Andalusië biedt extra zekerheid aan toeristen

Geen auteur gevonden
29-07-2021

Andalusië is al vele jaren populair bij golfers. Gelegen in het zuiden van Spanje en het hele jaar een ideale golfbestemming. Het beslaat de regio's Costa del Sol en Costa de la Luz (Noord en Zuid). Het grenst aan Portugal, de Middellandse Zee en de Costa Blanca. De hoofdstad is Sevilla. Zo'n 25% van alle Spaanse golfclubs zijn te vinden in Andalusië. Daaronder begeven zich 6 van de 10 best beoordeelde golfbanen van Spanje (Leadingcourses). Logisch dat het zo'n geliefde golfbestemming is!

Weer op golfvakantie naar Andalusië

Het is inmiddels ook weer mogelijk om naar Spanje op golfvakantie te gaan. Steeds meer mensen zijn volledig gevaccineerd en het toerisme in Andalusië komt weer op gang. Voor het laatste reisadvies verwijzen wij u naar Nederland Wereldwijd. De regering van Andalusië doet er alles aan om vakantiegangers veilig van hun vakantie te laten genieten.

Zo is er een speciale internationale reisverzekering ingevoerd voor de regio Andalusië. Enkele van de belangrijkste kenmerken van de Internationale Reisverzekering voor Andalusië zijn:

  • Geldig van 1 januari tot 31 december 2021
  • Beschikbaar voor alle internationale reizigers die geen ingezetenen zijn in Spanje
  • Gratis verzekering met Covid-19 dekking voor verblijf in elk type officiële accommodatie in Andalusië
  • Omvat medische, chirurgische en hospitalisatiekosten tot 4.000 euro
  • Omvat medische kosten voor vervoer en repatriëring
  • Omvat de kosten van een verlengd hotelverblijf voor de verzekerde en zijn medereizigers

Lees de complete dekking en voorwaarden (Engelstalig).

Golfen & meer

In Andalusië speelt u op banen van wereldklasse die zijn ontworpen door legendarische spelers en de meest prestigieuze ontwerpers ter wereld. Tel daar het gunstige klimaat, prachtige landschap en de heerlijke keuken bij op en u snapt waarom het één van de populairste golfbestemmingen van Europa is.

Golfers van alle niveaus kunnen hier uitstekend terecht. Er zijn hier (bijna) geen slechte golfbanen. De hoogteverschillen, het landschap en het weer maken het een feest om hier te golfen. De echte fijnproevers kunnen hier op vele topbanen genieten zoals Valderrama, La Zagaleta, Finca Cortesín, La Reserva of Real Club de Sevilla. De crème de la crème en wereldwijd geroemd.

Naast golf geniet u hier van tapas, sherry, flamenco, schitterende natuurgebieden & stranden en gezellige & historische steden. In die laatste categorie vallen onder andere Almería, Sevilla, Málaga, Granada, Córdoba, Jaén en Cádiz. Natuurliefhebbers moeten zeker naar Nationaal Park Doñana.

Bekijk alle golfreizen naar Andalusië!