Iberostar Royal Andalus in top 25 All Inclusive Resorts

Geen auteur gevonden
02-12-2015

De grote reiswebsite TripAdvisor heeft weer zijn jaarlijkse awards uitgereikt voor de beste reizen; The Travelers’ Choice awards. De award winners werden bepaald op basis van de kwaliteit en kwantiteit van reviews en de rating op TripAdvisor de gedurende 12 maanden zijn gegeven.

Van de vele all-inclusive resort die zich in Europa bevinden, staat Iberostar Royal Andalus in de top 25 beste all-inclusive resorts van Europa op nummer 23!

Iberostar Royal Andalus is gelegen in de Costa la Luz van Spanje. Dit heerlijk Golf Resort bevindt zich direct aan het zandstrand van La Barrosa. Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk genieten van de Spa, de binnen- en buitenzwembadden en restaurants en bars.

Tegenover het hotel liggen de Novo Sancti Petri Mar Y Pinos en Novo Sancti Petri Campano golfbanen. Deze banen bieden een prachtig uitzicht op de zee en hebben voor ieder wat te bieden.

Kortom Iberostar Royal Andalus is een perfest hotel voor een all-inclusive golfvakantie! Bekijk alle informatie over Iberostar Royal Andalus, en vraag direct uw vrijblijvende reisvoorstel aan via /golfreizen/iberostar-royal-andalus/