Nieuwe brochure Golftime

Geen auteur gevonden
24-08-2015

Brochure cover klein paintMet het najaar in het vooruitzicht is de tijd weer aangebroken om te dromen over de mooiste golfbanen in Europa en ver daarbuiten. Van zonbestemmingen tot absolute uitwaaiers, de fraaiste golfbanen en rustieke locaties. Om u op weg te helpen bij het uitstippelen van uw volgende golfreis, staat de nieuwe brochure van 2015/2016 voor u klaar. Laat u inspireren door al het moois dat Golftime u te bieden heeft op de Europese en Verre bestemmingen. Let bij het doorbladeren dit jaar op de Oranje sterren, en profiteer van kortingen en extra’s.

Klik hier om de brochure online te bekijken of
Download de brochure hier.

In de nieuwe brochure vindt u weer een aantal nieuwe accommodaties, bijvoorbeeld in Portugal, Spanje en op de Canarische eilanden. Maar ook onze bestsellers van vorig jaar ontbreken niet.

Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen via 033-462 72 00 met een van onze deskundige adviseurs. Naast alle vernieuwingen is onze deskundigheid, passie, eerlijkheid en aandacht voor u hetzelfde gebleven. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw ideale en onbezorgde golfreis.

Vroege boekers worden beloond! Boek vóór 15 november uw golfreis en vertel ons in het opmerkingenveld  op de website wat uw favoriete golfbestemming is en waarom. Uit alle inzendingen kiest een onafhankelijke jury een winnaar. De prijswinnaar ontvangt een set Wilson D200 golfclubs. De winnaar wordt bekend gemaakt in de nieuwsbrief en op social media.

Nog meer nieuws dit jaar! Golftime organiseert door het jaar heen diverse evenementen, zoals het Golftime Open. Daarnaast vindt u ons op de golfbeurs tijdens de KLM Open in Zandvoort. Om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en activiteiten kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Golftime. Dit kan op onze website, of door een e-mail te sturen naar info@golftime.nl

Schrijf u vóór 1 november in voor de nieuwsbrief en maak kans op een van de vier Wilson I-lock golftassen.

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!

 

Met vriendelijke groet,

 

Uw Golftime Team

Nadine van Megen
Linda van Westerlaak
Cindy van Oers
Welmoed Muis
Boudewijn Damler
Adri Hendriks