Barceló Hotels

Geen auteur gevonden
16-01-2022

De Barceló Hotels in Spanje staan bekend om hun luxe en uitgebreide spa's. Zo zijn er 2 hotels in Andalusië, waarvan 1 met een kasteel en een andere met een oefen golfbaan van 350 meter lang! Of zoekt u het paradijs op op Fuerteventura?

Hotel Barceló Montecastillo Golf

Montecastillo

 

Dit eerste elegante hotel ligt in Andalusië in het zonnige Spanje. Het hotel is recent gerenoveerd en ligt in een mooie omgeving met veel activiteit mogelijkheden in de omgeving van Jerez. Zo kunt u de Jérez Formula One Race Track bezoeken. Bij de receptie kunt u vragen naar de mogelijkheden om fietsen te huren en de omgeving te verkennen. Met de auto bent u in 30 minuten op het strand. Wanneer u bereidt bent verder te rijden, kunt u na een uur rijden Sevilla bezoeken. Daarnaast kunt u in de regio verschillende wijnen proeven.

Het hotel beschikt over 2 buitenzwembaden, gratis wifi en een spa. In de spa kunt u heerlijk ontspannen in de sauna, het Turkse bad of tijdens een massage. Ook zijn er veel sportmogelijkheden zoals een sportschool, 2 tennisbanen en een 18-holes golfbaan.

De golfbaan is ook genaamd Montecastillo en is ontworpen door Jack Nicklaus en het clubhuis bevindt zich in een kasteel uit de 19e eeuw. DE baan is verdeeld over 160 hectare met verschillende inheemse flora en fauna. Ook is hier 5 jaar achter elkaar de Volvo Masters gehouden.

Na het golfen kunt u heerlijke Spaanse gerechten eten bij het restaurant genaamd El Lagar of snacks halen bij Ricardo’s bar. Hier worden ook internationale gerechten geserveerd.

Barceló Costa Ballena Golf & Spa

Barceló Costa Ballena Golf & Spa

Dit tweede hotel van Barceló ligt 50 kilometer verwijderd van Montecastillo, in het westen. Hierdoor ligt het hotel dichtbij zandstranden en de gezellige plaatsjes El Puerto de Santa Maria en Rota aan de kust. Het hotel is in Andalusische stijl gebouwd en in 2018 gerenoveerd. Zo heeft de spa een upgrade gekregen en kunt u gebruik maken van de nieuwste gezondheids- en schoonheidsbehandelingen. Ook kunt u tot rust komen bij het watercircuit.

Voor het avondeten kunt u terecht bij het buffetrestaurant. Hier kunt u Andalusische gerechten bestellen maar ook Spaanse en internationale gerechten. Daarnaast kunt u in het weekend terecht bij Arrozante, hier kunt u verschillende gerechten met rijst en vis of schaaldieren bestellen. Hierbij kunt u verschillende wijnen bestellen.

Het terras op de kamers hebben uitzicht op de golfbaan of het zwembad. Verder heeft u gratis wifi, een minibar een föhn, airco en tegen betaling roomservice. Daarnaast kunt u gebruik maken van de regendouche.

Tegenover het hotel vindt u de 27 holes tellende golfbaan Costa Ballena Golf. Deze baan bevindt zich aan de zee en hier kunt u schoten tot 60 meter oefenen. Ook vindt u hier een oefenbaan van 350 meter lang, één van de grootste oefenbanen van Europa. Er kunnen dan ook 120 spelers tegelijk slaan wanneer nodig.

Barceló Castillo Beach Resort

Barceló Castillo Beach Resort

Dit derde en laatste hotel hoort ook bij Spanje, maar ligt meer dan 1.00 kilometer verderop, op het eiland Fuerteventura, links van Marokko. Hier heeft u de warme voordelen van verblijven dichterbij de evenaar, maar nog wel de regels van Spanje waardoor u ook in Europa blijft. Het is er nu een heerlijke 20 graden.

Het resort ligt aan het strand, minder dan 10 kilometer verwijderd van de luchthaven en na nog een extra 4 kilometer bevindt u zich in de hoofdstad Puerto del Rosario. Het resort beschikt over 407 moderne bungalows en studio's aan het strand. Zo is er de superior bungalow die onder andere beschikt over een volledig uitgeruste keuken, airco, terras of balkon, ligstoel, föhn en tegen betaling kan er gebruik gemaakt worden van een kluis.

Verder kan er gekozen worden voor All Inclusive zodat u zelf niks meer hoeft te regelen. Hierbij zijn ontbijt, lunch, dinner en snacks inbegrepen. Ook horen cocktails en frisdranken hierbij. De maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant El Castillo.

Binnen het resort kunt u gebruik maken van het wellness-en fitnesscentrum. Hier zijn verschillende behandelkamers te vinden die in Aziatische stijl zijn ingericht. Ook is er een water- en fitnesscircuit met binnen en buitenzwembad, hydromassage, Turks bad en meer. In de omgeving is er ook genoeg te doen. U kunt duiken, windsurfen en andere watersporten beoefenen. Voor het golfen kunt u terecht bij Golf Club Fuerteventura en Las Salinas, minder dan 5 kilometer van het resort verwijderd.