Martins Hotels: gastvrijheid bij onze zuiderburen

Geen auteur gevonden
28-09-2020

Martin’s Hotels zijn een unieke collectie boutique hotels op de mooiste plekken in België. De ligging ten opzichte van vele golfbanen was de reden om 15 jaar
geleden te beginnen met golfarrangementen. De samenwerking tussen Golftime en Martin’s Hotels is er al sinds jaar en dag en is de laatste jaren steeds verder uitgebreid naar mate er meer hotels van de groep bijkwamen. Stuk voor stuk passen de hotels bij onze doelgroep en de ligging ten opzichtte van zovele leuke golfbanen in België maakt de samenwerking een no-brainer.

Of het nu Bilzen, Brugge, Brussel, Genval, Louvain-la-Neuve, Leuven, Mechelen, Tubeke of Waterloo: elk Martin’s Hotel verwelkomt u in een aparte omgeving met toegevoegde waarde op historisch of architecturaal vlak en wat interieurdesign aangaat. Stuk voor stuk delen ze echter dezelfde “familiale sfeer”, waar vriendelijkheid hand in hand gaat met doeltreffendheid, rust, creativiteit, respect voor tradities en eigentijds comfort.

Veel overeenkomsten en toch zoveel verschillen. Datzelfde is terug te vinden in de 16 golfbanen die we combineren in de pakketten met de Martin’s Hotels. Zo is er voor iedere wens een passend aanbod te maken.

Hotel Chateau du Lac

Hotel Chateau du Lac ligt te midden van 14 golfbanen. Het is een romantisch hotel, direct aan het meer van Genval. Het beschikt over een gezellige bar en
restaurant, voorzien van trendy details en met een adembenemend uitzicht. De menukaart biedt een verrassende keuze en de bediening is voortreffelijk.

Martin’s Agora - All Suites & Louvain la Neuve

Martin’s Agora ligt midden in de verrassend levendige stad Louvain-la-Neuve. Dit complex is prachtig gelegen aan de rand van het verkeersvrije stadscentrum van
Louvain-la-Neuve. Geniet van de Martin’s City Spa of de mooie tuin van het resort. Naast de twee hotels biedt het resort een diversiteit aan restaurants en bars.

Martin's Relais Oud Huis Amsterdam

Prachtig karakteristiek gebouw midden in het centrum van Brugge met een heerlijke rustige binnentuin. Het boutique hotel ademt de oude sfeer uit door de kristallen kroonluchters, oude houten vloer en de ornamenten in de plafonds. De kamers zijn in dezelfde stijl ingericht maar voorzien van hedendaags comfort. Een gezellige bar en een grote terras maakt het plaatje compleet!

Hotel Martin's Patershof

Midden in het gezellige, historische centrum en op korte rijafstand van verschillende golfbanen rond Mechelen ligt dit charmante hotel. Het hotel is gevestigd in de voormalige Minderbroederskerk en heeft karakteristieke oude elementen gecombineerd met hedendaags comfort. Een hemelse golfreis in het bruisende en pittoreske Mechelen!

Hotel Martin's Klooster

Hotel Martin’s Klooster ligt in het hartje van Leuven! Golfen en gezelligheid gaan hier hand in hand. Het Klooster hotel is gevestigd in een voormalig Augustijner klooster en smaakvol omgetoverd tot een karaktervol boutique hotel.

Hotel Martin's Red

Martin’s Red Hotel is een echt sporthotel en het hoofdkwartier van het nationale voetbalteam van België. De kamers hebben een modern design en zijn van alle
gemakken voorzien. Dineren kunt u in het uitstekende grill restaurant. Vanuit dit hotel zijn talloze golfbanen rondom Brussel makkelijk te bereiken.

Martin's Grand Hotel & Waterloo

Martin’s Grand Hotel is een ideale uitvalsbasis voor een golfreis Brussel en ligt strategische t.o.v. de 14 golfbanen rond Brussel. Het hotel is gevestigd in een voormalige suikerraffinaderij uit 1836 aan de rand van Waterloo.

Hotel Martin's Brugge

Op 1,5 uur rijden van Breda bent u in hotel Martin’s Brugge. Martin’s Brugge is een hotel in de pittoreske binnenstad van Brugge. Het hotel is omgeven door talrijke musea, waaronder het 13e eeuwse Belfort. De binnenstad van Brugge staat
bekend om haar oude en authentieke panden.

Martin's Rentmeesterij

Martin’s Rentmeesterij is een nieuw hotel dat haar deuren opende in 2018. Het hotel hoort bij het domein van de Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen. Vanuit Martin’s Rentmeesterij bereik je in 10 minuten Maastricht en in 30 minuten Luik. Het gebouw waarin het hotel is gevestigd is een historisch gebouw uit de 13e eeuw.