Dutch Open van 2022 was een succes!

Geen auteur gevonden
02-06-2022

We kijken terug op een prachtig weekend op Bernardus, met voor het grootste deel goed weer. Mooi golf, met een prachtige play-off tot slot en een verdiende winnaar met Victor Perez. Enkele waanzinnige putts in de play-off zorgde ervoor dat hij op de 4e extra hole er met de winst van door ging.

Ook bij Golftime in de stand was het nodige te winnen. Met het raden van het aantal golfballen in de vaas was er kans op maar liefst drie golfreizen.

  • 3 nachten verblijf in een 2-persoonskamer voor 2 personen in Il Picciolo Etna Golf Resort + 2 greenfees bij Il Picciolo Golf Club
  • 3 nachten verblijf bij Morgado Golf en Country Club voor 2 personen met 2 greenfees op (Alamos, Salgado of Morgado)
  • 4 nachten verblijf in een 2-persoonskamer bij Cornelia De Luxe Resort voor 2 personen met 2 greenfees per persoon (in te zetten tussen: 01/12/2022 - 28/02/2023)

Onder de vele inzendingen zaten 15 goede antwoorden. Het juiste antwoord was geheel in stijl van de 102de editie van het Dutch Open natuurlijk 102 golfballen. We hebben het afgelopen weekend veel verschillende technieken gezien en geleerd om te tellen hoeveel ballen er in de vaas zitten.

De winnaars zijn inmiddels per mail op de hoogte gebracht. Hier feliciteren wij nogmaals de winnaars: Mevr. Van der Maarel, mevr. Slieker en dhr. Henrich.

Voor degene die niet gewonnen hebben, hopen we dat ze met een van de mooie beursaanbiedingen toch een mooie golfreis nog plannen voor de zomer of het najaar.
Tot volgend jaar op de Dutch Open 2023!