Nieuw jaar, nieuwe bestemmingen

Geen auteur gevonden
29-12-2021

Nu het jaar bijna ten einde is, wordt het tijd voor frisse ervaringen op nieuwe bestemmingen. Om u de kans te geven deze onbekende plekken te ontdekken, hebben wij van Golftime verschillende hotels aan ons aanbod toegevoegd afgelopen jaar.

Canarisch Eiland La Gomera

Hotel Jardin Tecina

Op het Canarisch Eiland La Gomera is Hotel Jardin Tecina erbij gekomen. Dit hotel heeft vele faciliteiten, zoals meerdere restaurants, bars, zwembaden een spa en meer. Wanneer u hier verblijft is het duidelijk dat u op een tropisch eiland bent met prachtig uitzicht op zee en u kunt hier helemaal tot rust komen. Om de vakantie helemaal onvergetelijk te maken, is er een ‘cueva para dos’ waar u romantisch kan eten met uw partner. Niet alleen het hotel en de locatie is uniek, ook de golfbaan Tecina op het eiland is speciaal. U speelt namelijk alleen maar naar beneden!

Costa Lisboa, Portugal

Hotel Inglaterra

Iets dichterbij huis, in het zuidwesten van Portugal ligt het bijzondere Hotel Inglaterra. Dit hotel was van oorsprong een paleis en is omgebouwd tot een charmant hotel waar je u tegen zegt. Het hotel heeft gezellige kamers met airconditioning en mogelijkheid tot prachtig uitzicht op zee. Bovendien is de receptie dag en nacht geopend en er kunnen fietsen gehuurd worden. Hiermee kunt u naar het centrum van Estoril fietsen, al is dit ook te voet goed bereikbaar. In Estoril is vooral het casino en het congrescentrum een bezoek waard. Verder ligt het Tamariz strand op nog geen 700 meter afstand van het hotel.

Nederland, Noord-Brabant

Landgoed Bergvliet Villa's

Voor een golfvakantie hoeft u helemaal niet ver te gaan. Sinds de pandemie is het voor velen van ons duidelijk geworden dat ook Nederland veel natuurschoon te bieden heeft. Daarom zijn de villa’s van Landgoed Bergvliet in de Oosterhoutse bossen zeker een aanrader. Vooral voor vrienden of grote gezinnen zijn de villa’s voor 4, 8 of 12 personen zeer geschikt. U verblijft midden in de natuur in een luxe villa die van alle gemakken is voorzien. Ze zijn modern ingericht en door de vele ramen heeft u constant het gevoel dat u buiten bent. U kunt heerlijk wandelen in de natuur of pak de fiets en leg grotere afstanden af. Ook bevindt de golfbaan zich op het terrein en ligt de Oosterhoutse golfclub 11 kilometer verderop.

Overige bestemmingen

Himmerland Golf & Spa Resort

Behalve de vele bekende golfbestemmingen, zijn er nog veel meer plekken in Europa die zeer geschikt zijn voor een golfvakantie. Bijvoorbeeld Denemarken, waar het HimmerLand Golf & Spa Resort zich bevindt. Dit resort bevindt zich in een prachtige omgeving, direct aan twee 18-holes banen. Eén van de banen wordt zelfs gebruikt voor de European Tour!

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Wie zegt dat Bulgarije geen geschikte golfbestemmingen is? Thracian Cliffs Golf & Beach Resort bewijst het tegendeel. Dit resort ligt aan het strand met adembenemende uitzichten over de kliffen, ook tijdens het golfen geniet u hiervan. De golfbaan ligt namelijk direct aan het resort op de kliffen. Deze 18-holes baan zult u zeker niet snel vergeten. Vooral hole 6 is bijzonder, deze ligt bovenaan de klif met de green 40 meter lager. Ook op het resort zal u zich zeker niet gaan vervelen. Het is opgedeeld in 2 dorpen die tegenover elkaar liggen. Er zijn 6 restaurants om uit te kiezen, een chique pianobar, 2 stranden en een spa. Ook kunt u dag en nacht terecht bij de receptie. Dit resort in combinatie met het prachtige landschap zorgt ervoor dat de vakantie er eentje wordt om nooit te vergeten!