Boek nu met Mooi Weer Garantie! Gratis annuleren tot 5 dagen voor vertrek. Klik hier om ons aanbod met deze speciale voorwaarden te bekijken.

Proreizen

Een pro reis is de ideale gelegenheid om het golfseizoen te verlengen en daarnaast een reis waarin de pro en leerlingen de onderlinge band versterken. Golftime begeleidt professionals van a tot z in het arrangeren van een golfreis en neemt de zorg uit handen. Op deze manier kunt u, als professional, zich blijven focussen op lesgeven.

Naast het uitbrengen van een gepersonaliseerd reisvoorstel zijn er nog andere mogelijkheden zoals ondersteuning in het opstellen van promotie materiaal. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een flyer of inschrijfformulier te maken en de pro reis te publiceren op de website van Golftime, waar leerlingen zich direct kunnen inschrijven. Ten slotte wordt het administratieve proces compleet overgenomen om u als professional te ontlasten, zelfs de pro fee kan worden opgenomen. Op deze manier kan Golftime helpen de leerling enthousiast te maken en de reis te reserveren.

Wij helpen u graag om de pro reis naar uw wensen samen te stellen en samen met u de ideale lijn voor de reis met uw groep uit te zetten.

Heeft u het voornemen om te gaan maar nog niet waarheen of hoe u de organisatie kunt aanpakken? Maak een vrijblijvende afspraak, dan komen we persoonlijk bij u langs om de wensen te bespreken.

We gaan elke uitdaging aan, al bijna 25 jaar!

Neem voor een afspraak contact op met:

Boudewijn Damler
[email protected]
06 55 46 25 00

Precise Resort El Rompido

  • Gesloten van 16-9-20 tot 18-2-21
  • Direct aan de twee El Rompido banen
Weekpakket
8 dagen vanaf € 569

Morgado Golf Hotel

  • Kleinschalig golfhotel
  • Direct aan de banen Morgado en Alamos
Weekpakket
8 dagen vanaf € 495 Vroegboekkorting

Sueno Golf Resort

  • Kleinschalig golfhotel
  • Direct aan de Sueno golfbanen
Weekpakket
8 dagen vanaf € 529

The Evolutee Hotel at Royal Obidos Spa & Golf Resort

  • Vijfsterren deluxe hotel
  • Aan de golfbaan Royal Obidos
Weekpakket
8 dagen vanaf € 885 Aanbieding

Hotel Aldiana Alcaidesa

  • Aan de golfbaan
  • Nabij Marbella
Weekpakket
5 dagen vanaf € 739
Weekpakket
8 dagen vanaf € 1075

Meer over Proreizen

Lesgeven in de zon tijdens de wintermaanden? Het klimaat in mediterrane bestemmingen is bij uitstek geschikt voor golflessen tijdens de wintermaanden. Binnen het aanbod van Golftime is er voor iedere groep een passende combinatie van accommodaties en golfbanen. Toch nog niet helemaal naar wens of eventuele aanpassingen? Vraag naar de mogelijkheden, bij Golftime is het opstellen van een op maat gemaakte reis de deskundigheid.