Noordelijke Golftour 2016

Geen auteur gevonden
21-01-2016

De planning voor de Noordelijke golftour 2016 is bekend. Ook voor het komende jaar heet Golftime zich weer als sponsor verbonden aan deze golftour. In 2016 wordt er op 7 vrijdagen gestreden om de hoofdprijs, deelname aan de Golftime Open 2016.

Nieuw dit jaar is de golfreis voorafgaand aan het seizoen. Deze reis ziet organisator Martin van der Schans als warming up voor het nieuwe golfeizoen. Alvast heerlijk een aantal dagen in de zon golfen en vooruitblikken op het nieuwe seizoen.

Het wedstrijdprogramma van de Noordelijke Golf Tour is helemaal rond, dus noteer de data alvast in uw agenda!

1 april Golfbaan Zuid-Drenthe
6 mei Golfbaan Duurswold
3 juni Noord-Nederlandse G&CC
8 juli G&CC Lauswolt
12 augustus Golfclub De Compagnie
9 september Drentsche G&CC
7 oktober DGC De Gelpenberg

Er zijn natuurlijk weer prachtige dagprijzen te winnen. Deelnemers die zich voor minimaal 4 wedstrijden inschrijven dingen bovendien mee voor een plek in het jaarklassement. De overall winnaars plaatsen zich ook dit jaar weer voor het Golftime Open, wat van 2 t/m 6 november in Portugal zal plaatsvinden.

Nieuw is dit jaar de prachtige golfbaan in het Friese Beetsterzwaag. Golf & Country Club Lauswolt ontvangt ons graag en daar kijken we natuurlijk reikhalzend naar uit. Door de uitbreiding van 6 naar 7 toernooien is ook een zomerwedstrijd nieuw. Geen zomerstop meer, maar iedere maand een wedstrijd!
Inschrijven kan via info@noordelijkegolftour.nl

Veel succes komend jaar Martin van der Schans