerste negen holes van Praia d'el Rey liggen grotendeels tussen de bomen. De backnine langs de Atlantische Oceaan ...

8,3

Quinta do Péru

De golfbaan Quinta do Peru ligt tussen Lissabon en Sesimbra en heeft de Arrabida bergen als decor. De baan is geschikt ...

8,2
bosbaan

Royal Obidos GC

Het laatste ontwerp van Seve Ballesteros waarbij alle holes uitzicht hebben op de zee of de lagune met brede fairways ...

8,4
heidebaan

Troia

De ongerepte natuur van het schiereiland Troia inspireerde top golfbaan ontwerper Trent Jones Sr. tot de prachtige ...

8,6
linksbaan

West Cliffs

West Cliffs opende zijn deuren in juni 2017, maar spelers zijn nu al vol lof over deze baan: spectaculair, uitdagend en ...

8,8
linksbaan

Praktische informatie Costa Lisboa

Het middelpunt van deze regio is de hoofdstad van Portugal, Lissabon. Deze historische stad heeft vele prachtige bezienswaardigheden en gezellige restaurantjes om te ontdekken. Echter, naast Lissabon is er in deze regio nog veel meer te zien. Zo kunt u genieten van de prachtige natuur, de bekende badplaatsen Cascais en Estoril bezoeken of uw avonden doorbrengen in de gezellige vissersdorpjes aan de kust. Deze golfbestemming is uitstekend bereikbaar via de luchthaven van Lissabon.

Dus mocht u eens iets anders willen dan de Algarve, maar toch van de heerlijke Portugese cultuur blijven genieten, dan is de Costa de Lisboa zeker een goed alternatief!

Klimaat

Het maritieme klimaat van de Costa de Lisboa is uitstekend voor golfreizen gedurende het hele jaar.

Het klimaat van de Costa de Lisboa wordt gekenmerkt door warme en droge zomers met zelden neerslag. Door de invloed van de Atlantische Oceaan komen er in deze regio het gehele jaar geen extremen in de temperatuur voor.

De temperatuur ligt in de Costa de Lisboa ’s zomers rond de 30 graden. ’s Winters is daalt de temperatuur zelden onder de 15 graden maar kan deze regio wel te maken krijgen met Atlantische depressies. Dit zorgt voor neerslag eens in de zoveel tijd.

Horeca

In de Costa de Lisboa zijn geen algemene openingstijden vastgesteld.

Over het algemeen openen restaurants van 12.00 uur tot 23.00 uur. Dit kan echter in populaire toeristenplekken in het hoogseizoen nog wel eens afwijken.

Bars en clubs hebben erg verschillende openingstijden. Vaak openen bars eerder dan de clubs maar sluiten dan ook eerder. De bars sluiten vaak rond 01.00 uur terwijl de clubs in grote plaatsen vaak geopend zijn tot 04.00 uur of 05.00 uur.

Winkels

De winkels in de Costa de Lisboa openen over het algemeen van 9.00 uur tot 13.00 uur en van 15.00 uur tot 18.00. De openingstijden in deze regio zijn ingesteld op het warme klimaat. De winkels worden tussen de middag gesloten aangezien het ’s zomers tussen 13.00 uur en 15.00 uur vaak te warm is om te winkelen. Echter, winkels in toeristische gebieden kunnen nog wel eens afwijken van deze tijden.

Ook beschikt de Costa de Lisboa over een aantal grote winkelcentra. Deze winkelcentra zijn gedurende het gehele jaar geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur.

Feestdagen

De Costa de Lisboa viert geen grote regionale feestdagen. Er zijn echter wel genoeg plaatselijke feesten. Bovendien worden de nationale Portugese feestdagen natuurlijk uitbundig gevierd. Een overzicht van de nationale feestdagen kunt u vinden bij Informatie over Portugal.

Huidige weer in Costa Lisboa

20°
 • zeer lichte bewolking
 • 20 °C min
 • 23 °C max
 • 72% luchtvochtigheid
 • 349° windrichting
 • 2m/s windsnelheid

Vooruitzicht voor Costa Lisboa

\ 09:00 12:00 18:00
Thursday zeer lichte bewolking
20 °C
onbewolkt
25 °C
onbewolkt
24 °C
Friday onbewolkt
24 °C
onbewolkt
31 °C
licht bewolkt
28 °C
Saturday onbewolkt
24 °C
onbewolkt
29 °C
onbewolkt
28 °C
Sunday onbewolkt
23 °C
onbewolkt
25 °C
onbewolkt
23 °C
Monday onbewolkt
23 °C
onbewolkt
27 °C
onbewolkt
24 °C
Tuesday

Wij bieden golfvakanties aan op basis van één de volgende pakketten:

Shortbreak

 • 4 dagen autohuur cat. B
 • 3 nachten 2-pers. kamer
 • 2 dagen unlimited golf

Weekpakket

 • 7 dagen autohuur cat. 8
 • 7 nachten 2-pers. kamer
 • 3 dagen unlimited golf

Weekpakket Unlimited Golf

 • 7 dagen autohuur cat. 8
 • 7 nachten 2 pers. kamer
 • 7 dagen unlimited golf

Long stay

 • 28 dagen autohuur cat. 8
 • 28 nachten 2 pers. kamer
 • Unlimited golf

Stel je eigen reis samen

Afhankelijk van uw wensen en eisen, stellen wij de de perfecte golfreis samen.