Waanzinnige Winterzon Weken - Hoge kortingen tot en met 18 januari 2019

Geen auteur gevonden
10-01-2019

Het zijn weer de Waanzinnige Winterzon Weken. Tijdens deze periode geniet u niet alleen bij ons van hoge kortingen, ook KLM en Transavia hebben scherpe aanbiedingen. Deze kortingen zorgen ervoor dat dit de perfecte periode is om het koude Nederland even te ontvluchten en de zon op te zoeken!

Wij hebben 5 schitterende aanbiedingen voor u op een rijtje gezet. Prachtige hotels die nu nog voordeliger zijn! Wacht niet te lang, want deze actieperiode loopt tot en met 18 januari 2019. Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Daar komen ook alle aanbiedingen voorbij.

Pine Cliffs Resort

Pine Cliffs Hotel***** - Algarve-West, Portugal | Tot wel €370 korting p.p.

Op slechts 30 kilometer van de luchthaven van Faro ligt Pine Cliffs Hotel. Vanuit uw hotel - charmant gelegen tussen de naaldbomen en kliffen - stapt u zo de eerste tee op. Een prachtige 9-holes golfbaan met een unieke par 3, waar u over een klif slaat (als alles goed gaat). Voor of na uw ronde kunt u terecht bij de eigen beachclub ‘By Oliver’ voor een heerlijke lunch of diner aan het strand.

San-Lorenzo-Golfbaan-Portugal-Algarve

Dona Filipa Hotel***** – Algarve-West, Portugal | Tot wel €265 korting p.p.

Vlakbij Pine Cliffs Hotel vindt u Dona Filipa Hotel. Dit is een 5-sterren deluxe hotel met 5 golfbanen binnen 10 kilometer afstand. Golfbanen San Lorenzo en Pinheiros Altos zijn twee van die banen uit de omgeving die u zeker moet spelen. Ook dit hotel ligt op loopafstand van het strand, dat gedurende de zomer een privé gedeelte voor de gasten van Dona Filipa heeft. Het aanbod van wellness, sportfaciliteiten en de uitstekende service zorgen ervoor dat u hier onbezorgd kunt genieten.

Guadalmina Golf Resort

Guadalmina Spa & Golf Resort**** – Costa del Sol, Spanje | 4 dagen vanaf €330

Aan de Costa del Sol ligt Guadalmina Spa & Golf Resort. Dit charmante hotel is gebouwd in de Andalusische stijl en elke kamer heeft een mooi uitzicht op zee, de golfbaan of de mooie tuin. Het clubhuis en de oefenfaciliteiten van Guadalmina Golf liggen op 5 minuten rijafstand. U kunt ook gebruik maken van de gratis shuttles. Het is echter ook mogelijk om uw ronde te starten op de 11e hole die vlak voor het hotel ligt. Met gezellige plaatsjes als Puerto Banús en Marbella op rijafstand zijn alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijk vakantie.

Quinta da Marinha Golfresort

Hotel Quinta da Marinha***** – Costa de Lisboa, Portugal | 8 dagen al vanaf €539 

Aan de westkust van Portugal op de hoogte van Lissabon ligt het golfresort van Quinta da Marinha. De baan Quinta da Marinha is ontworpen door de legendarische golfarchitect Robert Trent Jones. Zijn golfbanen zijn ontworpen met het motto ‘no risk, no reward’. Dit maakt het een uitdagende golfbaan voor elke golfer. Na uw ronde kunt u genieten in het fine dining restaurant in het hotel. Gezellige plaatsen als Sintra en Cascais op rijafstand maken dit een buitengewoon aangename plek.

Golfbaan Tenerife

Hotel Meliá Hacienda del Conde***** – Tenerife | 8 dagen vanaf €930

We zijn alweer aangekomen bij de laatste uitgelichte reis van de Waanzinnige Winterzon Weken. Het is een mooie aanbieding voor een reis naar Tenerife. Melia Hacienda del Conde heeft alles wat u zich kunt wensen. Geniet van een mooie golfbaan, uitzichten over het mooie landschap van de Isla Baja en de unieke spa. Ook heeft dit ‘adult only’ hotel twee goede restaurants waar u kunt genieten na een dagje golf.

Dit zijn slechts enkele aanbiedingen van de Waanzinnige Winterzon Weken. Klik hier voor ons volledige aanbod prachtige aanbiedingen. Wij staan altijd voor u klaar om een reis te boeken of samen te stellen en hopen u snel van dienst te mogen zijn!