Golfreis snelzoeker

Nieuwsbrief week 30 – Hotel Pestana Dom João II, Precise Resort El Rompido & Vila Gale Marina

Lisette Westerling - juli 28, 2016

De aanbiedingen van week 30

Sneak peek: Golftime is al druk bezig met het komende seizoen. Speciaal voor u willen wij vast drie hotels uitlichten. Deze accommodaties zijn alvast boekbaar tot met oktober 2017.

NIEUW: Hotel Vila Galé Marina is nieuw in het aanbod van Golftime. Een modern hotel in de Portugese Algarve.

Hotel Pestana Dom João II

Dit hotel bevindt zich direct aan het strand en op loopafstand van het oude centrum van Alvor. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de baai en op de bekende rotsformaties van de Algarve. Met zijn moderne kamers en de nabijheid van golfbanen is dit hotel de ideale plek voor een golfvakantie. Hotel Pestana Dom João II is zeer populair in de Algarve, op tijd reserveren is geen overbodige luxe.

 

 

 

 

 

Precise Resort El Rompido

El Rompido is een uniek en schitterend golfhotel, gelegen in het hart van een beschermd natuurgebied. Vanuit uw kamer, het zwembad en de terrassen heeft u een panoramisch uitzicht over de golfbanen, de lagune en de zee. Vlakbij het hotel ligt het gezellige dorp El Rompido, waar u verscheidene restaurantjes en het strand vindt. De twee 18-holes golfbanen zijn compleet verschillend en uitdagend voor golfers van ieder niveau.

 

 

 

 

 

Hotel Vila Galé Marina

Dit is een modern hotel met een geweldige locatie: direct aan het strand, in het centrum, naast het casino en vlakbij de jachthaven van Vilamoura. Bekijk luxe jachten terwijl u geniet van een drankje bij de jachthaven van Vilamoura. Het hotel biedt ruime kamers met goede faciliteiten. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten voor sporters, waaronder een tennisbaan en een sportschool. In de directe omgeving zijn diverse prachtige golfbanen te vinden waar een gratis shuttle naar toe gaat.

 

 

 

 

 

Bekijk de nieuwsbrief van week 30 hier

 

Nieuwsbrieven

Tags: #golf Algarve #Golf Costa de la luz #golf in Portugal #Golf in Spanje #golfreizen Algarve #golfreizen Portugal #Golfreizen Spanje #golfvakantie Portugal #golfvakantie Spanje

Het laatste nieuws
Jeroen Schouten Golftime

Golflegende Ben Hogan

augustus 16, 2019 - Jeroen Schouten - Golflegendes

Jeroen Schouten Golftime

Golf statistieken

augustus 6, 2019 - Jeroen Schouten - Golftips Topgolf

Golflegende Sir Nick Faldo

juli 26, 2019 - Joep Slagt - Golflegendes

British Open 2019

juli 17, 2019 - Joep Slagt - Toernooien Topgolf

Gerelateerde golfreizen

Gerelateerde golfbanen

Gerelateerde bestemmingen

Gerelateerde evenementen