Next Level Golf Experience – Abu Dhabi

U verblijft in 5-sterren hotel The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa***** in een deluxekamer. U speelt op de schitterende banen Yas Links, Saadiyat Beach en Abu Dhabi G.C en bezoekt Ferrari World. U wordt van en naar het hotel, de golfbaan en het vliegveld gebracht. Tijdens deze reis krijgt u ook nog les van een meereizende golfpro. Kortom, deze reis zal u nooit vergeten!

Lees meer
  • 27 januari 2019 – 1  februari 2019
  • Verblijven in een schitterend hotel
  • Golfpro reist mee en zorgt voor reisbegeleiding
  • Gezellig klein gezelschap en gave activiteiten
  • Golflessen en spelen op de mooiste banen

Next Level Golf Experience…. the ultimate Golf Trip

PGA professionals Jochem Burghouts en Johan Ridders hebben samen meer dan 35 jaar ervaring in Coaching en Teaching. Met ‘Next Level Golf Experience’ combineren zij deze jarenlange ervaring met sensationele en luxueuze golfreizen.

De reizen bevatten alles wat u nodig heeft om te genieten van de uitgekozen toplocaties, goede restaurants, schitterende banen en de verrassende visie op golf van Jochem en Johan.

Jochem en Johan zijn zeer goed bevriend en delen al jaren hun passie voor golf en golfreizen. Ze hebben veel ervaring met het geven van mentale trainingen, short game workshops en swing- en spelanalyses maken. Al deze onderdelen worden ook tijdens de reizen aangeboden.

Kortom; een heerlijke golfreis met top level coaching. Een ervaring om nooit te vergeten…

U kunt zich individueel aanmelden of als groep van minimaal 7 personen.