Golfreis snelzoeker

SingleGolfers.nl – Italië

La dolce vita!
Dat is een golfvakantie naar Italië met een leuke groep singles. Op veler verzoek organiseren we een 6-daagse golfreis naar UNA Poggio dei Medici nabij de prachtige stad Florence. 
Golf in de stijlvolle setting van het mooie landgoed, in de Toscaanse heuvels, omzoomd door de typerende cipressen. Verblijf in ‘Villa di Cignano’, genieten van Italiaans eten en het gezelschap van een leuke groep golfers. In het programma is ook ruimte om Florence een dagje te bezoeken.

Lees meer
  • Kleinschalig golfhotel
  • Direct aan de golfbaan Poggio dei Medici
  • Uitstekende keuken

Programma
27 aug. reisdag, aankomst in Country hotel UNA Poggio dei Medici 
28 aug. toernooidag 1 op Poggio dei Medici 
29 aug. toernooidag 2 op Golfclub Ugolino   
30 aug. vrije dag/optioneel golf op Poggio dei Medici Golf Club (greenfee inbegrepen)
31 aug. toernooidag 3 op Poggio dei Medici Golf Club, ‘s avonds: ‘price giving dinner’
1 sept.  terugreis naar Nederland, optioneel nog 9 holes golf (inbegrepen)

Prijs € 1.079,-*
*Niet SingleGolfers.nl leden prijs is € 1.089,- inclusief 3 maanden lidmaatschap. Maximaal 24 deelnemers (12 dames/ 12 heren). Lees hier de reacties van deelnemers aan vorige reizen. 

Inschrijven

U kunt zich voor deze reis inschrijven via de site van SingleGolfers.nl. Schrijf u nu in!

Inclusief

Exclusief: vlucht (kan door Golftime worden geboekt), verzekeringen, verblijfskosten, trolleys en buggy’s.

Golfbanen
Poggio dei Medici Golf Club
De golfbaan is gelegen op het terrein van het hotel. De glooiingen van de fairways en greens, de omzoming door Toscaanse cipressen typeren deze golfbaan. Eén van de beste banen in Italië. Deze baan biedt ook veel afwisseling in de holes. De aflopende fairways maken goed course management noodzakelijk!  Het clubhuis heeft een mooi terras met uitkijk op de baan en op de green van hole 18. De golfbaan was jaren gastheer van het Italiaans Open voor dames.

Ugolino Golf
De oudste golfclub van Italië (uit 1889) heeft Ugolino Golf als homecourse, een geweldige golfbaan in Toscane. De baan kent veel hoogteverschillen en zeer glooiende en aflopende fairways. Dit vereist tactisch spel en recht slaan is een must. De greens zijn redelijk snel en lastig te lezen. Het onderhoud op deze Italiaanse klassieker is erg goed. De baan wordt omgeven door wijnranken, olijfbanen en cipressen. Deze Toscaanse golfbaan moet je minstens één keer in je leven gespeeld hebben.
Het clubhuis van Ugolino is een voorbeeld van de futuristische art-deco school qua architectuur en is strategisch op de top van de heuvel gelegen. Het terras biedt een panoramisch uitzicht op het heuvelachtige landschap. Wellicht doet het clubhuis voor de bezoeker ook aan als wat vergane glorie maar je mag het ook typeren als een nostalgische sfeer!

Overige informatie