IAGTO Awards Aphrodite Hills Resort

Geen auteur gevonden
02-07-2020

Aphrodite Hills Resort in Cyprus is recent in het zonnetje gezet met de ontvangst van twee awards tijdens het 20ste IAGTO Awards Ceremony. In deze blog zal over deze awards worden gesproken met de Golf Sales manager van Aphrodite Hills Resort.

Hallo Leontine,

Jullie hebben onlangs twee awards ontvangen. Gefeliciteerd! Wat houden deze awards precies in?

De ultieme dubbele prijs van IAGTO  (Sustainability Award for Outstanding Contribution en Golf Experience Award) ontvangen, is een erkenning van ons harde werk voor het milieu. We doen er alles aan om milieumaatregelen te nemen bij het onderhoud van de golfbaan, wat het milieu en het golfspel op lange termijn ten goede komt. Ons doel is om de hoge kwaliteit, op een meer duurzame en meer milieuvriendelijke manier te behouden.

Al deze veranderingen zijn door de jaren heen onze cultuur geworden en hier zijn al onze dagelijkse activiteiten op gebaseerd. Door deze prijzen te winnen, is het niet alleen een eer aan het bedrijf zelf, maar het is ook een beloning voor het harde werk.

Wat hebben jullie moeten doen/veranderen om deze awards te winnen?

Aphrodite Hills Golf PGA National Cyprus heeft voor het eerst in juli 2019 de GEO-gecertificeerde status bereikt, waarmee we hoge normen en processen op het gebied van natuur, hulpbronnen en gemeenschap hebben aangetoond. Het is geen kwestie van verandering. Zoals ik je al eerder zei, maakt dit deel uit van onze cultuur. Het is dus meer een kwestie van consistentie en loyaal zijn aan onze oorspronkelijke doelen.

Vanuit het perspectief van de golfbaan is ons doel om het duurzamer en milieuvriendelijker te maken. Hoogtepunten van deze verbeteringen uit de baan variëren van turfgrasselectie om water en andere inputs te verminderen, de upgrade naar hybride groene maaiers en het maken van plannen voor het creëren van natuurpaden en wandelpaden in de Randidi-kloof en het Randi-bos om resortgasten aan te moedigen deze te verkennen. Onze club verzamelt ook dagelijks honderden doppen voor een lokaal goed doel dat deze verandert in rolstoelen voor mensen met een handicap.

Vanuit het perspectief van het golfspel en de gemeenschap als geheel, werken we nauw samen met het schoolprogramma van de Cyprus Golf Federation. Dat programma is gericht op het op jonge leeftijd introduceren van golf aan kinderen. We zijn toegewijd om de kinderen aan te moedigen om de sport te proberen.

Wat maakt Aphrodite Hills een perfecte bestemming voor een golfreis?

Aphrodite Hills Resort is een echte mediterrane eilandervaring in de meest rustige en afgelegen omgeving, terwijl u geniet van de allerbeste accommodatie die beschikbaar is. De perfecte setting dus voor een magische en onvergetelijke vakantie.

Aphrodite Hills Resort is Europa's meervoudig bekroonde golf-, vrijetijds- en vastgoedontwikkeling op een perceel van 2,3 miljoen m² op Cyprus.

De accommodaties bestaan ​​uit een 5-sterrenhotel en prachtige vakantievilla's. Het resort is de thuisbasis van een van de beste golfbanen ter wereld, PGA National, die ook werd bekroond als de "Top Europese golfbaan van het jaar 2018-2019".

De unieke reeks voorzieningen omvat een supermarkt, winkels, restaurants, medisch centrum, apotheek, kapel, Championship cours, tennisacademie, Retreat Spa (27 therapieruimtes), paardrijden, voetbalacademie, gym, kinderclub en conferentiefaciliteiten.

Het hoogseizoen voor Aphrodite Hills Golf is in de winter.

Cyprus heeft het potentieel om veel golftoeristen aan te trekken. Vooral tijdens de wintermaanden geeft dit het toerisme en de economie in Cyprus een boost. We hebben het geluk dat het winterweer gewoon perfect is voor de Europese golfer.

Waarom is ‘sustainability’ voor jullie zo belangrijk?

Technologie heeft onze wereld kleiner gemaakt en de concurrentie groter. Als we concurrentie zeggen, bedoelen we een gezonde concurrentie die professionals in het toerisme ertoe aanzet om steeds beter te worden en het best mogelijke 'product' te bieden. Toerisme groeit en het groeit heel goed. We moeten kwaliteit bieden om kwaliteit te krijgen.

Aphrodite Hills Resort erkent zijn verantwoordelijkheid en streeft naar verbetering van zijn prestaties op weg naar een duurzame toekomst. Duurzaamheid is belangrijk voor Aphrodite Hills Resort om onze gasten de meest eerlijke milieu- en cultuur ervaring te bieden.

Wat merken de gasten van deze ‘sustainability award’ tijdens hun bezoek aan Aphrodite Hills?

Toerisme is veranderd van een service-industrie die u een vlucht, een kamer en verblijf inclusief eten biedt, naar ervaringen. Reizen gaat meer over avontuur en vervulling. Een reiziger verwacht tegenwoordig experimenteel reizen. Reizigers zijn op zoek naar een echte bestemming, een plek die hen verschillende soorten ervaringen en gloednieuwe gevoelens biedt die ze mee naar huis kunnen nemen.

Dit is de nieuwe toeristische realiteit en iedereen in de sector is zich hiervan bewust. Dus hiermee rekening houdend hebben we een andere, betere, toerisme gecreëerd. Wereldwijd zijn de normen hoog. Cyprus is misschien klein, maar we zijn erin geslaagd om de perfecte mediterrane golfbestemming te creëren. Een golfreiziger kan het verschil zien.

Golf op Cyprus heeft alles te bieden aan de veeleisende golfer. De banen en faciliteiten op het eiland hebben kwaliteitsproducten en -standaarden om elke golfbestemming te evenaren. Alle banen hebben hun eigen identiteit en uniekheid, de beste oefenfaciliteiten in de regio en dit versterkt onze positie als een bestemming. De serviceniveaus zijn hoog en we ontwikkelen ons management en onze activiteiten voortdurend.

Wat zijn jullie toekomstplannen op het gebied van sustainability?

Terwijl we ernaar streven om de kwaliteit van het verblijf van onze gasten te verbeteren en ervoor te zorgen dat ze onvergetelijke ervaringen mee naar huis nemen; doen we dat allemaal met betrekking tot de lokale omgeving. We beheren onze impact ten behoeve van de lokale gemeenschap waarin we actief zijn. We zijn toegewijd aan het meten en beheren van die effecten door:

- Doorgaan met het implementeren van milieupraktijken in onze dagelijkse activiteiten

- Monitoren en meten van onze milieuprestaties op maandelijkse basis

- Bescherming van de planten en dieren in het wild

- Onze klanten, werknemers, leveranciers en aannemers betrekken bij onze inspanningen om het milieu te beschermen

- Ons beleid, onze praktijken en programma’s te communiceren met al onze belanghebbenden.

We moeten ervoor zorgen dat milieu-initiatieven de gastervaring op een positieve manier beïnvloeden en initiatieven in de lokale gemeenschap ondersteunen.

Aphrodite Hills Golf is ook driemaal bekroond (2017, 2018, 2019) tot het Green Club Eco-label van het jaar door de Cyprus Marine Environment Protection Association (CYMEPA) en is DE EERSTE GOLFCLUB IN CYPRUS die deze prijs heeft ontvangen.

Bij Aphrodite Hills Resort werken we elke dag, zodat ons Resort steeds meer verantwoordelijk wordt voor het milieu en de gemeenschap.

We moeten ervoor zorgen dat het gras hier altijd groener wordt.