Risicoloos boeken Boek voor 1 december zonder aanbetaling en met de optie tot gratis annuleren tot 5 dagen voor vertrek. Klik hier om ons aanbod met deze speciale voorwaarden te bekijken.

Mooi Weer Garantie

Deze actie is afgelopen. Niet getreurd, want Risicoloos Boeken is weer terug! Boek voor 1 december zonder aanbetaling en met de optie tot gratis annuleren tot 5 dagen voor vertrek! Klik hier om het aanbod en de voordelen te bekijken.

Meer over Mooi Weer Garantie

Golf is natuurlijk het leukst met mooi weer. Het hoeft zeker geen 25 graden te zijn, golfen in de winterzon kan ook heerlijk zijn. Een hele dag met regen op de baan staan is echter minder leuk. Tijdens een golfvakantie in de herfst en winter kan dit gebeuren, zeker dichtbij huis. Wij begrijpen dat u dit risico misschien niet wil nemen. Daarom hebben wij een speciaal geselecteerd aanbod met Mooi Weer Garantie. Zien de voorspellingen er vlak voor uw vertrek er niet goed uit? Dan boekt u de reis om of annuleert u kosteloos! Zo kunt u ook in de herfst en winter een leuke golftrip plannen dichtbij huis.