Golfreis snelzoeker

Single Golfers Society – Italië

Inclusief:

Prijs leden: € 1.679,- 
Prijs niet-leden: €1.779,-
De vluchtprijs is berekend op 07/01/2019 (incl. 10 kg handbagage, 20 kg golftas en 23 kg ruimbagage). Momenteel inbegrepen voor €350. Definitieve prijs wordt vastgesteld bij boeking.

Maximaal 15 deelnemers - gegarandeerd vertrek

Radisson Blu Majestic Hotel Galzignano****
Het Radisson Blue Resort ligt in het kuuroord Galzignano Terme en biedt panoramisch uitzicht over de heuvels van de Colli Euganei. Het heeft ruime en lichte kamers, een 9-holes golfbaan met driving range en een thermaal bad met water van 37 ºC. De kamers bevinden zich in 2 verschillende gebouwen: het Majestic en het Sporting. Alle kamers beschikken over gratis WiFi, een lcd-tv met Sky-zenders en een eigen balkon of terras. Sommige hebben uitzicht over de golfbaan, de tennisbanen of de heuvels. Het Radisson Blu Resort - Terme di Galzignano biedt gratis toegang tot het thermale wellnesscentrum met ontspanningsruimtes, een sauna, een hot tub en een Turks bad. U kunt op verzoek massages boeken. Restaurant Naiades is gespecialiseerd in traditioneel mediterrane gerechten met een modern tintje. Bij mooi weer kunt u eten op het terras met uitzicht over de rustige omgeving. 

GC Montecchia (27-holes) 
Leuke afwisselende banen met water ingebed in een parkbaan. Lopend geen probleem. Zelfs een mooi zwembad 25 m waar afkoeling mogelijk is. De oefenfaciliteiten zijn perfect en in de buurt van het clubhuis.

GC Frassanelle (18-holes)
Leuke parkbaan. Onverwachte beekjes en vijvers geven extra moeilijkheidsgraad aan deze course. Tweede negen attractiever dan de eerste. Behoorlijk goed onderhouden. Vrij snelle greens.

GC Terme di Galzignano (9-holes)
Goed onderhouden 9 holes baan met leuke uitdagingen. Hole 9 heeft de green op een eiland. Als gast wordt je gastvrij ontvangen in een klein, maar leuk clubhuis. De oefenfaciliteiten zijn uitstekend.

Lees meer
  • Gegarandeerd vertrek: 2 tot 9 juni 2019
  • golfen met andere (golf)singles
  • Speel op 3 afwisselende golfbanen
  • Hotel met heerlijke en uitgebreide wellness

In samenwerking met de Single Golfers Society organiseert Golftime van 2 juni tot 9 juni 2019 een golfreis naar Italië. U verblijft inRadisson Blue Majestic Hotel Galzignano en speelt op drie verschillende banen: GC Monttecchia, GC Frassanelle en GC Terme di Galzignano.