Golfreis snelzoeker

SingleGolfers.nl – Oud en Nieuw Portugal

Oud en Nieuw wordt door SingleGolfers.nl dit jaar gevierd in de Algarve. Viert u mee? Deze golfweek met vertrek op 27 december 2019 brengt de golfers naar Vilamoura, een leuke havenstad in de meest zonnige regio van Portugal. We bieden hier een heerlijke week vol met golf op de prachtige en luxe banen van Vale do Lobo en de Dom Pedro courses. Allen in de nabije omgeving van het hotel. De golfers verblijven in hotel Vila Galé Ampalius gelegen in de haven van Vilamoura. Een heerlijke omgeving voor sportiviteit en ontspanning in gezelschap van andere (golf)singles.

Lees meer
  • Reisdata: 27 december 2019 - 3 januari 2020
  • Golfen met een gezellige groep (golf)singles
  • U speelt op 5 prachtige golfbanen
  • Inclusief heerlijke en gezellige diners

Programma

Prijs € 1.269,-

Niet-SingleGolfers.nl leden prijs is € 1.285,- inclusief 3 maanden vrijblijvend lidmaatschap van SingleGolfers.nl Lees hier de reacties van deelnemers aan vorige reizen en bekijk de filmpjes als sfeerimpressie.

Inclusief

Boekingsprocedure:

Deelnemers melden zich voor deze reis via deze link. Dit digitale formulier wordt automatisch tevens naar Golftime verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is reeds definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier. We adviseren om de vlucht pas te boeken als de reis individueel bevestigd is.