Golfreis snelzoeker

SingleGolfers.nl – België

Golfen in België

Na het grote succes van 2018 volgt in 2019 opnieuw een weekend op mooie Belgische golfbanen. Dit jaar spelen we op Enghien Golf en Château de la Tournette, ditmaal op de Anglais Course. Dit weekend vindt plaats op 29 & 30 juni en golfers verblijven in Martin’s Red, een modern sporthotel in de regio Brussel. In 2018 was dit weekend erg snel volgeboekt. Wacht niet te lang als je wilt deelnemen aan dit sportieve én erg gezellige golfweekend in België.

Lees meer

Arrangement:

Prijs € 309,-. Niet leden kunnen tevens inschrijven, de prijs bedraagt € 319,- incl. 3 SingleGolfers.nl proeflidmaatschap. Inschrijven graag vóór 1 juni 2019. Maximaal 24 plaatsen en vol= vol. Bekijk de video van het golfweekend België 2018.  
Exclusief: vervoer, overige verblijfskosten.

Inschrijven

U kunt zich voor deze reis inschrijven via de site van SingleGolfers.nl. Schrijf u nu in!

Het programma voor het golfweekend is als volgt (tijden onder voorbehoud):

Zaterdag 29 juni:

Zondag 30 juni:

Golfbanen
La Tournette

La Tournette Anglais is de oudste van de 2 golfbanen van Golf Château de la Tournette. Het is gelegen op het prachtige 120 ha grote domein. De Anglais course is een mooie uitdagende linksachtige golfbaan met een open karakter. De fairways zijn breed met korte rough. Er liggen pittige potbunkers en op diverse holes komt water in het spel. De greens zijn erg goed, soms geonduleerd en snel.
Château de la Tournette heeft een echt indrukwekkend clubhuis, met een heel mooi terras waar het na de wedstrijd goed vertoeven is. Deze baan wordt op Leadingcourses.com met een 8.3

Golf Club Enghien
Deze golfbaan ligt in een geprivatiseerd gebied van een van de mooiste historische grootparken van België, daterend uit de 15e eeuw. Golf Club Enghien heeft twee golfbanen omringd door eeuwenoude eiken. Haar prachtige ondulaties, grootse waterpartijen, intimiderende bunkers en lengte – 6.430m, een van de langste banen van België – zal menig golfliefhebber de adem ontnemen. Men heeft op alle 18 holes het creëren van een strategische golfbaan willen benadrukken, iedere hole met een eigen persoonlijkheid en
strategische uitdaging. Ook door de omgeving, de vorm van de greens en de hindernissen. Het is heerlijk nagenieten op het terras van het sfeervolle clubhuis, een voormalig jachthuis, met indrukwekkend zicht op de golfbaan.