Fletcher Hotels: boek nu één van de Specials

Geen auteur gevonden
25-03-2021

Fletcher Hotels is een Nederlands hotelketen met 102 hotels. 75 hotels hebben vier sterren en 27 hotels hebben drie sterren achter hun naam staan. Fletcher Hotels onderscheidt zich doordat de meeste hotels gevestigd zijn in gebouwen met een rijke historie. Ook liggen de hotels op fantastische locaties door heel Nederland. Zo liggen er Fletcher Hotels aan de kust, in historische steden en in de schitterende heuvels van Limburg. Doordat veel hotels zich in historische panden bevinden zijn alle Fletcher Hotels uniek!  

Wist je dat?  
De keten is opgericht door de Nederlander Chris Luken en vernoemde het bedrijf naar zijn hond: Fletcher. 

Bij Golftime heeft u de keuze uit 13 Fletcher Hotels. Drie van deze Fletcher Hotels hebben momenteel een Special. Dat maakt uw golfvakantie in Nederland nog net wat specialer!

De Fletcher Hotels van Golftime

Fletcher Strandhotel Renesse***

Strandvakantie in Nederland? Dit hotel ligt op loopafstand van het strand en centrum van Renesse. Zeeland is in populariteit flink toegenomen als vakantiebestemming en wij snappen wel waarom. Zeker met de special van het moment een heerlijke golfvakantie in Nederland.

Special: Culinair Zeeland

✅ 2 nachten standaard kamer incl. ontbijt
✅ 1x 4-gangendiner met wijnarrangement
✅ 1x 5-gangendiner met aansluitend koffie met likeur
✅ 2 greenfees (2x De Goese Golf)

Boek nu 3 dagen vanaf 385,-
Geldig bij een verblijf in de periode van 2-10 t/m 29-12-21.

Fletcher Familiehotel Paterswolde****

Dit hotel met een 125-jarige historie is de ideale plek om Groningen te ontdekken. Daarnaast zijn er natuurlijk prachtige golfbanen in de omgeving. Een typisch Fletcher hotel waar u kunt genieten van al het moois dat het noorden van ons land te bieden heeft.

Special: Noordelijk Genieten

✅ 2 nachten standaard kamer incl. ontbijt
✅ 1x 3-gangendiner à la carte
✅ 1x 4-gangendiner à la carte met wijnarrangement
✅ 2 greenfees (1x Semslanden, 1x Drentsche G&CC)

Boek nu 3 dagen vanaf 439,-
Geldig bij een verblijf in de periode van 2-7 t/m 29-9-21.

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen****

Ook dit Fletcher hotel laat u van prachtige noorden genieten. Dit hotel ligt midden in natuurgebied De Drentsche Aa en vlakbij Groningen. In het restaurant Paviljoen Duinoord kunt u genieten van Live Cooking. Met de special geniet u van de mooie banen in de omgeving en het uitstekende restaurant.

Special: Cultuur, Natuur en Lekker Eten

✅ 2 nachten standaard kamer incl. ontbijt
✅ 1x 3-gangendiner à la carte
✅ 1x 4-gangendiner à la carte met wijnarrangement
✅ 2 greenfees (1x Semslanden, 1x Drentsche G&CC)

Boek nu 3 dagen vanaf 389,-
Geldig bij een verblijf in de periode van 1-7 t/m 29-9-21.

Fletcher Strandhotel Haamstede****

Nog zo'n heerlijk hotel in Zeeland. Ook dit hotel ligt vlakbij het strand. Een modern en luxueus hotel en culinaire hotspot. In Bar Bistro DuCo Haamstede worden de heerlijkste gerechten bereid in de unieke houtskooloven. Na het golfen komt u volledig tot rust in BLUE Spa Haamstede.

Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap****

Dit Fletcher hotel ligt op Ameland naast de enige golfbaan die het eiland kent. Een heerlijk hotel met onder andere een sauna, zwembad en solarium. U geniet hier ook van de prachtige omgeving!

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor****

Gelegen op een historisch landgoed aan de rand van de Veluwe. In de omgeving vindt u voor ieder wat wils. Prachtige natuur, gezellige steden en uiteraard mooie golfbanen. In het hotel geniet u na de ronde van het binnenzwembad, de sauna en natuurlijk het uistekende restaurant.

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein****

Een sprookjesachtig kasteel compleet met slotgracht en kasteeltuin. Dit Fletcher hotel ligt vlakbij Maastricht en het drielandenpunt. Huur een e-bike en verken het nabijgelegen natuurgebied de Anstelvallei.

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandsche Heuvelrug****

Ook dit hotel heeft alles voor een heerlijke golfreis. Het is lastig kiezen zo tussen al deze mooie Fletcher hotels! Dit hotel wordt omringd door natuurgebieden en ligt nabij gezellige steden zoals Deventer, Almelo, Hengelo en Enschede. Een modern hotel met binnenzwembad en sauna.

Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe****

Knus hotel op de Veluwe met een zeer goed restaurant. Het hotel beschikt over binnenzwembad en sauna voor volledige ontspanning na het golfen. Naast het genieten van de natuur kunt u vanuit hier ook Arnhem en Apeldoorn ontdekken.

Fletcher Doorwerth-Arnhem****

Dit hotel wordt omringd door stad, cultuur en natuur. Een prachtig hotel met veel faciliteiten, waaronder een sfeervol à la carte restaurant.

Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan****

Dit charmante landhuis vindt u terug op de Veluwe. Aan natuurschoon dus geen gebrek rondom dit Flechter hotel. Spring op één van de e-bikes en verken de Veluwe. Ook liggen er vele mooie banen in de omgeving.

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche***

Een zeer sfeervol hotel met unieke kelderbar en gezellige binnenplaats. Het hotel ligt in het middeleeuwse dorp Thorn en is zeer geschikt voor een dagje uit naar Weert, Roermond of Maastricht.