Golfreis snelzoeker

Single Golfers Society – Cyprus

Inclusief:

Prijs leden: € 1.319,- 
Prijs niet-leden: €1.419,-
De vluchtprijs is berekend op 07/01/2019 (incl. 10 kg handbagage, 20 kg golftas en 23 kg ruimbagage). Momenteel inbegrepen voor €350. Definitieve prijs wordt vastgesteld bij boeking.

Maximaal 15 deelnemers - gegarandeerd vertrek

Korineum Golf & Beach Resort****
Korineum Golf & Beach Resort ligt op 8 km afstand van het schildpaddenbehoudstrand Alagadi en is elegant gestructureerd aan de noordkust van Cyprus. Het resort ligt tussen de parasoldennen, johannesbroodbomen en olijfbomen met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee aan de ene kant en een adembenemend uitzicht op de beroemde Five Finger-bergketen aan de andere kant. Een overvloed aan natuurlijke fauna en warme gastvrijheid maakt een vakantie in dit vredige resort gewoon onvergetelijk. Korineum Golf & Beach Resort is een plek die je je eigen persoonlijke hemel kunt noemen, terwijl je geniet van de 18-holes championship course en 4 hoogwaardige graveltennisbanen met het heerlijke aroma van citrusbomen, boordevol verse citroenen en limoenen, zweeft door de lucht of tijdens het zwemmen in de kristalheldere wateren van Korineum Beach of het verkennen van eeuwenoude wonderen die je in staat stellen eeuwen van geschiedenis en cultuur te ervaren in een dag.

Korineum Golf
Een natuurlijk golfparadijs; de 18-holes, spectaculaire 6.232 meter, par 72, Korineum Championship Golf Course is ontworpen voor golfers van alle leeftijden en niveaus. Het speelterrein wordt het hele jaar door in uitstekende staat gehouden en met strategisch geplaatste bunkers en waterhindernissen staan ​​spelers voor een echte uitdaging. De cursus is ook een toevluchtsoord voor endemische flora. Anemonen, cyclamens, verschillende rotsen, lentisken, salie, tijm, olijfbomen, aardbeibomen en johannesbroodbomen worden vaak waargenomen op de Korineum-golfbaan. De Korineum Golf Academy biedt opnieuw een opleidings- en leeromgeving met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. De Academy heeft een oefeningsbereik van 34 baaien van meer dan 300 meter, een groot kunstgrasveld voor tactiele opnames, twee greens, een groen shredding en een speciale bunkergreen. De 3-holes Academy-cursus met gaten van volledige lengte, par 5 en par 4, en een uitdaging van 3 paringen om op te warmen, ongeacht de handicapstatus.

Lees meer
  • Gegarandeerd vertrek: 28 september tot 5 oktober 2019
  • Golfen met andere (golf)singles
  • Verblijven en golfen in een golfparadijs

In samenwerking met de Single Golfers Society organiseert Golftime van 28 september 2019 tot 5 oktober 2019 een golfreis naar het Turkse deel van Cyprus. U verblijft in Korineum Golf & Beach Resort en speelt op de gelijknamige baan.