Luxe en charme bij de Pillows Hotels

Geen auteur gevonden
20-03-2022

De Pillows Hotels staan bekend om hun exclusieve luxe en gastvrijheid. In de hotels is de klant duidelijk koning en wordt u verwelkomd in unieke monumentale gebouwen, waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Bovendien zijn de hotels gelegen in Nederland dus hoeft u niet ver te rijden om van uw golfreis te gaan genieten.

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch Zwolle

Pillows_Grand_Hotel_Ter_Borch_Zwolle_Building_01.jpg

Dit eerste hotel ligt in Zwolle, 10 minuten lopen van het stadscentrum vandaan. Er kan bij het hotel geparkeerd worden om te voet Zwolle te gaan ontdekken. Door de stad lopen verschillende grachten waar u de geschiedenis van Zwolle kan ervaren door de vele bruggetjes, de stadspoort met leuke bruggetjes, de verschillende kerken en meer.

Het hotel zelf is gelegen in een statisch gebouw wat vroeger diende als politiebureau. Wanneer u het hotel binnenkomt wordt u gastvrij ontvangen en ziet u overal het chique en stijlvolle interieur. Verder beschikt het over twee sauna’s om heerlijk te ontspannen. De kamers zijn elegant en modern ingericht met onder andere een kluis, minibar en 24 uurs roomservice.

Gastronomie
Voor heerlijke culinaire gerechten kunt u terecht bij twee restaurants, waarvan Coperto Restobar er één is. Deze restobar is bekroond met een Bib Gourmand door Michelin wat laat zien dat de verfijnde gerechten van hoog niveau zijn. De recepten zijn gebaseerd op Italiaanse en Franse klassiekers met een twist. Ook de presentatie met een heerlijk wijntje is zoals u het mag verwachten bij een luxe restaurant.

Golfen
Voor het golfen kunt u terecht bij Rijk van Nunspeet, een uitdagende golfbaan aan de rand van de Veluwe met 27 holes. Door de ligging is de baan omgeven door natuur. Bovendien is de baan ook bespeelbaar bij nat weer door de zandgrond en ook het beregeningssysteem zorgt voor een goed onderhouden baan.

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel

Pillows_Luxury_Boutique_Hotel_Aan_De_IJssel_City_06.jpg

Dit tweede hotel ligt in Deventer aan de IJssel in een monumentaal pand uit de 19e eeuw. Vanuit het hotel heeft u prachtig uitzicht op de rivier en de stadssilhouet van Deventer. Ook gaat er de hele dag een pond die u van de ene kant van de stad naar de andere kant brengt.

Het hotel straalt luxe en comfort aan en biedt persoonlijke service. Eenmaal in uw hotelkamer kunt u via de zachte vloerbedekking naar het bed lopen waar weer het Egyptische katoen klaarligt. Ook hier kunt u gebruik maken van een flatscreen tv, kluis, minibar en roomservice. Vanuit de kamer heeft u uitzicht op het park De Worp of de rivier en Deventer. Ons advies is om voor een kamer aan de rivier te kiezen, omdat u dan prachtig uitzicht op de skyline van Deventer heeft.

Gastronomie
Voor de lunch, een afternoon tea of het diner kunt u terecht bij het IJssel Restaurant. Hier worden gerechten geserveerd gebaseerd op de Nederlandse keuken en gemaakt met passie en lokale producten van het seizoen. U kunt plaatsnamen in het restaurant met uitkijk op de stad of op het terras gelegen aan de rivier de IJssel.

Golfen
Ook vanuit dit hotel is Rijk van Nunspeet goed te bereiken. Daarnaast kunt u terecht bij Golf & Businessclub De Scherpenbergh. De baan bestaat uit verschillende waterhindernissen, bospartijen en korte holes in een glooiend landschap.

Pillows Charme Hotel Château De Raay

Ook dit laatste hotel is gelegen in een monumentaal pand, namelijk een kasteel uit de 13e eeuw. Ook de ligging van het pand is fantastisch, namelijk in het heuvelachtige Limburg op het landgoed Baarlo. Hierdoor verblijft u in prachtige natuur met een heuvelachtige omgeving die u laat denken dat u niet meer in Nederland bent. Het is het ideale uitgangspunt om fietsend de mooie bossen en natuurgebieden te ontdekken. Wanneer u de juiste plekken vindt op een rustig moment, ziet u misschien zelfs wilde herten. We raden u wel aan om een elektrische fiets te huren want sommige heuvels zijn zelfs voor de jongeren een hele uitdaging om te beklimmen.

De kamers zijn charmant ingericht met behoud van de historische elementen en elke kamer is anders. In elke kamer is kunst te vinden en slaapt u onder Egyptische linnen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Google Chromecast op de 43 inch flatscreen tv, een kluis, minibar en badkamer met bad.

Gastronomie
Op het terrein van het hotel vindt u de kruidentuin en de kas waar verschillende ingrediënten vers vandaan gehaald worden om te gebruiken in het restaurant De Tuin van de Barones. Hier kunt u wereldse gerechten proeven onder een glazen dak of op het terras.

Golfen
Voor het golfen kunt u terecht bij Golfclub Geijsteren. Deze goed onderhouden baan ligt in de bossen van Noord-Limburg en werd in 2019 aanbevolen door leadingcourses.com. Ook kunt u terecht bij De Peelse Golf, een baan met veel waterhindernissen wat het uitdagend maakt.