SingleGolfers.nl – Golfweekend Duitsland

Wegens grote belangstelling voor de golfweekenden organiseert SingleGolfers.nl in samenwerking met Golftime in 2018 een derde golfweekend en wel op 7 & 8 september naar Habichtswald en Artland, prachtige golfbanen in Duitsland. Dat wordt golfen & genieten in een prachtige groene omgeving met verblijf in hotel Idingshof; een 15e -eeuwse verbouwde herenboerderij. Kortom, we bieden een gezellig golfweekend in leuk en sportief gezelschap van andere single golfers. 

Lees meer
  • Gezellig er tussenuit met andere single golfers
  • Dichtbij diverse golfbanen
  • Gastvrij onthaal en persoonlijke service

Het programma (tijden onder voorbehoud)
Vrijdag 7 september 2018:

Zaterdag 8 september:

Arrangement:

Prijs € 267,- 

Exclusief: Vervoer en overige verblijfskosten
Overig: Niet leden zijn van harte welkom, de prijs bedraagt € 277,- en men ontvangt tevens 3 maanden het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef. 
Inschrijven graag vóór 7 augustus 2018. 
Minimaal 12, maximaal 24 deelnemers.

Golfbaan Habichtswald
Een prachtige golfbaan in bosrijke omgeving, waarvan de eerste 9 holes als parkbaan te karakteriseren zijn en de laatste 9 holes bosbaan. Veel variatie, blinde afslagen, hoogte verschillen en mooie vergezichten.

Golfbaan Artland
De golfbaan is gelegen in een natuurpark, omgeven door pittoreske bossen en uitgestrekte velden. De baan doet Engels parkachtig aan afgewisseld met Schotse links indrukken. Op 18 holes is hier heel veel afwisseling te vinden!

Hotel Idingshof

Hotel Idingshof ligt in de stad Bramsche nabij Osnabrück. Het hotel dateert uit 1449 en functioneert sinds 1880 als hotel. Het bevindt zich in een rustige, landelijke omgeving. De hotelkamers hebben een zithoek en zijn voorzien van, sat. -tv en gratis wifi. Badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Faciliteiten: receptie, wifi, bar, restaurant, sauna, solarium, fitness, tennis- en squashbaan.

Overig

Boekingsprocedure

Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is al definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier. 
De reis wordt uitgevoerd via Golftime Travel, dit verzekert SingleGolfers.nl van de beste mogelijke deal.