Golf Lodge Drentsche - Singlegolfers.nl

Over Golf Lodge Drentsche - Singlegolfers.nl

Golfweekend Drenthe 2024

19 - 20 jul 2024
Maximaal 27 deelnemers
Zeijerveen (Assen)

SingleGolfers.nl leden worden na het inloggen doorgeleid naar de inschrijfpagina.

De SingleGolfers.nl weekenden zijn druk bezocht, gezellig en geschikt voor golfers van elk niveau. Je bent er ook echt even helemaal uit in gezelschap van andere leuke single golfers! In 2024 organiseren we opnieuw een 2-daags golfevenement op De Drentsche Golf & Country Club. In de prachtige bosrijke omgeving ligt deze 27 holes golfbaan, een ideale locatie om te genieten van 2 dagen golf. Er wordt overnacht in de Drentsche Golf lodges, direct aan de golfbaan. Word wakker midden in de natuur met prachtig uitzicht over de fairway of waterpartijen direct aan de golfbaan!

Arrangement:

 • 2 x 18 holes op de Drentsche Golf & Country Club
 • 1 nacht verblijf in de Golf lodges (o.b.v. single kamerbezetting zonder verdere toeslagen)
 • 3-gangen diner 19 juli 
 • Ontbijt 20 juli
 • Lunchpakket 20 juli
 • Golfprijzen
 • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Prijs € 345, - 
Niet-leden kunnen tevens inschrijven, de prijs bedraagt € 359,- en men ontvangt tevens vrijblijvend 4 maanden het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef. Exclusief: vervoer, overige verblijfskosten, huur buggy's. Er zijn maximaal 28 plaatsen. 

Neem alvast een kijkje

Het programma is als volgt (tijden onder voorbehoud):

Vrijdag 19 juli

 • 11.30 uur ontvangst met koffie/ thee & lekkernij op de Drentsche Golf & Country Club 
 • 12.30 uur start van de 18 holes wedstrijd
 • 18.00 uur einde wedstrijd en inchecken in de lodges (op terrein van de golfbaan)
 • Ongeveer 20.00 uur vindt het diner in het clubhuis van Drentsche Golfclub plaats. 

Zaterdag 20 juli

 • 11.30 uur start van de 18 holes wedstrijd (Drentsche Golf & Country Club)
 • Na afloop vindt de prijsuitreiking aan de overall winnaar van 2 dagen golf plaats. Dit zal ongeveer om 17.00 uur zijn.
 • Terugreis op eigen gelegenheid 

De Drenthsche Golf & Country Club

Dit golfweekend op De Drentsche Golf & Country Club is voor iedere golfer die wil genieten van de 27 holes golfbaan, een leuk gezelschap en zich culinair wil laten verwennen. De Golf Lodges zijn uniek en van hoge kwaliteit met een modern interieur waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen.
De Drentsche Golf & Country Club ligt in een prachtig landschap, tussen akkers en bospercelen, afgewisseld met fraaie eikenlanen. In het midden van het complex ligt het Verzetsstrijdersbos. Het totale complex is 240 ha groot, waarvan 140 ha in gebruik is voor deze zeer ruim opgezette golfbaan.

De 27 holes wedstrijdbaan, ontworpen door golfbaanarchitect Gerard Jol is onderverdeeld in drie lussen van 9 holes. Ieder parcours op zich heeft een geheel eigen karakter. 
Zo is het Gele parcours open en met diverse waterhindernissen. Het Rode parcours heeft bosholes, uitdagende grote waterpartijen en een blinde hole. Het Witte parcours is aangelegd in een bestaand bosperceel.


Golf Lodges

Alle lodges hebben uitzicht over het glooiende golfcomplex of over de fairway van hole 1. De kamers zijn voorzien van airco, Wifi, HDTV-flat screen, comfortabele boxspringbedden, koffie en thee voorzieningen, koelkast en een kluisje. 


Ervaringen van deelnemers 

Supergezellig weekend, en opnieuw hele aardige en leuke nieuwe golfers ontmoet. – Wim
Relaxed weekend met vriendelijke mensen die golfen ook leuk vinden. – Petri
Het was weer als zo vaak met SingleGolfers.nl een reuze gezellig weekend met een groep spelers die komt voor gezelligheid en golfen- Aart Alblas.
Het was weer een gezellig weekend - Bert Raven.
Een sportief weekend, met een hoop gezelligheid, waarin het wedstrijdelement zeker aanwezig was. - anoniem (Duitsland 2018).
Leuke eerste kennismaking met SingleGolfers.nl. Prettig om met gelijkgestemden een paar dagen door te brengen op mooie banen. Kortom, een aanrader. - Jack.


Overig
 • Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
 • Minimaal vereist: GVB/ hcp 54. Niet leden kunnen zich ook aanmelden en ontvangen daarbij 3 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap op proef.
 • De reis wordt voor SingleGolfers.nl uitgevoerd via Golftime Travel. Dit verzekert reizigers van de beste mogelijke deal en zekerheid van de gebruikelijke garantiefondsen waar Golftime bij is aangesloten.

Boekingsprocedure

Deelnemers melden zich voor deze reis via de link op de website. Dit digitale formulier wordt automatisch ook naar Golftime verzonden. Toewijzing geschiedt op volgorde van aanmelding. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt neemt Golftime contact met u op en maakt de individuele boekingsbevestigingen. Aanmelding is al definitief en bindend bij inschrijving via het webformulier. We adviseren om de vlucht pas te boeken als reisboeking individueel bevestigd is.

Hotelfaciliteiten

Kamerfaciliteiten

Loading map..

Golfbanen in de greenfees

Drentsche G&CC

Mooie en uitdagende baan in een bosrijke omgeving

8,1
 • Van 19 juli t/m 20 juli 2024
 • Samen met andere (golf)singles een weekendje weg in eigen land
 • Direct aan de golfbaan de Drentsche G&CC
Singlegolfers.nl - Golf Lodge Drentsche
2 dagen vanaf € 345
Specifieke wensen?
Uw travelcaddy: Adri Hendriks
Adri Hendriks
"Een van de Golftime toppers! Prachtige prijs- kwaliteitverhouding, heerlijk dagvers menu, uitdagende 27-holes baan en comfortabele bedden"

Staat uw gewenste pakket er niet tussen? Wilt u meer of minder dagen, meer of minder greenfees, wel of geen autohuur?