Terugkijken op het KLM Open 2015

Geen auteur gevonden
18-09-2015

klm-openkennemer14-277231_fotor

Afgelopen weekend hebben we velen van u mogen spreken tijdens het KLM Open. Vanuit Golftime kijken wij terug op een zeer geslaagd toernooi met Thomas Pieters, een "bijna landgenoot", als winnaar. Zeker voor onze gasten uit België is dit een speciaal moment geweest. Iedere dag is er een golfreis verloot onder de inschrijvingen voor de nieuwsbrief van Golftime.

Als hoogtepunt is er op zondag een golfreis voor 7 nachten naar Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa weggegeven. De gelukkige winnaars, dhr. en mevr. Knoppers zullen een week verblijven in dit prachtige hotel.

Voor alle prijswinnaars van de golfreis nogmaals proficiat! Voor degene die niet gewonnen hebben, hebben we nog een kleine verrassing. Onze golfkleding partner SCRATZ Golfwear biedt alle bezoekers van onze stand op KLM Open 15% korting. Exclusief voor u als Golftime relatie, verlengt SCRATZ deze actie gedurende de hele maand september! Als u de code 'KLMOPEN2015W' gebruikt op scratzgolf.com ontvangt u t/m 30 september maar liefst 15% korting over de gehele SCRATZ collectie. Daarnaast zijn de verzendkosten a €6,40 gratis bij gebruik van de korting code op onze website. Maar dat is niet alles, want als u in september een reis reserveert bij Golftime maakt u ook nog eens kans op een complete SCRATZ Look (golfbroek, golf shirt en golftrui met rits), t.w.v. maar liefst €249,95! Profiteer in september van deze exclusieve SCRATZ acties via Golftime!

Volgend jaar verhuist het KLM Open naar The Dutch in Spijk. Wij hopen dan wederom velen van u te mogen verwelkomen.

Golftime Team