Rio Real Golf & Hotel: een onbezorgde golfvakantie

Geen auteur gevonden
16-03-2016

Rio Real Golf & Hotel is een sfeervol, kleinschalig boutique hotel direct gelegen aan de 18 holes golfbaan Rio Real.
Voor een nog betere golfervaring investeerde Rio Real het afgelopen jaar in een aantal faciliteiten. Zo beschikt Rio Real over een vernieuwde pro-shop van wel 200 m2 met een mooie selectie aan kwaliteitskleding en materiaal. Daarnaast maken ze gebruik van een nieuwe fertigatie techniek voor een optimale verzorging van de greens. De driving range van Rio Real beschikt ook nog eens over nieuwe ballen en nieuwe afslagmatten. Kortom, een veelbelovend vooruitzicht voor een onbezorgde golfvakantie naar Rio Real Golf & Hotel.

Bent u beginnend golfer of wilt u uw golftechnieken verbeteren? Rio Real biedt golflessen van 4, 8 of 14 uur. Vraag een van onze reisadviseurs naar de voorwaarden!

Rio Real Golf & Hotel ligt in de Costa del Sol. Deze Costa heeft vanwege de grote hoeveelheid golfbanen de bijnaam Costa del Golf gekregen. Vanwege het aangename klimaat is de Costa del Sol één van de meest aantrekkelijke bestemmingen voor een golfvakantie in Europa. Maar de Costa del Sol heeft nog meer te bieden, van winkelen in Marbella en flaneren in Puerto Banús tot een terrasje pikken in een typisch Spaans bergdorp als Benahavis. Daarnaast heeft deze regio ook voor de bourgondiërs onder ons veel te bieden: heerlijke tapas of dineren aan de boulevard van Porto Banús.