Waanzinnige Winterzon Weken!

Adri Hendriks
Adri Hendriks
14-01-2016

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Waanzinnige Winterzon Weken bij Golftime

Golftime Travel lanceert dit jaar de Waanzinnige Winterzon Weken. Van 18 januari tot en met 29 januari 2016 profiteert u van hoge kortingen en vele extra’s op de golfreizen naar de winterzon. In Nederland moet de eerste sneeuw nog vallen, maar toch zijn de golfliefhebbers al weer voorzichtig bezig met het komende seizoen. Deze eerste maanden van het jaar zijn de ideale periode om de winterzon op te zoeken en alvast een paar mooie rondes golf te spelen.

Tijdens de Waanzinnige Winterzon Weken reserveert u uiteenlopende golfreizen tegen een zeer scherpe prijs of met vele extra’s. Al deze acties heeft Golftime voor u verzameld en deze reizen vindt u op de website van Golftime, www.golftime.nl. Uw persoonlijke reisadviseur staat natuurlijk ook voor u klaar om uw ideale golfreis te reserveren. Het team van Golftime is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:30.

Golftime zorgt dat u het golfseizoen 2016 goed begint! Adri Hendriks eigenaar van Golftime: “Ieder jaar rond half januari begint het golfvirus bij mij weer te kriebelen. Mijn golfclubs hebben al zeker een maand in de kast gestaan. De temperaturen op onze mediterrane bestemmingen zijn ideaal, het is voor mij de perfecte start van het nieuwe golfseizoen.’’

Kijk hier voor alle aanbiedingen