Nieuw in de Algarve: Pestana Alvor South Beach

Geen auteur gevonden
18-09-2015

Nieuw in de Algarve en nieuw bij Golftime:
De nieuwste Pestana aanwinst is een modern en levendig boutique hotel in Art Deco stijl, waar u het Florida gevoel ervaart. Pestana Alvor South Beach Hotel is ideaal gelegen, direct aan het strand en op 10 minuten loopafstand van het pittoreske dorpje Alvor met zijn restaurants en bars. Portimão ligt op 7 kilometer afstand. Vanuit uw hotelkamer kunt u genieten van het mooie uitzicht. De Pestana groep is ook eigenaar van de Pestana golfbanen (Gramacho, Silves, Vale da Pinta, Alto en Vila Sol) in deze regio, waarmee u verzekerd bent van een afwisselend aanbod van golfbanen tegen de scherpst mogelijke prijs.

Faciliteiten: receptie, wifi, bar, lounge/restaurant, snackbar, terras, 3 zwembaden, outdoor fitnesscenter en massagemogelijkheden (€).

Aantal kamers: 79.
2-pers. kamer: moderne, comfortabele kamer in art deco stijl, voor zien van telefoon, tv, wifi, minibar,, kluisje en airco. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Via de volgende link onze nieuwe accommodatie direct bekijken en reserveren: /golfreizen/pestana-alvor-south-beach-hotel/

Vanaf 1 oktober komt er een speciale actie met Pestana Alvor South Beach. Hou de website in de gate om deze nieuwe parel in de Algarve te bezoeken en te profiteren van een zeer mooie aanbieding!