Sunnycars waarschuwt voor schaarste aan huurauto's

Geen auteur gevonden
02-02-2016

Sunny Cars waarschuwt voor mogelijke schaarste aan huurauto’s op populaire zomerbestemmingen. Nu de consument bestemmingen mijdt die hij als minder veilig beschouwd, verwacht de aanbieder in autoverhuur schaarste op traditioneel populaire autohuur bestemmingen rond de Middellandse Zee.

‘We zien een grote toename aan vroegboekingen naar landen waar autohuur van oudsher populair is’, zegt Hans Knottnerus (foto), general manager Nederland en België van Sunny Cars. De belangrijkste markt Spanje ligt momenteel 32 procent voor op vorig jaar, Kroatië loopt 38 procent voor en Italië 51 procent. De grootste groei noteert Portugal met 60 procent meer gereserveerde auto’s voor zomer 2016.

Keus
Knottnerus verwacht niet dat klanten deze zomer zonder huurauto komen te zitten. Wel verwacht hij op belangrijke bestemmingen hogere prijzen en minder keuze in categorieën. ‘Ook autoverhuurders passen steeds meer yield management toe. Zeker als de klant pas ter plaatse een auto huurt, kan hij daardoor fors duurder uit zijn. Het devies is dan ook dat de klant altijd voordeliger uit is als hij vooraf in Nederland bij een reisagent autohuur boekt.’

Wees er dit jaar snel bij, en reserveer nu uw golfreis met huurauto van sunnycars.

bron: http://www.travmagazine.nl/14799-2/