Nieuwsbrief week 32 - Viva Zafiro Alcudia, SingleGolfers.nl, Vilamoura Garden & Bonalba

Geen auteur gevonden
12-08-2016

De aanbiedingen van week 32

Golftime blijft voor u om zich heen kijken zodat wij u de mooiste golfvakanties kunnen bieden. Zo hebben wij een aantal nieuwe accommodaties aan ons aanbod toegevoegd. Speciaal voor u lichten wij deze week drie nieuwe accommodaties uit op Mallorca, in de Portugese Algarve en de Spaanse Costa Blanca.

Hotel Viva Zafiro Alcudia & Spa

Dit is een prachtig hotel gelegen op een centrale, maar rustige locatie in
het noordoosten van Mallorca. Het hotel is stijlvol, charmant en modern en beschikt over zeer ruime kamers. Op 300 meter afstand vindt u het strand, waarbij u op de weg daarheen door het centrum van Puerto de Alcudia loopt. Hier vindt u gezellige restaurantjes, bars en verscheidene winkels. Golf speelt u onder andere op Alcanada, deze golfbaan ligt nabij het hotel en heeft een prachtige ligging.

 

 

 

 

SingleGolfers.nl - Hotel Vila Galé Albacora - 5 t/m 12 oktober

Dit hotel was voorheen een klein vissersdorpje, is prachtig gelegen op een landtong aan zee in Tavira. De culturele en architectonische restanten van het oude tonijnvissersbedrijf zijn goed bewaard gebleven en te bewonderen tijdens uw verblijf op dit resort. De voormalige vissershuisjes dienen nu als comfortabele hotelkamers inclusief patio met zitje.

 

 

 

 

 

Vilamoura Garden Hotel

Dit nieuwe hotel wordt omgeven door golfbanen, stranden, de haven van Vilamoura en het Ria Formosa natuur park. U vindt dit hotel in het hart van de Algarve. Een modern en energiek hotel met ruime en nieuwe kamers. Vanuit het hotel gaat een gratis shuttle naar Falesia Beach en Vilamoura Marina. Golf speelt u op drie Oceânico banen. Alle drie de banen zijn goed onderhouden en uitdagend.

 

 

 

 

 

Hotel Bonalba Golf & Spa Resort

Bonalba is gelegen in het hart van de gelijknamige golfbaan. Het hotel is in Spaanse stijl gebouwd en beschikt over ruime kamers. Bonalba is rustig gelegen in het plaatsje Mutxamel. Het strand en het centrum van de stad Alicante liggen op korte afstand van het hotel. Na een golfronde kunt u terecht in de Engelse pub voor een ontspannen drankje. De baan geeft u waanzinnige uitzichten over de zee en biedt uitdaging. Bonalba kenmerkt zich door de vele bunkers, ruime greens en waterhindernissen

 

 

 

 

Bekijk de nieuwsbrief van week 32 hier.