Nieuwsbrief week 8 - Torremirona, Nuevo Portil en Morgado

Geen auteur gevonden
25-02-2016

De aanbiedingen van week 8

Speel golf in de Spaanse Costa Brava, de Spaanse Costa La Luz Noord of in de Portugese Algarve.
Ontvlucht het Nederlandse winterweer, zoek de zon op en oefen op bestemming alvast voordat de competitie begint.

Torremirona Golf & Spa Resort

Het Torremirona Golf & Spa Resort is een viersterrenhotel met directe ligging op de gelijknamige golfbaan. Het hotel ligt op de eerste tee van de golfbaan en biedt 49 kamers aan. De golfbaan strekt zich uit over een vallei en biedt prachtige vergezichten. Na de ronde golf kunt u cultuur snuiven of shoppen in Girona of Barcelona. Voor het nuttigen van een maaltijd kunt u terecht in het restaurant van het hotel, welke culinaire gerechten aanbiedt.

 

 

 

 

 

Hotel Nuevo Portil Golf

Hotel Nuevo Portil Golf is een kleinschalig vier sterren hotel met een rustige ligging direct aan de Nuevo Portil golfbaan. Op loopafstand vindt u de kuststrook met zijn ongerepte zandstranden en mooie vergezichten. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht en bieden mooie uitzichten op de golfbaan en de zee. Na het spelen van golf op de Nuevo Portil golfbaan, kunt u de stad Huelva bezoeken of ontspannen in de Spa van het hotel.

 

 

 

 

 

Morgado Golf Hotel

Het Morgado Golf Hotel is een schitterend vier sterren golfhotel met slechts 103 kamers, direct gelegen aan de twee prachtige golfbanen Morgado en Alamos. De hotelkamers zijn ooit gebouwd als appartementen en daarmee zeer ruim. Het gezellige Lagos ligt op slecht 10 minuten rijafstand van het hotel, een aanrader om te bezoeken! Morgado is een unieke combinatie van golf en comfort voor een zeer scherpe prijs.

 

 

 

 

 

Bekijk hier de nieuwsbrief van week 8.

Vraag nu uw gepersonaliseerde reisvoorstel aan via de website, per e-mail; info@golftime.nl of telefonisch via 033 462 72 00 bij uw persoonlijke reisadviseur.