Golfreis snelzoeker

Nieuwsbrief week 37 – Islantilla, Elba Costa Ballena & Schlosshotel Munchhausen

Lisette Westerling - september 16, 2016

De aanbiedingen van week 37

De temperaturen in Nederland lopen de komende week weer terug. Is dit voor u de uitgelezen kans om in het buitenland te gaan golfen? Kijkt u dan met ons mee naar de volgende drie aanbiedingen in de Spaanse Costa la Luz en het midden van Duitsland.

Islantilla Golfresort

Dit smaakvolle golfhotel is één van de meest populaire hotel aan deze Costa. Het hotel ligt direct aan de eigen 27-holes baan: een waar golfparadijs! De baan is voor iedere golfer interessant, omdat elke 9-holes lus een eigen signatuur en moeilijkheidsgraad heeft. Het brede zandstrand ligt op 800 meter waar het hotel een eigen beachclub heeft (geopend in de zomer) met zwembad, bar en restaurant. U kunt gratis gebruik maken van ligstoelen en parasols. Bij Islantilla kunt u genieten van verschillende thema-avonden in het restaurant, maandag is Italiaanse avond, woensdag Mexicaans of Andalusisch (wisselt per week) en op vrijdag het alom bekende verse vis buffet.

 

 

 

Elba Costa Ballena Thalasso & Beach Resort

Dit mediterrane en modern ingerichte hotel ligt aan de prachtige 27-holes golfbaan Costa Ballena Golf en op slechts 300 meter afstand van het mooie zandstrand van deze Costa. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en er is gebruik gemaakt van frisse kleurcombinaties. Het hotel heeft een uitstekende service, een uitgebreid buffet en een zeer fraaie en complete Spa met een groot hydromassage bad.

 

 

 

 

 

Schlosshotel Münchhausen

Vorstelijk overnachten en culinaire verwennerij, dát is Schlosshotel Münchhausen! Dit prachtige historische kasteel is met veel zorg gerenoveerd en u waant zich hier in de tijd van de Renaissance. Het slot is omgeven door een groot park met vele exotische plantensoorten. De twee 18-holes golfbanen grenzen direct aan het hotel. Na een ronde golf kunt u heerlijk ontspannen in de Spa. ’s Avonds culinair genieten van de Franse keuken in het met één Michelin Ster bekroonde Gourmet restaurant of van de regionale keuken in het sfeervolle Slotkelder restaurant.

 

 

 

 

Volgt u ons al op Facebook? Like onze pagina en geniet van speciale aanbiedingen. 

Bekijk de volledige nieuwsbrief van week 37 hier.

Nieuwsbrieven

Tags: #Golf #Golf Costa La Luz #Golfreizen #golfreizen Duitsland #Golfreizen Spanje #Golfvakantie #golfvakantie duitsland #golfvakantie Spanje

Het laatste nieuws
Jeroen Schouten Golftime

Golflegende Ben Hogan

augustus 16, 2019 - Jeroen Schouten - Golflegendes

Jeroen Schouten Golftime

Golf statistieken

augustus 6, 2019 - Jeroen Schouten - Golftips Topgolf

Golflegende Sir Nick Faldo

juli 26, 2019 - Joep Slagt - Golflegendes

British Open 2019

juli 17, 2019 - Joep Slagt - Toernooien Topgolf

Gerelateerde golfreizen

Gerelateerde golfbanen

Gerelateerde bestemmingen