Morgado Golf & Country Club - Food & Beverage

Geen auteur gevonden
02-11-2015

Morgado Golf Hotel is een schitterend viersterren golfhotel direct aan twee prachtige golfbanen. Vanuit het hotel kijkt u uit op de golfbanen Morgado en Alamos.

Morgado heeft grote veranderingen doorgevoerd in haar restaurants en bar. In het Clubhuis restaurant is er een nieuwe menukaart en een nieuwe wijnkaart.
In het hotel restaurant is er een grotere selectie van producten tijdens het ontbijtbuffet en het dinerbuffet en vindt er show cooking plaats. Tevens is er een nieuwe wijn en champagnekaart.
De lobby bar en buggy bar beschikken over een nieuwe drankenkaart met een ruime keus aan cocktails. Daarnaast kunnen er hapjes besteld worden tot 23.00.

Al deze veranderingen brengen ook meer werk met zich mee. Het food & beverage team is daarom ook uitgebreid van 14 naar 31 medewerkers om een goede kwaliteit en service te kunnen bieden.

Wanneer gaat u de nieuwe menukaarten van Morgado Golf Hotel uitproberen? zie /golfreizen/morgado-golf-hotel/ voor de pakketten van Golftime naar Morgado Golf Hotel.