Sunny Cars: een huurauto zonder zorgen

Geen auteur gevonden
02-07-2020

Huurt u via Golftime een huurauto? Dan kan dit in samenwerking met Sunny Cars zijn. Sunny Cars is specialist en marktleider in autohuur. U kunt op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd – in meer dan 120 landen – uw huurauto via Sunny Cars reserveren. Lees in deze blog alles over Sunny Cars!

Werkwijze autohuur

Het werkt heel simpel. U reserveert altijd een autocategorie - zoals Small, Economy, Compact of Intermediate - en geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. U kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren. Zo boekt u dus altijd uw ideale huurauto!

Autokeuze; categorie en type

Bij elke categorie ziet u een foto van een auto. Dit zijn puur voorbeelden, die een indicatie geven van de auto die op uw bestemming voor u klaarstaat. U kunt dus categorie Small met als voorbeeld een Fiat Panda boeken en ter plaatse een Citroën C1 als huurauto krijgen. Aan het plaatje kunt u dus geen rechten ontlenen, wél aan de specificaties. Daar moet de huurauto dus aan voldoen. De bagage- en personencapaciteit worden altijd ter indicatie aangegeven met icoontjes van koffers en personen. Omdat de autotypes - en daarmee de kofferbakafmetingen - binnen een categorie verschillen, is het altijd een indicatie. Reserveert u via Golftime? Dan zal het team van Golftime de auto voor u reserveren. Hier hoeft u dan zelf niks voor te doen!

All-in; dat geeft een veilig gevoel

Elke huurauto die u via Sunny Cars reserveert is volledig all-inclusive met de beste verzekeringsvoorwaarden naar Nederlandse standaard. En 100% zorgeloos? Ook dat. Want het eigen risico betaalt Sunny Cars terug bij schade of diefstal, net als eventuele schade aan glas-banden-bodem of dak van de huurauto. Sunny Cars sluit standaard een aanvullende WA-verzekering af van € 7,5 miljoen. Ook krijgt u een Nederlands uittreksel van het lokale contract mee zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Standaard inbegrepen bij ons all-in pakket:

  • Ongelimiteerd aantal kilometers
  • CDW verzekering (schade aan de huurauto) met terugbetaling van het eigen risico, ook bij (poging tot) diefstal van radio en navigatiesysteem
  • TP verzekering (diefstal) met terugbetaling van het eigen risico
  • Optimale risicodekking door de gratis extra WA/BA-verzekering van € 7,5 miljoen
  • Ongevallenverzekering (PAI) met een dekking van € 20.000 per inzittende van de huurauto
  • Dekking van schade aan glas, banden, bodem (incl. oliecarter en koppeling) en dak van de huurauto
  • Dekking van schade bij vandalisme
  • Lokale- en luchthavenbelastingen
  • Vergoeding van de sleepkosten
  • Vergoeding van de kosten voor het verlies en beschadiging van de autosleutel en/of -papieren
  • Terugbetaling dossierkosten van schadeafhandeling
  • Een eerlijke vol-vol tankregeling
  • Gratis wijzigen van de reservering tot huuraanvang (op basis van beschikbaarheid)
  • Een 24/7 Nederlandstalig noodnummer
  • Standaard 14 dagen bedenktijd (tenzij de huurperiode binnen die 14 dagen ingaat).

Zekerheid

U zorgen maken is nergens voor nodig, want Sunny Cars is SGR-lid. Stichting Garantiefonds Reisgelden staat garant voor vooruitbetaalde reisgelden. U als consument bent ervan verzekerd dat u vooruitbetaalde bedrag bij eventuele financiële problemen of faillissement van Sunny Cars wordt veiliggesteld. De autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. Ook is aan Sunny Cars het lidmaatschap van de ANVR toegekend. Dat betekent dat Sunny Cars voldoet aan de reisvoorwaarden van de ANVR. Mocht er vanaf die datum strijd zijn tussen de Algemene Voorwaarden van Sunny Cars en de reisvoorwaarden van ANVR, dan gelden de laatstgenoemde reisvoorwaarden. Fijn hè?