Golftime Matchplay Cup 2018

De derde editie van de Golftime Matchplay Cup zal wederom plaatsvinden bij Tivoli Lagos in Portugal. Op de banen Boavista, Penina en Onyria Palmares zal in teams van 6 worden gestreden in het bekende Ryder cup format.
U verblijft in Hotel Tivoli Lagos, midden in het gezellige uitgaanscentrum van Lagos.

Toernooi programma:
25-01 Aankomst in Hotel Tivoli Lagos
Welkomstborrer / diner in het centrum van Lagos
26-01 Toernooidag 1 op Boavista
27-01 Toernooidag 2 op Penina
28-01 Toernooidag 3 op Palmares
28-01 Einde toernooi

Hotel Tivoli Lagos
Hotel Tivoli Lagos is gelegen in het pittoreske centrum en bij de jachthaven van het oude stadje Lagos. Het ontwerp doet denken aan een klein dorp, karaktervol en charmant. De restaurants, zitruimte, passages en tuinen lopen vloeiend in elkaar over. Het serviceniveau is hoog. Er zijn een drietal restaurants met o.a. uitstekende Italiaanse en Portugese gerechten.

Faciliteiten: 24-uurs receptie, roomservice, wifi, lobbybar, 2 restaurants, buitenzwembad, kinderbad en parkeergarage. Wellness met binnenzwembad, jacuzzi, sauna, stoombad en massages (€).

Aantal kamers: 324.
2-pers. kamer superior: kamers zijn voorzien van balkon, telefoon, sat.-tv, wifi (€), minibar, kluisje en airco. Badkamer met bad/douche, föhn en toilet.

Het team van Soestdijk, winnaar van de eerste twee edities komt de titel verdedigen. Welk team neemt de wisseltroffee in 2018 mee naar huis?

  • Spelen in Ryder Cup format
  • 3 prachtige golfbanen
  • Onder leiding van Adri Hendriks