SingleGolfers.nl – Golfweekend België

SingleGolfers.nl organiseert in samenwerking met Golftime een gezellig golfweekend naar Hotel Pierpont. Op 18 en 19 augustus organiseren we 2 golfdagen op buitengewoon mooie golfbanen in de regio Brussel: Pierpont en La Tournette. Beide golfbanen staan hoog in de Belgische ranglijsten. Met overnachting in Golfhotel Pierpont, een verbouwde herenboerderij direct aan de golfbaan. Kortom: een sportief en gezellig weekend met andere leuke single golfers in een mooie golfomgeving. 

Lees meer
  • Kleinschalig golf hotel
  • Direct aan de golfbaan Pierpont
  • Oefenbaan (9holes) voor niet GVB'ers

Programma (tijden onder voorbehoud):
Zaterdag 18 augustus:
11.00 uur ontvangst met koffie/ thee op Pierpont
12.00 uur start 18 holes wedstrijd
17.30 uur einde wedstrijd en inchecken in hotel Pierpont. Het diner start ± 20.00 uur. 

Zondag 19 augustus:
09.30 uur start van de wedstrijd op La Tournette   
Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. Dit zal ongeveer om 16.30 uur zijn. Terugreis op eigen gelegenheid.

Arrangement:

Prijs €295,- (* afhankelijk van kamertype)

Overig: Niet leden kunnen tevens inschrijven, de prijs bedraagt € 305,- (*afhankelijk van kamertype) incl. 3 maanden SingleGolfers.nl proeflidmaatschap.
Exclusief: vervoer, overige verblijfskosten. 

Boek direct via de website van SingleGolfers.nl
Inschrijven graag vóór 15 juli 2018. Maximaal 20 plaatsen en vol= vol. 

* prijzen en kamertypen

De vermelde prijzen zijn gebaseerd op 1 persoonskamers. Daarnaast kan men kiezen voor een 2 persoonskamer (1 pers. bezetting) of een superior room. Hierbij geldt een toeslag van € 25,-.
Tevens zijn er enkele family rooms en een appartement. Elk met een eigen kamer maar met gedeelde badkamer per 2 personen. Hierbij geldt een korting van € 20,-. 
Geef de voorkeur aan voor het gewenste kamertype in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier. Toewijzing geschiedt door SingleGolfers.nl en Golftime op volgorde van inschrijving. Het kan zijn dat men een andere kamer krijgt (in overleg) als de voorkeur niet meer beschikbaar is).