Pestana Group Hotels biedt hotels met vele golfbanen in de buurt

Geen auteur gevonden
27-02-2022

De Pestana Group heeft 101 Pestana Hotels verspreid buiten en binnen Europa, in Portugal bijvoorbeeld. Doordat de Pestana Group ook verschillende golfbanen in zijn bezit heeft, is het een goede keuze voor uw volgende golfreis maar welk hotel kiest u? Om het u wat makkelijker te maken, hebben we de voordelen van een aantal Pestana Hotels op een rijtje gezet.

Pestana Dom João II

Pestana Dom João II

Vanuit dit eerste hotel in de Algarve kunt u veel in de buurt ontdekken. Het centrum van het vissersdorp Alvor is maar 10 minuten lopen en hier vindt u talloze restaurants waar u heerlijk kunt genieten van lokaal gevangen vis tijdens de lunch of het diner. Hoe Alvor is ontstaan en een vissersdorp is geworden kunt u ontdekken tijdens een bezoek aan Museu de Portimão, 6 kilometer van het hotel verwijderd. In Portimão is er bovendien nog veel meer te doen zoals de grotten van Benagil bezoeken of een wijntour volgen. Er kan dus veel gezien en ondernomen worden in de omgeving van dit hotel

Het hotel zelf biedt ook zeker kwaliteit. Het ligt vrijwel aan het strand, op 150 meter afstand. Hier kunt u heerlijk van uw welverdiende vakantie genieten. Bovendien ligt het schitterende rotsstrand Praia dos Três Irmãos. Verder zijn de kamers voorzien van voor- of zijzeezicht. Ook kunt u bij 3 bars terecht in het hotel en uw precisie testen op de minigolfbaan.

Pestana Alvor Praia

Pestana Alvor Praia

Dit tweede hotel ligt ruim 1 kilometer van het vorige Pestana hotel verwijderd, waardoor u kan genieten van dezelfde voordelen van de omgeving van Hotel Pestana Dom João II. Sterker nog, het rotsstrand waar het eerder over ging, ligt vrijwel naast Pestana Alvor Praia. Het hotel beschikt over kamers met rust en comfort. Ook zijn er 2 restaurants en 2 bars in het hotel te vinden waar u kunt genieten van een heerlijk tropische cocktail.

Pestana Golf Resort Carvoeiro

Pestana Carvoeiro

13 kilometer ten oosten van de vorige hotels is Pestana Golf Resort Carvoeiro te vinden. Het ligt aan de andere kant van de Arade River dichtbij Carvoeiro. Hier is een mooi zandstrand tussen de kliffen te bezoeken. De plaats zelf ligt ook grotendeels op een klif waardoor de witte lage huisjes goed van een afstandje te bewonderen zijn. Bovendien bent u hier zo aangezien de luchthaven (Faro) maar 40 minuten rijden is. Bij dit Pestana Resort verblijft u in een appartement, u kunt dus helemaal zelf bepalen hoe u uw dag inplant. Bovendien kun u ook kiezen voor wat extra luxe door te verblijven in één van de villa’s met privé zwembad!

Pestana Viking Beach & Golf Resort

Pestana Viking

Wanneer u weer 10 kilometer verder rijdt, komt u bij Pestana Viking. Dit hotel is vanaf april weer open en is prachtig gelegen op de rotsen met uitzicht op zee. Het hele jaar door bruist het van het leven waardoor er een gezellige sfeer hangt. Het hotel beschikt daarnaast over 2 restaurants en een bar om heerlijk een hapje te gaan eten. Ook is er in de weekenden in de zomer livemuziek bij de bar. Verder is het hotel omringd door een schitterende tuin en verschillende parken. Doordat elke kamer is voorzien van balkon, heeft u uitzicht op zee of op de mooie tuinen.

Pestana Sintra Golf Resort & Spa

Pestana Sintra

Een ander mooi Pestana Hotel dat zeer geschikt is voor een golfreis is Pestana Sintra Golf Resort & Spa, het ligt namelijk direct aan de golfbaan. Dit hotel ligt weer helemaal in een andere regio van Portugal, namelijk in Costa Lisboa, uiteraard in de buurt van Sintra maar ook Cascais. Er zijn verschillende tours te boeken die langs de mooiste kastelen en andere gebouwen in de buurt gaan. Daarnaast ligt de hoofdstad Lissabon op maar 25 kilometer afstand en de luchthaven is nog 4 kilometer verder rijden. Voor meer informatie wat er allemaal te doen is in de regio, kunt u deze blog over Costa Lisboa raadplegen.