SingleGolfers.nl – Turkije

Oud en Nieuw Golfreis

De Oud & nieuw SingleGolfers.nl Golfreis van 29 december 2018 t/m 5 januari 2019 gaat naar Cornelia Deluxe resort in de regio Belek, Turkije. Golfen in een luxe omgeving op de beste golfbanen van het land. Sportief bezig zijn, culinair genieten én lekker ontspannen aan de Turkse Riviéra. Dat karakteriseert deze golfreis. Er wordt een 5-daags golftoernooi gespeeld op de uitstekende golfbanen National, Faldo en Antalaya Pasha. Zoals altijd in gezelschap van een leuke groep single golfers.

Lees meer
  • Modern en luxe resort
  • Direct aan golfbaan Cornelia Faldo
  • Goede all inclusive formule
  • Oud & Nieuw Golfreis: 29 december - 5 januari

De regio Belek is een gebied met mooie hotels, gelegen aan de hagelwitte zandstranden van de Middellandse Zee. Direct daaraan grenzen maar liefst 16 golfbanen die deels verscholen gaan in prachtige eucalyptus- en naaldboombossen. De schitterende golfbanen, mooie en sfeervolle omgeving maken dit de ideale locatie voor deze golfreis.

Programma

29 dec. reisdag, aankomst in hotel Cornelia Deluxe 
30 dec. toernooidag 1 op Faldo Golf (King – Queen) 
31 dec. toernooidag 2 op Antalya Pasha Golf  
1 jan.    vrije dag/ optioneel trainingsronde op
            Faldo Golf (inbegrepen)
2 jan     toernooidag 3 op National Golf course 
3 jan.    toernooidag 4 op Faldo Golf (Queen – Prince)
4 jan.    toernooidag 5 op Faldo Golf (King – Queen),
             ‘s avonds: ‘price giving dinner’
5 jan.    terugreis naar Nederland

Prijs € 985,-*
*Niet SingleGolfers.nl leden prijs is € 999,- inclusief 4 maanden lidmaatschap. 

Inclusief

Exclusief: vlucht (kan door Golftime worden geboekt), consumpties op golfbanen, buggy’s/ trolleys en verzekeringen.

Overige informatie
Het golftoernooi wordt over 5 dagen gespeeld. De winnaar is diegene met de meeste stableford punten uit de beste 4 wedstrijden (‘beste 4 uit 5 principe’). De wedstrijdvorm is individueel stableford. Er wordt gespeeld in twee categorieën: < hcp 24 en hcp 24 en hoger. De wedstrijd wordt vanaf max. handicap 36 gespeeld (Golfers met GVB/ hcp 54 zijn welkom). 

Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet). Niet-leden kunnen zich tevens aanmelden en ontvangen daarbij 4 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.

De aanbevolen vlucht is van Amsterdam naar Antalya met Corendon, heenreis 29 december 2018, retour 5 januari 2019. De exacte vluchttijden zijn nog niet bekend. De vlucht kan door Golftime voor u worden geboekt. Mocht u een andere dan de aanbevolen vlucht kiezen, dan kan een toeslag i.v.m. transfer naar het hotel van toepassing zijn. 

Boek direct via de website van SingleGolfers.nl